Mount & Blade II: Bannerlord - v.e.1.2.1 - Steam - +43 - Update 31

Upload your cheat tables here (No requests)
User avatar
Rysefox
Table Makers
Table Makers
Posts: 845
Joined: Sat Jun 23, 2018 3:32 pm
Reputation: 820

Re: Mount & Blade II: Bannerlord - v. e1.0.5 - Steam - +35 - Update 18

Post by Rysefox »

whitehatswede wrote:
Mon Apr 06, 2020 3:37 am
Thanks for your work!, i like the features you've added but can you release a version that don't set everything to 99999 i just wanna tweak my stats to get back what i had from a corrupted save, also a feature id love is unlocking all designs in smithy! thanks again
Well this is the reason where you can choose between Unlimited or set own value

How to use this cheat table?
  1. Install Cheat Engine
  2. Double-click the .CT file in order to open it.
  3. Click the PC icon in Cheat Engine in order to select the game process.
  4. Keep the list.
  5. Activate the trainer options by checking boxes or setting values from 0 to 1

User avatar
Rysefox
Table Makers
Table Makers
Posts: 845
Joined: Sat Jun 23, 2018 3:32 pm
Reputation: 820

Re: Mount & Blade II: Bannerlord - v. e1.0.5 - Steam - +35 - Update 18

Post by Rysefox »

Aibl wrote:
Sun Apr 05, 2020 11:28 pm
Has anyone been able to edit their skill points (e.g., one handed, leadership, etc.) successfully? Tried changing them then the skill just stops progressing or slows to a crawl depending on what you do.
Yes but I didnt find the perfect opcode yet

User avatar
Rysefox
Table Makers
Table Makers
Posts: 845
Joined: Sat Jun 23, 2018 3:32 pm
Reputation: 820

Re: Mount & Blade II: Bannerlord - v. e1.0.5 - Steam - +35 - Update 18

Post by Rysefox »

pavlosgr wrote:
Sun Apr 05, 2020 11:33 pm
Thank for your work! how i can reset clan tier level coz the npcs have 4 and 8k troops and i cant takem battle last 1.5 hour and i cant revert it back to normal ... can put clan tier rester please?
Yes next update

DemonSp3ed
What is cheating?
What is cheating?
Posts: 3
Joined: Mon Apr 06, 2020 8:34 am
Reputation: 0

Re: Mount & Blade II: Bannerlord - v. e1.0.5 - Steam - +35 - Update 18

Post by DemonSp3ed »

Hi, does this game has an anticheat? I have the steam of bannerlord but Idk if it uses or not the battleeye, can we get game ban from cheat engine? Sorry for this stupid question but I really don't know this and I don't wan't a ban for playing the single player part with cheats.

User avatar
Rysefox
Table Makers
Table Makers
Posts: 845
Joined: Sat Jun 23, 2018 3:32 pm
Reputation: 820

Re: Mount & Blade II: Bannerlord - v. e1.0.5 - Steam - +35 - Update 18

Post by Rysefox »

DemonSp3ed wrote:
Mon Apr 06, 2020 8:35 am
Hi, does this game has an anticheat? I have the steam of bannerlord but Idk if it uses or not the battleeye, can we get game ban from cheat engine? Sorry for this stupid question but I really don't know this and I don't wan't a ban for playing the single player part with cheats.
It has Battleeye for Multiplayer. You can use cheat engine without ban risk in single player

Hadrix
Cheater
Cheater
Posts: 29
Joined: Mon May 08, 2017 5:39 pm
Reputation: 0

Re: Mount & Blade II: Bannerlord - v. e1.0.5 - Steam - +35 - Update 18

Post by Hadrix »

Could you please add pointers for individual skill values (archery, one-handed, two-handed, polearm, etc.)?
Ok so I found the sequence in which they are stored: theres an 18-byte "gap" between each value, and they are stored in the following order:
1-One-Handed;2-Two-handed;3-Polearm;4-Bow;5-Crossbow;6-Throwing;7-Riding;8-Athletics;9-Smithing;10-Tactics;11-Scouting;12-Rougery;13-Charm;
14-Trade;15-Steward;16-Leadership;17-Medicine;18-Engineering.
So when you find One-Handed, two-handed is address of onehanded +18, polearm is onehanded +18+18, etc. Idk if that helps you in any way, but here it is anyway.
Also FYI: Max value I could get without crashing on opening character screen is 1023. Anything over that and the game works fine until you open your char screen, and that's when it crashes. So if you want ability to open your character screen, keep those values under 1023. Values over 1023 do work in combat tho, Crossbows become real fun with an absurdly high value.

