Borderlands 3 +30

Upload your cheat tables here (No requests)
aSwedishMagyar
Expert Cheater
Expert Cheater
Posts: 84
Joined: Mon Jul 06, 2020 3:19 am
Reputation: 46

Re: Borderlands 3 +30

Post by aSwedishMagyar »

I had been playing for 20 hours with that script enabled, gone through about 50 loading screens, bought tons of items for both cash and eridium and it never crashed for me. So I can't help you with that one.

How to use this cheat table?
  1. Install Cheat Engine
  2. Double-click the .CT file in order to open it.
  3. Click the PC icon in Cheat Engine in order to select the game process.
  4. Keep the list.
  5. Activate the trainer options by checking boxes or setting values from 0 to 1

User avatar
Devilswarchild
Expert Cheater
Expert Cheater
Posts: 96
Joined: Mon Apr 17, 2017 2:44 pm
Reputation: 5

Re: Borderlands 3 +30

Post by Devilswarchild »

tried one more time, opening a locker didnt crash but trying to buy an item caused it to crash. i had currency pointers toggled with currency no decrease also toggled

aSwedishMagyar
Expert Cheater
Expert Cheater
Posts: 84
Joined: Mon Jul 06, 2020 3:19 am
Reputation: 46

Re: Borderlands 3 +30

Post by aSwedishMagyar »

Ok so I changed some things and made most pointers load when you enter and exit inventory. It should not repopulate after the first go but if you notice incorrect values just turn it off and on again and then pause and unpause. I will remove the previous table since it has an error in it. The max values are now correct and I have added some character specific pointers to cooldowns and other properties. I added a no recoil script which incorporates the Super Accuracy script in the table on page 1 (kind of interesting how there is both vertical and horizontal recoil). There is also a skill point mouseover pointer now which you can use to change the value. The game calculates the effects on load so once you modify them, just exit to menu and reload the save (yes it is permanent). I kept an inf health and shield but you would be better off just modifying the max and regen/regen delay values as that does not require any extra code injection. If you are still encountering crashes I suggest you verify integrity of game files and if that does not work then please only activate one at a time so that I can try to pinpoint where the issue is stemming from.
Image
Attachments
Borderlands3_aSwedishMagyar.ct
19-8-2020
(164.56 KiB) Downloaded 785 times

Atmogenic
Noobzor
Noobzor
Posts: 13
Joined: Mon Jul 23, 2018 4:03 pm
Reputation: 1

Re: Borderlands 3 +30

Post by Atmogenic »

well this game has become incredibly boring with the guardian cap only being a minuscule 15% and unable to get it any higher. I was looking forward to have actual decent stats to my liking only to be completely disappointed with such a tiny cap. Tried this table a profile editor and the trainer all which have said my stats are 300% but only 15% in-game, thats borderlands 3 done for me.

Dishonored_DO
Cheater
Cheater
Posts: 37
Joined: Sat Nov 30, 2019 3:19 pm
Reputation: 2

Re: Borderlands 3 +30

Post by Dishonored_DO »

anyone knows a way to change class with the current version of the game?

Dishonored_DO
Cheater
Cheater
Posts: 37
Joined: Sat Nov 30, 2019 3:19 pm
Reputation: 2

Re: Borderlands 3 +30

Post by Dishonored_DO »

Idlehands88 wrote:
Wed Oct 23, 2019 6:04 pm
I updated the Character Class changer :D To use just load your character into the game, enable the option and change the Class ID to the Class you want, quit out and reload back in and you're class will be changed. Newest version includes an option to get the Class IDs for you so you don't have to inject the dll and look through the dump file.

❗️NOTE: MAKE SURE YOU RESPEC YOUR CHARACTER FIRST❗️
if you still have the game and there is no bothersome can you update it for the latest version would really appreciate it.

SBTubbster
What is cheating?
What is cheating?
Posts: 1
Joined: Tue Sep 15, 2020 11:37 pm
Reputation: 0

Re: Borderlands 3 +30

Post by SBTubbster »

[Link]

please help, ive been looking for an answer on how to fix this; i am trying to change my eridium count but for some reason i simply cannot.
it always shows me these question marks and checkmarks simply cannot be aplied to them, as seen in the link above.
what do i do?

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: Baidu [Spider], CobraPL, dimdim01, Google Adsense [Bot], hentainerd3333, jakeroot, NumberXer0, truechimaera