Total War: THREE KINGDOMS Cheat Engine Table

Upload your cheat tables here (No requests)
maximus_erectus
Cheater
Cheater
Posts: 34
Joined: Fri May 24, 2019 5:16 pm
Reputation: 64

Re: Total War: THREE KINGDOMS Cheat Engine Table

Post by maximus_erectus » Thu May 30, 2019 8:05 pm

vrork wrote:
Thu May 30, 2019 8:03 pm
Well yeah, but having to keep jugling tables isnt fun. Cant you 3 just make a single table with all options?
You could open a table, then open another table and select the merge option. That way you'll simply merge all the scripts onto a single table.

vrork
Novice Cheater
Novice Cheater
Posts: 17
Joined: Sun Apr 01, 2018 8:21 pm
Reputation: 0

Re: Total War: THREE KINGDOMS Cheat Engine Table

Post by vrork » Thu May 30, 2019 8:07 pm

maximus_erectus wrote:
Thu May 30, 2019 8:05 pm
vrork wrote:
Thu May 30, 2019 8:03 pm
Well yeah, but having to keep jugling tables isnt fun. Cant you 3 just make a single table with all options?
You could open a table, then open another table and select the merge option. That way you'll simply merge all the scripts onto a single table.
Ah, didnt knew that existed.
Edit: Found you last update. Any chance of putting on the first post too. Or a link there?

maximus_erectus
Cheater
Cheater
Posts: 34
Joined: Fri May 24, 2019 5:16 pm
Reputation: 64

Re: Total War: THREE KINGDOMS Cheat Engine Table

Post by maximus_erectus » Thu May 30, 2019 8:17 pm

vrork wrote:
Thu May 30, 2019 8:07 pm
Ah, didnt knew that existed.
Edit: Found you last update. Any chance of putting on the first post too. Or a link there?
There's a link to my table at the bottom of the first post, just above the download section.

vrork
Novice Cheater
Novice Cheater
Posts: 17
Joined: Sun Apr 01, 2018 8:21 pm
Reputation: 0

Re: Total War: THREE KINGDOMS Cheat Engine Table

Post by vrork » Thu May 30, 2019 8:19 pm

maximus_erectus wrote:
Thu May 30, 2019 8:05 pm
vrork wrote:
Thu May 30, 2019 8:03 pm
Well yeah, but having to keep jugling tables isnt fun. Cant you 3 just make a single table with all options?
You could open a table, then open another table and select the merge option. That way you'll simply merge all the scripts onto a single table.
Double posting, i know, but dont know if you would see if i only edited my previous answer:
Should i merge Recifense's table into yours or yours into his? Or doesnt matter, can i run both main scripts at the same time?
Edit: Just like it happened with your answer to my edited question.

maximus_erectus
Cheater
Cheater
Posts: 34
Joined: Fri May 24, 2019 5:16 pm
Reputation: 64

Re: Total War: THREE KINGDOMS Cheat Engine Table

Post by maximus_erectus » Thu May 30, 2019 8:34 pm

vrork wrote:
Thu May 30, 2019 8:19 pm
Double posting, i know, but dont know if you would see if i only edited my previous answer:
Should i merge Recifense's table into yours or yours into his? Or doesnt matter, can i run both main scripts at the same time?
Edit: Just like it happened with your answer to my edited question.
Merge my table into Recifense's, then activate his script first. That's what's been working for me so far.

Malazar
Noobzor
Noobzor
Posts: 5
Joined: Sun May 26, 2019 7:24 pm
Reputation: 0

Re: Total War: THREE KINGDOMS Cheat Engine Table

Post by Malazar » Thu May 30, 2019 10:49 pm

Can someone please just try to make a script that does reforms for Yellow Turban factions? Literally anyone.

User avatar
iicecube
Expert Cheater
Expert Cheater
Posts: 113
Joined: Thu Sep 28, 2017 5:54 pm
Reputation: 6

Re: Total War: THREE KINGDOMS Cheat Engine Table

Post by iicecube » Thu May 30, 2019 11:04 pm

maximus_erectus wrote:
Thu May 30, 2019 8:34 pm
vrork wrote:
Thu May 30, 2019 8:19 pm
Double posting, i know, but dont know if you would see if i only edited my previous answer:
Should i merge Recifense's table into yours or yours into his? Or doesnt matter, can i run both main scripts at the same time?
Edit: Just like it happened with your answer to my edited question.
Merge my table into Recifense's, then activate his script first. That's what's been working for me so far.
Does your scripts also effect the enermy AI and if yes which one? Cause i seem someone funny when activate..
Just only editing the treasury itself will gain me "DRM failed" :dry:

macjam001
What is cheating?
What is cheating?
Posts: 2
Joined: Wed Apr 19, 2017 6:23 pm
Reputation: 0