User avatar
Rysefox
Table Makers
Table Makers
Posts: 845
Joined: Sat Jun 23, 2018 3:32 pm
Reputation: 820

Re: Mount & Blade II: Bannerlord - v. e1.0.5 - Steam - +37 - Update 19

Post by Rysefox »

Hadrix wrote:
Mon Apr 06, 2020 10:32 am
bla bla

Update 19

MagikMurlok
Cheater
Cheater
Posts: 35
Joined: Tue Dec 12, 2017 7:01 pm
Reputation: 0

Re: Mount & Blade II: Bannerlord - v. e1.0.5 - Steam - +37 - Update 19

Post by MagikMurlok »

Still can't get one hit kill to work with bows and arrows. Tried everything QQ. I believe it's working with melee for me tho.

mago29
What is cheating?
What is cheating?
Posts: 4
Joined: Mon Apr 06, 2020 1:30 pm
Reputation: 0

Re: Mount & Blade II: Bannerlord - v. e1.0.5 - Steam - +37 - Update 19

Post by mago29 »

Hi, excuse me i'm a noob, i used the skilldata i unlocked the skills i wanted then when i apply and reopen the character window the skills are not applied i don't know if you will understand what i mean sorry for my poor english

User avatar
Rysefox
Table Makers
Table Makers
Posts: 845
Joined: Sat Jun 23, 2018 3:32 pm
Reputation: 820

Re: Mount & Blade II: Bannerlord - v. e1.0.5 - Steam - +37 - Update 19

Post by Rysefox »

mago29 wrote:
Mon Apr 06, 2020 1:33 pm
Hi, excuse me i'm a noob, i used the skilldata i unlocked the skills i wanted then when i apply and reopen the character window the skills are not applied i don't know if you will understand what i mean sorry for my poor english
Öhh ?
well change e.g "One Handed" to max -> 300 and reopen the window and it will work

mago29
What is cheating?
What is cheating?
Posts: 4
Joined: Mon Apr 06, 2020 1:30 pm
Reputation: 0

Re: Mount & Blade II: Bannerlord - v. e1.0.5 - Steam - +37 - Update 19

Post by mago29 »

Doesn't work, i can unlock everything and apply then when i reopen the window the skills are not applied

User avatar
Rysefox
Table Makers
Table Makers
Posts: 845
Joined: Sat Jun 23, 2018 3:32 pm
Reputation: 820

Re: Mount & Blade II: Bannerlord - v. e1.0.5 - Steam - +37 - Update 19

Post by Rysefox »

mago29 wrote:
Mon Apr 06, 2020 1:55 pm
Doesn't work, i can unlock everything and apply then when i reopen the window the skills are not applied
Ahh now I understand you, but idk why ^^

When you have - XP you cant select any skills.

mago29
What is cheating?
What is cheating?
Posts: 4
Joined: Mon Apr 06, 2020 1:30 pm
Reputation: 0

Re: Mount & Blade II: Bannerlord - v. e1.0.5 - Steam - +37 - Update 19

Post by mago29 »

How can i have a positive XP ? because i have - XP

User avatar
Rysefox
Table Makers
Table Makers
Posts: 845
Joined: Sat Jun 23, 2018 3:32 pm
Reputation: 820

Re: Mount & Blade II: Bannerlord - v. e1.0.5 - Steam - +37 - Update 19

Post by Rysefox »

mago29 wrote:
Mon Apr 06, 2020 2:14 pm
How can i have a positive XP ? because i have - XP
Find the - XP and set it to positive. Need to find out how to find the xp value
You can also set your level so that you dont have - xp

or you play the game as it is meant to be

pzImmortal
What is cheating?
What is cheating?
Posts: 1
Joined: Tue Mar 19, 2019 9:33 pm
Reputation: 0

Re: Mount & Blade II: Bannerlord - v. e1.0.5 - Steam - +37 - Update 19

Post by pzImmortal »

Skilldata not working for me too. It showing data for my follower, not MC. Also, Focus points pointers mixed up.
It would be great if skilldata showing a currently selected character in the character window (maybe trigger for changing char).

Post Reply