Help with Phoenix Point Build 5

Post your topics and discussions here that you can't find a good section for.
Lancaster909
Noobzor
Noobzor
Posts: 5
Joined: Sun Sep 08, 2019 5:46 am
Reputation: 0

Help with Phoenix Point Build 5

Post by Lancaster909 » Sun Sep 08, 2019 6:24 am

Hi there, i successfully found the values for experience points in game but i'm getting a hard time trying to find the values for Tech, Materials and Food (its the ingame credits to buy, maintain and manufacture stuff like the "supplies" in XCOM2). I tried to look for the specific value for any of those 3 but it never worked, they never showed up. Is there any tutorial that could help me with that? Any previous example from a similar game?

Here is a screenshot: https://i.imgur.com/EjYwYRH.png

Kanbei
What is cheating?
What is cheating?
Posts: 1
Joined: Sun Jan 06, 2019 9:37 pm
Reputation: 1

Re: Help with Phoenix Point Build 5

Post by Kanbei » Sun Sep 08, 2019 6:49 am

You can find them with float, you will have to buy gear to find it quicker.

Lancaster909
Noobzor
Noobzor
Posts: 5
Joined: Sun Sep 08, 2019 5:46 am
Reputation: 0

Re: Help with Phoenix Point Build 5

Post by Lancaster909 » Sun Sep 08, 2019 7:51 am

It worked! Thanks!

Bluezinger
Cheater
Cheater
Posts: 33
Joined: Tue Nov 28, 2017 1:29 pm
Reputation: 3

Re: Help with Phoenix Point Build 5

Post by Bluezinger » Mon Sep 09, 2019 9:49 am

You can just use command console....

just type "show_me_the_money" (without the double quote)

Lancaster909
Noobzor
Noobzor
Posts: 5
Joined: Sun Sep 08, 2019 5:46 am
Reputation: 0

Re: Help with Phoenix Point Build 5

Post by Lancaster909 » Mon Sep 09, 2019 10:11 am

Bluezinger wrote:
Mon Sep 09, 2019 9:49 am
You can just use command console....

just type "show_me_the_money" (without the double quote)
Damn, the only two commands that i know are "spawn" and "help", is there a list somewhere?

toxicni
What is cheating?
What is cheating?
Posts: 1
Joined: Mon Sep 09, 2019 11:54 am
Reputation: 1

Re: Help with Phoenix Point Build 5

Post by toxicni » Mon Sep 09, 2019 11:56 am

Lancaster909 wrote:
Mon Sep 09, 2019 10:11 am
Bluezinger wrote:
Mon Sep 09, 2019 9:49 am
You can just use command console....

just type "show_me_the_money" (without the double quote)
Damn, the only two commands that i know are "spawn" and "help", is there a list somewhere?
Type "commands" and all available commands will be displayed.

User avatar
Empress_Ravenna
Expert Cheater
Expert Cheater
Posts: 193
Joined: Mon Oct 09, 2017 11:42 pm
Reputation: 17

Re: Help with Phoenix Point Build 5

Post by Empress_Ravenna » Wed Dec 04, 2019 12:41 am

this doesnt work for Release

Darkwind
Novice Cheater
Novice Cheater
Posts: 17
Joined: Thu Apr 18, 2019 6:51 am
Reputation: 1

Re: Help with Phoenix Point Build 5

Post by Darkwind » Wed Dec 04, 2019 5:27 am

Empress_Ravenna wrote:
Wed Dec 04, 2019 12:41 am
this doesnt work for Release
Yes console has now been disabled so we either have to find out how to enable it or wait for a table / trainer.

dragon011
Noobzor
Noobzor
Posts: 9
Joined: Thu Feb 14, 2019 2:25 pm
Reputation: 2

Re: Help with Phoenix Point Build 5

Post by dragon011 » Wed Dec 04, 2019 9:25 am

For Materials is easy, scan use float Here is a screen that works fine But you must every time new search. Thats for me enough. i dont need more :D
Image

User avatar
Empress_Ravenna
Expert Cheater
Expert Cheater
Posts: 193
Joined: Mon Oct 09, 2017 11:42 pm
Reputation: 17

Re: Help with Phoenix Point Build 5

Post by Empress_Ravenna » Wed Dec 04, 2019 12:01 pm

Movement Is also Float, Ammo is 4 byte, havent found HP values yet, or at least each part, as Im just doing unlimited Moves and ammo for my 1 Operative

materials, Tech, Food is Float.. in fact most values are Float, only a few are 4 byte like Ammo

zarathustra1870
Noobzor
Noobzor
Posts: 6
Joined: Wed Dec 04, 2019 12:04 pm
Reputation: 0

Re: Help with Phoenix Point Build 5

Post by zarathustra1870 » Wed Dec 04, 2019 12:06 pm

somebody who can use mono should be relatively easy able to find the command console or immortal and infinite ap entries but iam to noob to do it for myself let alone create a working table which can enable the debug console

User avatar
Empress_Ravenna
Expert Cheater
Expert Cheater
Posts: 193
Joined: Mon Oct 09, 2017 11:42 pm
Reputation: 17

Re: Help with Phoenix Point Build 5

Post by Empress_Ravenna » Wed Dec 04, 2019 12:14 pm

just looked in Assembly CSharp.dll.. the Console is In there, but I have no idea how to enable it right now.. theres alot of cool goodies in there too.

zarathustra1870
Noobzor
Noobzor
Posts: 6
Joined: Wed Dec 04, 2019 12:04 pm
Reputation: 0

Re: Help with Phoenix Point Build 5

Post by zarathustra1870 » Wed Dec 04, 2019 12:19 pm

iam at the same problem you need more insight into this one to be able to rewrite things unfortunally iam clueless at the moment i just found my way there but the way beyond i still try to figure out right now

zarathustra1870
Noobzor
Noobzor
Posts: 6
Joined: Wed Dec 04, 2019 12:04 pm
Reputation: 0

Re: Help with Phoenix Point Build 5

Post by zarathustra1870 » Wed Dec 04, 2019 12:20 pm

its actually enough to enable one function since the command console is all one needs

zarathustra1870
Noobzor
Noobzor
Posts: 6
Joined: Wed Dec 04, 2019 12:04 pm
Reputation: 0

Re: Help with Phoenix Point Build 5

Post by zarathustra1870 » Wed Dec 04, 2019 12:21 pm

create a backup file from the assembly dll btw if you mess it up

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users