Re: Total War: THREE KINGDOMS Cheat Engine Table

Post by macjam001 » Fri May 31, 2019 7:11 am

iicecube wrote:
Thu May 30, 2019 11:04 pm
Does your scripts also effect the enermy AI and if yes which one? Cause i seem someone funny when activate..
Just only editing the treasury itself will gain me "DRM failed" :dry:
I'd like to know which of these affect the AI factions as well. Thaaaaanks!

red_hare_x
Novice Cheater
Novice Cheater
Posts: 15
Joined: Fri Mar 03, 2017 7:30 am
Reputation: 0

Re: Total War: THREE KINGDOMS Cheat Engine Table

Post by red_hare_x » Fri May 31, 2019 7:51 am

STN wrote:
Fri May 24, 2019 5:17 am
.
Hey STN,

For the instant construction option, it doesn't work sometimes. Normally it happens when you build a new building in a open (empty) slot. Is it possible to fix this?

Thanks!

maximus_erectus
Cheater
Cheater
Posts: 34
Joined: Fri May 24, 2019 5:16 pm
Reputation: 64

Re: Total War: THREE KINGDOMS Cheat Engine Table

Post by maximus_erectus » Fri May 31, 2019 9:18 am

iicecube wrote:
Thu May 30, 2019 11:04 pm
Does your scripts also effect the enermy AI and if yes which one? Cause i seem someone funny when activate..
Just only editing the treasury itself will gain me "DRM failed" :dry:
macjam001 wrote:
Fri May 31, 2019 7:11 am
I'd like to know which of these affect the AI factions as well. Thaaaaanks!
Currently the only script on my table that affects the AI is the Unlimited Reserves option.

User avatar
STN
Founder
Founder
Posts: 3565
Joined: Thu Mar 02, 2017 7:48 pm
Reputation: 1181

Re: Total War: THREE KINGDOMS Cheat Engine Table

Post by STN » Fri May 31, 2019 10:36 am

red_hare_x wrote:
Fri May 31, 2019 7:51 am
STN wrote:
Fri May 24, 2019 5:17 am
.
Hey STN,

For the instant construction option, it doesn't work sometimes. Normally it happens when you build a new building in a open (empty) slot. Is it possible to fix this?

Thanks!
It doesn't affect all slots. There are some slots which you can speed up with money, they're unaffected by this cheat.

Anglican
Expert Cheater
Expert Cheater
Posts: 92
Joined: Tue Mar 14, 2017 9:23 am
Reputation: 8

Re: Total War: THREE KINGDOMS Cheat Engine Table

Post by Anglican » Fri May 31, 2019 11:37 am

Are general/officer stats hardcoded that the values can't be manipulated?

vrork
Novice Cheater
Novice Cheater
Posts: 17
Joined: Sun Apr 01, 2018 8:21 pm
Reputation: 0

Re: Total War: THREE KINGDOMS Cheat Engine Table

Post by vrork » Fri May 31, 2019 2:17 pm

I wasnt able to make the AI satisfaction work yet, i tried enabling it while in the battle and then disabling it when the employ screen comes up and tried enabling it and disabling it while in battles too and they still dont want to be employed by me.

Blanketghost
Expert Cheater
Expert Cheater
Posts: 54
Joined: Fri Mar 03, 2017 5:34 am
Reputation: 3

Re: Total War: THREE KINGDOMS Cheat Engine Table

Post by Blanketghost » Fri May 31, 2019 2:34 pm

Might be on the modding side instead of a table side, but I am looking into getting all ancillaries; or at least mod in an extra UI panel that allows you to spawn/give yourself any ancillaries you want if you like pimping your generals and such. But if anyone can do that with CE, I will take it for now. Much appreciated.

maximus_erectus
Cheater
Cheater
Posts: 34
Joined: Fri May 24, 2019 5:16 pm
Reputation: 64

Re: Total War: THREE KINGDOMS Cheat Engine Table

Post by maximus_erectus » Fri May 31, 2019 3:18 pm

vrork wrote:
Fri May 31, 2019 2:17 pm
I wasnt able to make the AI satisfaction work yet, i tried enabling it while in the battle and then disabling it when the employ screen comes up and tried enabling it and disabling it while in battles too and they still dont want to be employed by me.
Negative satisfaction won't guarantee you'll be able to employ them, it'll just increase the odds.

Blanketghost wrote:
Fri May 31, 2019 2:34 pm
Might be on the modding side instead of a table side, but I am looking into getting all ancillaries; or at least mod in an extra UI panel that allows you to spawn/give yourself any ancillaries you want if you like pimping your generals and such. But if anyone can do that with CE, I will take it for now. Much appreciated.
Editing the player's inventory with a table is definitely possible, it's just that TW3K is currently quite annoying to work with on the table side.
I wouldn't expect a proper inventory editor to come out for TW3K any time soon, and your best bet will probably be to wait for modding tools to be released.

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: FallenMan13, Google [Bot], Google Adsense [Bot], gooling, gotexan8, hamed91211173, korell, moryabro