Surviving the Aftermath

Upload your cheat tables here (No requests)
Post Reply
User avatar
fantomas
Table Makers
Table Makers
Posts: 1271
Joined: Sat Mar 25, 2017 7:13 pm
Reputation: 534

Surviving the Aftermath

Post by fantomas » Sat Feb 08, 2020 8:18 am

https://www.epicgames.com/store/fr/prod ... rmath/home

Current Game Version: 1.4.0.5654 [ Feb 08, 2020 ] New!

The game is the Epic Store exclusivity and it still is in Early Access stage - The devs included an In-Game Cheat Menu (press F10 once the script enabled)

Image
Attachments
Surviving_The_Aftermath_v1.4.0.5654.CT
Re-upload
Toggle Cheat Menu (press F10 once the script enabled)
(1.79 KiB) Downloaded 226 times
Last edited by fantomas on Sat Feb 08, 2020 3:47 pm, edited 1 time in total.

User avatar
fantomas
Table Makers
Table Makers
Posts: 1271
Joined: Sat Mar 25, 2017 7:13 pm
Reputation: 534

Re: Surviving the Aftermath

Post by fantomas » Sat Feb 08, 2020 8:35 am

Press F7 to get FreeCam - But it has nothing to do with the cheat menu, this option works w/o as well.

User avatar
BoehserOnkel
Fearless Donors
Fearless Donors
Posts: 382
Joined: Sat Mar 04, 2017 7:47 am
Reputation: 44

Re: Surviving the Aftermath

Post by BoehserOnkel » Sat Feb 08, 2020 8:59 am

recommend this one

viewtopic.php?p=114568#p114568

cheattables lead to broken savegames

greetings

User avatar
fantomas
Table Makers
Table Makers
Posts: 1271
Joined: Sat Mar 25, 2017 7:13 pm
Reputation: 534

Re: Surviving the Aftermath

Post by fantomas » Sat Feb 08, 2020 10:36 am

BoehserOnkel wrote:
Sat Feb 08, 2020 8:59 am
recommend this one

viewtopic.php?p=114568#p114568

cheattables lead to broken savegames

greetings
I would not recommend it simply because if I wanted to upload a modified DLL, I would have already done so - If I posted a CT, it was for a reason. And no, the cheat table will not break your save game... at least not mine CT.

User avatar
BoehserOnkel
Fearless Donors
Fearless Donors
Posts: 382
Joined: Sat Mar 04, 2017 7:47 am
Reputation: 44

Re: Surviving the Aftermath

Post by BoehserOnkel » Sat Feb 08, 2020 10:51 am

fantomas wrote:
Sat Feb 08, 2020 10:36 am
BoehserOnkel wrote:
Sat Feb 08, 2020 8:59 am
recommend this one

viewtopic.php?p=114568#p114568

cheattables lead to broken savegames

greetings
I would not recommend it simply because if I wanted to upload a modified DLL, I would have already done so - If I posted a CT, it was for a reason. And no, the cheat table will not break your save game... at least not mine CT.
this was not meant offensive to you or your work ^_^

if your table works without corrupting saves its awesome - but all tables and even 3rd party trainers was leading to this
greetings

User avatar
fantomas
Table Makers
Table Makers
Posts: 1271
Joined: Sat Mar 25, 2017 7:13 pm
Reputation: 534

Re: Surviving the Aftermath

Post by fantomas » Sat Feb 08, 2020 1:27 pm

BoehserOnkel wrote:
Sat Feb 08, 2020 10:51 am
this was not meant offensive to you or your work ^_^

if your table works without corrupting saves its awesome - but all tables and even 3rd party trainers was leading to this
greetings
And I didn't take it offensive either - To be honest with you, when I did a research in the forum to see if there is any table, I didn't find anything, so I wanted to post a table for it. And I just found out that the game has a cheat menu, so I wanted to share it with others. I didn't play too much to see if something would be wrong and honestly I do not see why it would be. I do not know who made table and/or trainer previously and how they made it to break save games but for what I know, this little script I made didn't break my save yet. Feel free to give it a try or not. If it does work well, w/o any save game break, well fine. And if it does break your save, then just throw it in the trash and forget it.

BR

User avatar
fantomas
Table Makers
Table Makers
Posts: 1271
Joined: Sat Mar 25, 2017 7:13 pm
Reputation: 534

Re: Surviving the Aftermath

Post by fantomas » Sat Feb 08, 2020 3:43 pm

I forgot to include the script to enable mono automatically, so you'll have to activate mono from CE Mono tab manually, otherwise you'll not be able to active the script. Sorry for this inconvenience.

BR

fantomas


--Edit--

Ok, I re-uploaded the file

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: ADF56, bonzay0, darkness2793, Google Adsense [Bot], korell, Kurei, mevith, MSN [Bot], r0b33, xXLashkeXx, ZozZ