Bloons TD6 [+23]

Upload your cheat tables here (No requests)
Thisone123
What is cheating?
What is cheating?
Posts: 4
Joined: Sat Nov 02, 2019 5:24 pm
Reputation: 0

Re: Bloons TD6 [+18]

Post by Thisone123 »

when i enable even script it crashes is that the problem maybe there is no even atm?

How to use this cheat table?
  1. Install Cheat Engine
  2. Double-click the .CT file in order to open it.
  3. Click the PC icon in Cheat Engine in order to select the game process.
  4. Keep the list.
  5. Activate the trainer options by checking boxes or setting values from 0 to 1

I_AFK_PornHub
What is cheating?
What is cheating?
Posts: 4
Joined: Wed Apr 08, 2020 5:52 am
Reputation: 0

Bloons TD6 [+18]

Post by I_AFK_PornHub »

Just a heads up the offsets are currently incorrect due to a patch today

User avatar
GreenHouse
GreenHouse!
GreenHouse!
Posts: 553
Joined: Fri Oct 12, 2018 10:25 pm
Reputation: 413

Bloons TD6 [+18]

Post by GreenHouse »

[QUOTE="I_AFK_PornHub, post: 137074, member: 39450"]

Just a heads up the offsets are currently incorrect due to a patch today

[/QUOTE]

Added table for 18.0. Enjoy ?

jsilva
Noobzor
Noobzor
Posts: 7
Joined: Mon Jan 27, 2020 5:43 pm
Reputation: 0

Bloons TD6 [+18]

Post by jsilva »

Thanks again my friend. You are a legend. I now have 46 medals with all daily chests to impress random co-opers with my profile page.



*Whoever wants unban method (co-op and races) ask on my discord Fusca#1153 for it not to leak and be patched. I noticed 2 PMs here and as I rarely log in here, did not reply.
Last edited by jsilva on Thu Jan 01, 1970 12:00 am, edited 2 times in total.

gasper
What is cheating?
What is cheating?
Posts: 2
Joined: Thu May 21, 2020 4:49 pm
Reputation: 0

Bloons TD6 [+18]

Post by gasper »

Does it works with the new 18.1 update or is a table update needed?

goff7blc
Cheater
Cheater
Posts: 26
Joined: Thu Oct 19, 2017 1:54 am
Reputation: 5

Bloons TD6 [+18]

Post by goff7blc »

does anyone know on what day of the daily rewards can you get a tier 4 or tier 5 reward chest i messed up and seen a tier 4 once but wasn't thinking and cant remember the day ROFL ops



And please get the 18.1 update going please and thanks much rep sir your awesome

User avatar
GreenHouse
GreenHouse!
GreenHouse!
Posts: 553
Joined: Fri Oct 12, 2018 10:25 pm
Reputation: 413

Bloons TD6 [+18]

Post by GreenHouse »

The table is working perfectly with 18.1. Why do you ask for that when you haven't even tried if it works or not?

gasper
What is cheating?
What is cheating?
Posts: 2
Joined: Thu May 21, 2020 4:49 pm
Reputation: 0

Bloons TD6 [+18]

Post by gasper »

[QUOTE="GreenHouse, post: 138107, member: 23281"]

Why do you ask for that when you haven't even tried if it works or not?

[/QUOTE]

Because I'm using Steam in offline mode. And if I let the game update itself and the table doesn't work, there is no way back. This happend the last time and so I got stuck in gameplay.



Thx for the information. Now I can "safe" update the game and keep playing.

TheCardGod
Noobzor
Noobzor
Posts: 5
Joined: Fri Jun 05, 2020 12:19 am
Reputation: 0

Bloons TD6 [+18]

Post by TheCardGod »

How do you remove the 1mill exp points from the collection event? One of the scripts I got added it and the points stick to my account even if I close the game and CE and go back into the game with nothing on.



I see that it says in the description to edit the code, but im new to this and idk how yet. I just want to remove them so that i can play the game.

User avatar
GreenHouse
GreenHouse!
GreenHouse!
Posts: 553
Joined: Fri Oct 12, 2018 10:25 pm
Reputation: 413

Bloons TD6 [+18]

Post by GreenHouse »

[QUOTE="TheCardGod, post: 138251, member: 42631"]

How do you remove the 1mill exp points from the collection event? One of the scripts I got added it and the points stick to my account even if I close the game and CE and go back into the game with nothing on.



I see that it says in the description to edit the code, but im new to this and idk how yet. I just want to remove them so that i can play the game.

[/QUOTE]

None of my scripts give you exp, not even the one from the collection event, so I don't know what to tell you. The collection event script makes the chests cost 0, and when restarting the game the chests go back to the original cost.

MeisMia
What is cheating?
What is cheating?
Posts: 2
Joined: Thu Apr 30, 2020 8:33 am
Reputation: 0

Bloons TD6 [+18]

Post by MeisMia »

is it possible to edit the drop rate of the collection event chest? like 80% T5 insta 20% T4 or something like that?

thanks for the works



hope you maintain your interest in making this game table script :)

User avatar
GreenHouse
GreenHouse!
GreenHouse!
Posts: 553
Joined: Fri Oct 12, 2018 10:25 pm
Reputation: 413

Bloons TD6 [+18]

Post by GreenHouse »

[QUOTE="MeisMia, post: 138259, member: 40441"]

is it possible to edit the drop rate of the collection event chest? like 80% T5 insta 20% T4 or something like that?

[/QUOTE]

I guess that you can. I would need to take a look at that.
Last edited by GreenHouse on Thu Jan 01, 1970 12:00 am, edited 1 time in total.

TheCardGod
Noobzor
Noobzor
Posts: 5
Joined: Fri Jun 05, 2020 12:19 am
Reputation: 0

Bloons TD6 [+18]

Post by TheCardGod »

So you can change the 70 part to 0, but yet you can't change it in a script to be 1,000,000 instead of 0 so that I can use that 1 time? Or maybe 100,000 because its at 1,026,806 points. With it only taking 70 at a time from it, i will never be able to use it all lol.

User avatar
GreenHouse
GreenHouse!
GreenHouse!
Posts: 553
Joined: Fri Oct 12, 2018 10:25 pm
Reputation: 413

Bloons TD6 [+18]

Post by GreenHouse »

[QUOTE="TheCardGod, post: 138263, member: 42631"]

So you can change the 70 part to 0, but yet you can't change it in a script to be 1,000,000 instead of 0 so that I can use that 1 time? Or maybe 100,000 because its at 1,026,806 points. With it only taking 70 at a time from it, i will never be able to use it all lol.

[/QUOTE]

Sure, open the script, go to line 27 and change the #0 to the number that you want. If you're not using the wood chest, then remove the // in front of the chest that you're opening (lines 28 to 31, it says the chest type on the right), and change the #0 as I said.

TheCardGod
Noobzor
Noobzor
Posts: 5
Joined: Fri Jun 05, 2020 12:19 am
Reputation: 0

Bloons TD6 [+18]

Post by TheCardGod »

And I edit this with notepad++ and save it correct? Or inside of CE?



I do understand that it isn't your script that done this. I found yours through the other guys who isn't active anymore and was trying some of those too.



Thanks for the help tho!

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: Baidu [Spider], ChjfeOVN, Cokeles, DeGorro8204, echo90, GroconAlterf, lirlth, michaelhost, regis777, Scoped Evil