Pillars of Eternity II: Deadfire (Steam) (Release Version)

Upload your cheat tables here (No requests)
Cheatinator
What is cheating?
What is cheating?
Posts: 1
Joined: Mon Sep 02, 2019 7:22 pm
Reputation: 1

Re: Pillars of Eternity II: Deadfire (Steam) (Release Version)

Post by Cheatinator »

I'm using CE 7.0 and POE2 version 5 on GOG. I was getting similar errors at first with the EDIT 10 table but I got it to work with the following steps:

1)Open POE2, wait until main menu has loaded
2)Alt-tab and launch CE then open table
3)Alt-tab to POE2, Load save game, open inventory screen
4)Alt-tab to CE, click enable box on table, wait for the script to load
5)Alt-tab to POE2, open character screen
6)Alt-tab to CE, edit away

How to use this cheat table?
  1. Install Cheat Engine
  2. Double-click the .CT file in order to open it.
  3. Click the PC icon in Cheat Engine in order to select the game process.
  4. Keep the list.
  5. Activate the trainer options by checking boxes or setting values from 0 to 1
Last edited by Cheatinator on Mon Sep 02, 2019 7:54 pm, edited 1 time in total.

DrummerIX
ViP
ViP
Posts: 1674
Joined: Wed Mar 22, 2017 6:15 pm
Reputation: 2209

Re: Pillars of Eternity II: Deadfire (Steam) (Release Version)

Post by DrummerIX »

Cheatinator wrote:
Mon Sep 02, 2019 7:39 pm
I'm encountering this error message when I tried to select enable box with the EDIT 10 table: "<<Lua error in the script at line 2:Failure determining what GAME/UI:UICurrencyLabel:Update means>>"

I'm using CE 7.0 and POE2 version 5 on GOG. I loaded the table after POE2 reaches to the main menu, load my savegame and tried to check the enabled box. I tried several times with restarts and no success.

I have used your previous tables in the past with older version of POE2 on GOG and I never had any issues until today with the last POE2 update and updated CE 7.0. My POE2 install is a new clean install too.
Try activating Mono before trying the Enable. For some reason, CE 7.0 has issues sometimes with activating mono with the code I use in the table. After you load the process, there should be a Mono menu in CE. It's under there.

Nerdlounge
What is cheating?
What is cheating?
Posts: 1
Joined: Wed Oct 30, 2019 8:50 am
Reputation: 0

Re: Pillars of Eternity II: Deadfire (Steam) (Release Version)

Post by Nerdlounge »

"Keep Achievements Enabled When Using Console Commands" doesn't seem to be working. I have it checked, but "iroll20s" still gives me the message that achievements are disabled. I tested by creating five potions, and didn't get the achievement. Anyone else having this issue?

Ptarmigann
Noobzor
Noobzor
Posts: 8
Joined: Sun Jan 19, 2020 9:17 am
Reputation: 0

Re: Pillars of Eternity II: Deadfire (Steam) (Release Version)

Post by Ptarmigann »

So can someone explain to me how the keep achievement part work? I typed in iroll20s after ticking the box and it still said achievement disabled and the part that says disable achievements part is off. How do I know when it's working?

krul
Expert Cheater
Expert Cheater
Posts: 92
Joined: Tue Jan 30, 2018 7:11 pm
Reputation: 7

Re: Pillars of Eternity II: Deadfire (Steam) (Release Version)

Post by krul »

@DrummerIX if you can, could you add focus int/float to some fixed very high number like 1000.
Cipher class have at level first about 10.

The same is with chanter class and invocations and chants.

How can I enable unlimited number spellcasting per spell for wizard?

sicwan
Cheater
Cheater
Posts: 47
Joined: Mon Oct 01, 2018 9:55 pm
Reputation: 9

Re: Pillars of Eternity II: Deadfire (Steam) (Release Version)

Post by sicwan »

Something I've noticed after getting it enabled, sometimes the abilities don't fire off if you have "No Ability Cooldown or Resources used" there are many times where my healer is casting a spell, it shows the bar going down, starts the animation but then immediately attacks and the spell doesn't go off. I've noticed this for my wizard, cypher as well.

Is it possible to split those out into 2 toggles? no cooldowns and no resources used?

peterpan
What is cheating?
What is cheating?
Posts: 4
Joined: Wed Sep 04, 2019 1:38 am
Reputation: 0

Pillars of Eternity II: Deadfire (Steam) (Release Version)

Post by peterpan »

hey all, i am a bit confused. It says there is the version 5.0 one, but i don't see it anywhere to download. Can anyone assist? i even patreoned and saw nothing on his website either. i'm confused.

