We're giving away Borderlands 3 gift key. Click here!

UnderRail

Upload your cheat tables here (No requests)
User avatar
always_confused
Novice Cheater
Novice Cheater
Posts: 21
Joined: Wed Aug 16, 2017 1:02 pm
Reputation: 1

Re: UnderRail

Post by always_confused » Thu Jul 25, 2019 6:33 pm

FlipFloppy wrote:
Thu Jul 25, 2019 5:30 pm
Quality of craftable item is the wrong offset. Where it says iQuality, change the offset from 3C to 40. To do this, double-click on the iQuality value where it says "P->xxxxxxxx", it opens up a window, then under where it says "Pointer", click the arrows left or right to change the offset accordingly, or enter the value directly, press OK, then test to see if you can now change the quality of the craftable, then save the table.

By the way, thank you Csimbi for the table.
Thank you so much!

claytonicus
Noobzor
Noobzor
Posts: 6
Joined: Tue Aug 21, 2018 7:19 pm
Reputation: 0

Re: UnderRail

Post by claytonicus » Thu Jul 25, 2019 6:46 pm

What flipfloppy said worked flawlessly, thanks for all the help!

illusionbreaker
Cheater
Cheater
Posts: 34
Joined: Fri Mar 03, 2017 3:24 am
Reputation: 1

Re: UnderRail

Post by illusionbreaker » Thu Jul 25, 2019 9:35 pm

RE the table, can't get any of the options (even main) to work. Boot up table, select process to open -> underrail -> keep address code list

k good looks like a table -> try to check the active box next to Underrail AOB Script; main -> CT locks up and doesn't respond for a good minute, then resumes with the options still in closed mode.

EDIT: managed to get it to open up by transitioning between maps, but Item Editor refuses to open.

On CE 6.8.3

Fikusdg
Novice Cheater
Novice Cheater
Posts: 16
Joined: Tue Jan 09, 2018 7:22 pm
Reputation: 1

Re: UnderRail

Post by Fikusdg » Thu Jul 25, 2019 9:53 pm

Hello, updated table works like charm, beetwen transition and as for item editor, it also works play few minutes buy something/pick up something then press script :)

Tnx for great work.
Cheers

illusionbreaker
Cheater
Cheater
Posts: 34
Joined: Fri Mar 03, 2017 3:24 am
Reputation: 1

Re: UnderRail

Post by illusionbreaker » Thu Jul 25, 2019 10:05 pm

Fikusdg wrote:
Thu Jul 25, 2019 9:53 pm
Hello, updated table works like charm, beetwen transition and as for item editor, it also works play few minutes buy something/pick up something then press script :)

Tnx for great work.
Cheers
Managed to jiggle that into working. Thanks for advice, have an upvote.

What happened to armor stat editing? I recall being able to switch and edit resistances in the past.

Yelso
Noobzor
Noobzor
Posts: 6
Joined: Wed Jul 24, 2019 5:06 pm
Reputation: 0

Re: UnderRail

Post by Yelso » Fri Jul 26, 2019 3:01 am

The Iquality section does not show up when I click on an item that has a quality percentage.

FlipFloppy
Cheater
Cheater
Posts: 34
Joined: Fri Apr 07, 2017 12:24 pm
Reputation: 4

Re: UnderRail

Post by FlipFloppy » Fri Jul 26, 2019 4:16 am

Yelso wrote:
Fri Jul 26, 2019 3:01 am
The Iquality section does not show up when I click on an item that has a quality percentage.
There's three item categories in the table, expand the one that says "CraftableOnly".

FlipFloppy
Cheater
Cheater
Posts: 34
Joined: Fri Apr 07, 2017 12:24 pm
Reputation: 4

Re: UnderRail

Post by FlipFloppy » Fri Jul 26, 2019 4:27 am

The new specialization points you get after level 15. Here's how to do it. Copy the FeatPoints entry and paste it in an empty space in the bottom window (just hit paste when prompted for info). You'll get a new identical entry. Rename it appropridately, then drag it right after the FeatPoints entry, neat and tidy. Then, double click the "P->xxxxxxxx" entry and change the offset from 158 to 15C. Test, save table, done.

I tested it and apparently there's a limit to the number of points we can assign at each level, maybe 1 per level and maybe retroactive if you've added more points at higher levels, not sure.

Don't thank me, thank Csimbi, I just figured the new points would be right next to the existing points in memory.

User avatar
Csimbi
RCE Fanatics
RCE Fanatics
Posts: 276
Joined: Sat Apr 29, 2017 9:04 pm
Reputation: 231

Re: UnderRail

Post by Csimbi » Fri Jul 26, 2019 11:40 am

illusionbreaker wrote:
Thu Jul 25, 2019 9:35 pm
k good looks like a table -> try to check the active box next to Underrail AOB Script; main -> CT locks up and doesn't respond for a good minute, then resumes with the options still in closed mode.
You know, there is a reason I described what needs to be done prior to enabling those scripts.
You ought to read it.

