Astroneer

Upload your cheat tables here (No requests)
squall0833
Fearless Donors
Fearless Donors
Posts: 183
Joined: Sat Mar 04, 2017 1:46 pm
Reputation: 61

Re: Astroneer

Post by squall0833 » Mon Dec 30, 2019 3:01 pm

DankMeme wrote:
Mon Dec 30, 2019 2:17 pm
Do u use steam version of the game with 1.8.64.0 v2 table?
Yes, i am using the steam version
are you using Cheat Engine 7.0 ?

if u having problem activate scripts, try download the older version "1.8.64.0" at the bottom of page 5 post

if that works for u, then it's because the lua script did not pick the right process name

Jondalar
Noobzor
Noobzor
Posts: 6
Joined: Sat Oct 26, 2019 6:45 pm
Reputation: 0

Re: Astroneer

Post by Jondalar » Tue Dec 31, 2019 3:02 pm

i can not get any of these trainers to activate on microsoft store version am i doing something wrong i just do the same thing i do on the steam version and that works

squall0833
Fearless Donors
Fearless Donors
Posts: 183
Joined: Sat Mar 04, 2017 1:46 pm
Reputation: 61

Re: Astroneer

Post by squall0833 » Tue Dec 31, 2019 5:51 pm

Jondalar wrote:
Tue Dec 31, 2019 3:02 pm
i can not get any of these trainers to activate on microsoft store version am i doing something wrong i just do the same thing i do on the steam version and that works
did u try SovietWristWatch.jpg 's table for microsoft store version? it's few posts before this

Jondalar
Noobzor
Noobzor
Posts: 6
Joined: Sat Oct 26, 2019 6:45 pm
Reputation: 0

Re: Astroneer

Post by Jondalar » Tue Dec 31, 2019 5:58 pm

I used the created cheat tables uwp64 version 2 and version 3 for Microsoft store but they didn't work something else I need to do
How would I use those text lines above those posts if that is what talking about

HappyGamer
Novice Cheater
Novice Cheater
Posts: 18
Joined: Sun Apr 16, 2017 7:42 pm
Reputation: 0

Re: Astroneer

Post by HappyGamer » Wed Jan 01, 2020 10:54 am

Used the V3 table from SovietWristWatch.jpg and it worked as expected.

Two things to check:
1. Get the latest update of astroneer from the store. If you have it installed for a while, maybe a new patch was released and your game was not patched yet. Open WindowsStore and click the 3 dots upper right hand and click the downloads and updates entry. While having this opened click the button also upper right hand to get the latest updates for your apps.
2. Did you launched CheatEngine as Administrator? That is the second thing which comes to my mind.

Jondalar
Noobzor
Noobzor
Posts: 6
Joined: Sat Oct 26, 2019 6:45 pm
Reputation: 0

Re: Astroneer

Post by Jondalar » Wed Jan 01, 2020 2:13 pm

i have used v3 in admin and new install and nothing working

kalasnyikow
What is cheating?
What is cheating?
Posts: 2
Joined: Wed Jan 01, 2020 6:14 pm
Reputation: 0

Re: Astroneer

Post by kalasnyikow » Wed Jan 01, 2020 6:20 pm

Hi!
Craft for free option not working. The printer not printing things...
1.8.64.0 original steam version...

User avatar
SovietWristwatch.jpg
Cheater
Cheater
Posts: 35
Joined: Tue Dec 24, 2019 5:17 am
Reputation: 48

Re: Astroneer

Post by SovietWristwatch.jpg » Wed Jan 01, 2020 10:22 pm

There haven't been any updates to the game. I just used it yesterday on two different PCs in singleplayer + multiplayer (I hosted).

Jondalar
Noobzor
Noobzor
Posts: 6
Joined: Sat Oct 26, 2019 6:45 pm
Reputation: 0

Re: Astroneer

Post by Jondalar » Wed Jan 01, 2020 10:25 pm

Strange that its not working on my game but is on others oh well I will be using it on steam and importing saves if need be

DankMeme
What is cheating?
What is cheating?
Posts: 3
Joined: Sun Dec 29, 2019 10:06 pm
Reputation: 0

Re: Astroneer

Post by DankMeme » Thu Jan 02, 2020 12:00 am

squall0833 wrote:
Mon Dec 30, 2019 3:01 pm
DankMeme wrote:
Mon Dec 30, 2019 2:17 pm
Do u use steam version of the game with 1.8.64.0 v2 table?
Yes, i am using the steam version
are you using Cheat Engine 7.0 ?

if u having problem activate scripts, try download the older version "1.8.64.0" at the bottom of page 5 post

if that works for u, then it's because the lua script did not pick the right process name
fixed the problem by reinstaling the cheat engine, somehow it didn't attach to anything at all

kalasnyikow
What is cheating?
What is cheating?
Posts: 2
Joined: Wed Jan 01, 2020 6:14 pm
Reputation: 0

Re: Astroneer

Post by kalasnyikow » Sun Jan 05, 2020 5:47 pm

Zanzer wrote:
Sun Mar 05, 2017 11:43 pm
squall0833 is taking over the table: viewtopic.php?p=57610#p57610

-----

12/21/2019 - Fixed Craft for Free
09/05/2019 - Fixed Craft for Free

-----

Uploading all of my previous tables. No promises to their current working state.

Unlimited Oxygen / Massive Resources
Unlimited Tool
Unlimited Battery
Craft for Free
Show All Recipes
Unlimited Tethers

Hi!
Craft for free option not working. The printer not printing things...
1.8.64.0 original steam version...

pellwanger
Noobzor
Noobzor
Posts: 7
Joined: Wed Apr 03, 2019 3:12 am
Reputation: 0

Re: Astroneer

Post by pellwanger » Sun Jan 05, 2020 6:14 pm

Craft for free is not working for me either....

jammyb123
What is cheating?
What is cheating?
Posts: 1
Joined: Mon Jan 13, 2020 7:35 pm
Reputation: 0

Re: Astroneer

Post by jammyb123 » Mon Jan 13, 2020 7:36 pm

dont suppose anyone knows how to cheat the holiday event?

Jondalar
Noobzor
Noobzor
Posts: 6
Joined: Sat Oct 26, 2019 6:45 pm
Reputation: 0

Re: Astroneer

Post by Jondalar » Fri Jan 24, 2020 4:27 pm

Well I figured out that my alienware laptop will not let this game be patched my regular built desktop works perfect something in this laptop is breaking cheat table on astroneer. Factory resetting the laptop still will not fix it. Wondering if anyone else has that type of issue I'm considering installing windows without all the alienware factory to see if that helps.

User avatar
SubSonix
Noobzor
Noobzor
Posts: 10
Joined: Sat Jun 16, 2018 7:10 pm
Reputation: 0

Re: Astroneer

Post by SubSonix » Sat Jan 25, 2020 5:52 am

Jondalar wrote:
Fri Jan 24, 2020 4:27 pm
Well I figured out that my alienware laptop will not let this game be patched my regular built desktop works perfect something in this laptop is breaking cheat table on astroneer. Factory resetting the laptop still will not fix it. Wondering if anyone else has that type of issue I'm considering installing windows without all the alienware factory to see if that helps.
It would most likely be some of the pre-installed Dell/Alienware stuff for sure.

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: Baidu [Spider], Chris5302, desertforce, FlameVodka, Hawk132, kaka50, Necrosx, pavlosgr, roioros