Allen1013
Expert Cheater
Expert Cheater
Posts: 73
Joined: Thu Mar 02, 2017 11:11 pm
Reputation: 3

Pillars of Eternity II: Deadfire (Steam) (Release Version)

Post by Allen1013 »

Would be awesome if the table got an update, but I understand if that's impossible. Thanks for all the information to get it to work. If I may offer a suggest? Nexus mods had a few achievement unlocks and stuff that's fun, been doing that for 2 days now.

DrummerIX
ViP
ViP
Posts: 1674
Joined: Wed Mar 22, 2017 6:15 pm
Reputation: 2209

Pillars of Eternity II: Deadfire (Steam) (Release Version)

Post by DrummerIX »

This post has the latest tables. The forum change caused the links in the first post to break.



[URL unfurl="true"]https://fearlessrevolution.com/threads/6732/post-60148[/URL]



While I appreciate the support, I still do these tables in my free time. This game in particular seems to have some issues with certain users but I've always been able to use the table I made.
Last edited by DrummerIX on Thu Jan 01, 1970 12:00 am, edited 1 time in total.

gianpi77
What is cheating?
What is cheating?
Posts: 1
Joined: Mon Jun 01, 2020 11:12 am
Reputation: 0

Pillars of Eternity II: Deadfire (Steam) (Release Version)

Post by gianpi77 »

hello

[QUOTE="DrummerIX, post: 137211, member: 1466"]

This post has the latest tables. The forum change caused the links in the first post to break.



[URL unfurl="true"]https://fearlessrevolution.com/threads/6732/post-60148[/URL]



While I appreciate the support, I still do these tables in my free time. This game in particular seems to have some issues with certain users but I've always been able to use the table I made.

[/QUOTE]

hello friend i can't click the enable bottom i have the last cheat engine version 7.1 can u help me please (im palying with steam edition)

drewstrifer
Novice Cheater
Novice Cheater
Posts: 16
Joined: Thu Aug 15, 2019 3:39 am
Reputation: 0

Pillars of Eternity II: Deadfire (Steam) (Release Version)

Post by drewstrifer »

not works at all

User avatar
Ma5kot
Noobzor
Noobzor
Posts: 5
Joined: Tue Jun 06, 2017 8:42 pm
Reputation: 0

Re: Pillars of Eternity II: Deadfire (Steam) (Release Version)

Post by Ma5kot »

Sadly i tried all the steps you guys mentioned abouve. And even with the edit 10 table it dose not sem to let me use it on my steam game. The eanble butto is dead for me and whan i right click it i get :
<<Error while scanning for AOB's : UICharacterExperienceSliderGetterNotifySelectionChangedAOB

Error: Not all results found>>

nicklesbe
Novice Cheater
Novice Cheater
Posts: 21
Joined: Fri Mar 03, 2017 8:51 am
Reputation: 1

Re: Pillars of Eternity II: Deadfire (Steam) (Release Version)

Post by nicklesbe »

Can you please update this to work with current version of the game. Thanks.

MrZoob2
Noobzor
Noobzor
Posts: 8
Joined: Tue Mar 20, 2018 10:59 am
Reputation: 0

Re: Pillars of Eternity II: Deadfire (Steam) (Release Version)

Post by MrZoob2 »

I don't understand how this table works. I click enable button and it's active.

Then I click Pointers > Character Editor > Attributes and here I'm stuck.
I click Base Constitiution, Might or other and only red X shows up and nothing is happening. Am I doing something wrong? What I should do now?

krul
Expert Cheater
Expert Cheater
Posts: 92
Joined: Tue Jan 30, 2018 7:11 pm
Reputation: 7

Re: Pillars of Eternity II: Deadfire (Steam) (Release Version)

Post by krul »

MrZoob2 wrote:
Tue Aug 04, 2020 7:57 pm
I don't understand how this table works. I click enable button and it's active.

Then I click Pointers > Character Editor > Attributes and here I'm stuck.
I click Base Constitiution, Might or other and only red X shows up and nothing is happening. Am I doing something wrong? What I should do now?
When you table is active, ALT+TAB in the game, open inventory, stats, close inventory, ALT+TAB to the table.
Does it work?

Post Reply