Yelso
Noobzor
Noobzor
Posts: 6
Joined: Wed Jul 24, 2019 5:06 pm
Reputation: 0

Re: UnderRail

Post by Yelso » Fri Jul 26, 2019 4:26 pm

FlipFloppy wrote:
Fri Jul 26, 2019 4:16 am
Yelso wrote:
Fri Jul 26, 2019 3:01 am
The Iquality section does not show up when I click on an item that has a quality percentage.
There's three item categories in the table, expand the one that says "CraftableOnly".
Thank you.

Korvax
Noobzor
Noobzor
Posts: 10
Joined: Sat Dec 29, 2018 4:21 pm
Reputation: 2

Re: UnderRail

Post by Korvax » Fri Jul 26, 2019 4:45 pm

I think the most recent game update broke the table. I got into a fight with some Lurkers and even after transitioning to a new area, finishing a couple fights, and waiting a good ten minutes, the main script still won't enter the drop-down menu portion. The current version is 1.1.0.11 and it dropped about 18 hours ago. Edit: Nevermind, I suffered a sudden rush of shit to the brain and wasn't actually transitioning to new areas, it was just a different part of that room connected via a ladder. The script is working, no need for alarm due to my brief moment of idiocy. Let's hope the maker of this game's table doesn't make a drinking game out of our screw ups.

User avatar
KraftCrafterMcCrafty
Noobzor
Noobzor
Posts: 7
Joined: Sun Jul 21, 2019 10:55 pm
Reputation: 0

Re: UnderRail

Post by KraftCrafterMcCrafty » Sat Jul 27, 2019 2:26 pm

I am actually having the same issue. That said, the CharacterGen table as well as the Force Merchant Refresh still works.

By forcing moving maps several times in a row; the table seems to activate. But it is a stopgap measure.

Gregz
What is cheating?
What is cheating?
Posts: 3
Joined: Sat Jul 27, 2019 6:48 pm
Reputation: 0

Re: UnderRail

Post by Gregz » Sat Jul 27, 2019 6:53 pm

KraftCrafterMcCrafty wrote:
Sat Jul 27, 2019 2:26 pm
I am actually having the same issue. That said, the CharacterGen table as well as the Force Merchant Refresh still works.

By forcing moving maps several times in a row; the table seems to activate. But it is a stopgap measure.
This workaround was good for a while, but now even switching zones 3-5 times won't work.

CharGen and merchant refresh scripts work fine, main script won't activate.

Strangely, my psi points are not reducing even with the main script unchecked? I never checked that option before either. :?:

Edit: All script are working fine, if you're having problems with the main script restart underrail.
Last edited by Gregz on Wed Jul 31, 2019 12:22 am, edited 1 time in total.

quantum2000
What is cheating?
What is cheating?
Posts: 4
Joined: Tue May 01, 2018 7:04 pm
Reputation: 0

Re: UnderRail

Post by quantum2000 » Sat Jul 27, 2019 8:24 pm

Concerning the bugs mentioned - only encountered unstable initialization in areas that are uncontrolled zones, but starts fine in SGS in any case. On infinite psi - seems to reduce psi as intended when both god mode and infinite psi are disabled (even with carry weight mode enabled although it was activated after psi and god mode disabled).

Gregz
What is cheating?
What is cheating?
Posts: 3
Joined: Sat Jul 27, 2019 6:48 pm
Reputation: 0

Re: UnderRail

Post by Gregz » Sat Jul 27, 2019 8:44 pm

quantum2000 wrote:
Sat Jul 27, 2019 8:24 pm
Concerning the bugs mentioned - only encountered unstable initialization in areas that are uncontrolled zones, but starts fine in SGS in any case. On infinite psi - seems to reduce psi as intended when both god mode and infinite psi are disabled (even with carry weight mode enabled although it was activated after psi and god mode disabled).
Carry weight explains infinite psi, although it's strange these features are coupled.

I tried main script in SGS and same behavior. After clicking the main script checkbox there's a delay, followed by hourglass loading sign, then as before, but the box never becomes checked.

EDIT: Works fine if you restart Underrail. Main script defaults to godmode/infinite psi but these can be disabled by toggling to value 'disabled'.
Last edited by Gregz on Wed Jul 31, 2019 2:10 am, edited 2 times in total.

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: Agasio, alset85, bigbang20061, Bing [Bot], glyth, Google Adsense [Bot], korell, Nemexus99, SunBeam, vosszaa