Asphalt 9: Legends Ver 1.6.2a (3 Hacks)

Upload your cheat tables here (No requests)
AndChem
Expert Cheater
Expert Cheater
Posts: 68
Joined: Fri Jun 14, 2019 8:03 am
Reputation: 44

Asphalt 9: Legends Ver 1.6.2a (3 Hacks)

Post by AndChem »

Hi Friends, here are 3 Hacks for "Asphalt 9: Legends Ver 1.6.2a", you need to install Cheat Engine software to use these Hacks.
New hacks will be added in future.
If you have any problem, feel free to ask and don't forget to Rate this post.

Few Rules

1. Car Stats are Temporary and resets when you restart the game.

2. to use Car Stats, go to car in the garage and wait for few seconds to load values then you can set values.

3. Do not use Stop Time at impossible time like 00:00:00, Always use it at a valid Time.



Image

How to use this cheat table?
  1. Install Cheat Engine
  2. Double-click the .CT file in order to open it.
  3. Click the PC icon in Cheat Engine in order to select the game process.
  4. Keep the list.
  5. Activate the trainer options by checking boxes or setting values from 0 to 1
Attachments
Asphalt 9 Legends Ver 1.6.2a (3 Hacks).CT
(13.7 KiB) Downloaded 2331 times

martymcfly
What is cheating?
What is cheating?
Posts: 3
Joined: Mon Dec 17, 2018 6:58 pm
Reputation: 1

Re: Asphalt 9: Legends Ver 1.6.2a (3 Hacks)

Post by martymcfly »

Thanks, it worked.
Can you add part stats? For example G60 pace acc hand nitro 11 level is not enough for network chiefs III. Parts must be 7.

AndChem
Expert Cheater
Expert Cheater
Posts: 68
Joined: Fri Jun 14, 2019 8:03 am
Reputation: 44

Re: Asphalt 9: Legends Ver 1.6.2a (3 Hacks)

Post by AndChem »

martymcfly wrote:
Mon Aug 12, 2019 4:01 pm
Thanks, it worked.
Can you add part stats? For example G60 pace acc hand nitro 11 level is not enough for network chiefs III. Parts must be 7.
thank you for suggestion, I will try it.

bbc123
Noobzor
Noobzor
Posts: 9
Joined: Sat Sep 08, 2018 1:48 am
Reputation: 5

Re: Asphalt 9: Legends Ver 1.6.2a (3 Hacks)

Post by bbc123 »

It worked for me too. Many thanks :D

AndChem
Expert Cheater
Expert Cheater
Posts: 68
Joined: Fri Jun 14, 2019 8:03 am
Reputation: 44

Re: Asphalt 9: Legends Ver 1.6.2a (3 Hacks)

Post by AndChem »

bbc123 wrote:
Thu Aug 15, 2019 8:46 pm
It worked for me too. Many thanks :D
welcome

Jay.Jay
Noobzor
Noobzor
Posts: 9
Joined: Tue Jun 25, 2019 1:16 am
Reputation: 1

Re: Asphalt 9: Legends Ver 1.6.2a (3 Hacks)

Post by Jay.Jay »

Hi mate, thanks a lot for your help. I have a question, Is the time stop working well? In the past, I was using time stop and it worked until the last update (Jesko Event). SInce that point, when I used it I have been banned twice for 7 days each time. So, Now I am afraid, I always used valid time and did not have problems but now is different.

Jay.Jay
Noobzor
Noobzor
Posts: 9
Joined: Tue Jun 25, 2019 1:16 am
Reputation: 1

Re: Asphalt 9: Legends Ver 1.6.2a (3 Hacks)

Post by Jay.Jay »

martymcfly wrote:
Mon Aug 12, 2019 4:01 pm
Thanks, it worked.
Can you add part stats? For example G60 pace acc hand nitro 11 level is not enough for network chiefs III. Parts must be 7.
Hi mate, can you use car stats in jesko events? because i can't

martymcfly
What is cheating?
What is cheating?
Posts: 3
Joined: Mon Dec 17, 2018 6:58 pm
Reputation: 1

Re: Asphalt 9: Legends Ver 1.6.2a (3 Hacks)

Post by martymcfly »

Jay.Jay wrote:
Sat Aug 17, 2019 6:38 am
martymcfly wrote:
Mon Aug 12, 2019 4:01 pm
Thanks, it worked.
Can you add part stats? For example G60 pace acc hand nitro 11 level is not enough for network chiefs III. Parts must be 7.
Hi mate, can you use car stats in jesko events? because i can't
I couldn't try. Car ranks not enough without parts.

marian860914
Noobzor
Noobzor
Posts: 11
Joined: Tue May 14, 2019 6:56 pm
Reputation: 1

Re: Asphalt 9: Legends Ver 1.6.2a (3 Hacks)

Post by marian860914 »

Hi, it not work for me. Some ideas why?

AndChem
Expert Cheater
Expert Cheater
Posts: 68
Joined: Fri Jun 14, 2019 8:03 am
Reputation: 44

Re: Asphalt 9: Legends Ver 1.6.2a (3 Hacks)

Post by AndChem »

marian860914 wrote:
Tue Aug 20, 2019 7:34 am
Hi, it not work for me. Some ideas why?
Have you any Screenshot of your problem?

marian860914
Noobzor
Noobzor
Posts: 11
Joined: Tue May 14, 2019 6:56 pm
Reputation: 1

Re: Asphalt 9: Legends Ver 1.6.2a (3 Hacks)

Post by marian860914 »

AndChem wrote:
Wed Aug 21, 2019 9:29 am
marian860914 wrote:
Tue Aug 20, 2019 7:34 am
Hi, it not work for me. Some ideas why?
Have you any Screenshot of your problem?
Hi, AndChem. I choose the game from cheat engine, but can not activate the options.

marian860914
Noobzor
Noobzor
Posts: 11
Joined: Tue May 14, 2019 6:56 pm
Reputation: 1

Re: Asphalt 9: Legends Ver 1.6.2a (3 Hacks)

Post by marian860914 »

My game is vers. 1.6.2a but can not activate the options.

AndChem
Expert Cheater
Expert Cheater
Posts: 68
Joined: Fri Jun 14, 2019 8:03 am
Reputation: 44

Re: Asphalt 9: Legends Ver 1.6.2a (3 Hacks)

Post by AndChem »

marian860914 wrote:
Sun Aug 25, 2019 8:10 pm
My game is vers. 1.6.2a but can not activate the options.
have you selected the right process?.
Go to open process and select "Asphalt9_w10_x86_rtl.exe"

marian860914
Noobzor
Noobzor
Posts: 11
Joined: Tue May 14, 2019 6:56 pm
Reputation: 1

Re: Asphalt 9: Legends Ver 1.6.2a (3 Hacks)

Post by marian860914 »

AndChem wrote:
Mon Aug 26, 2019 8:37 am
marian860914 wrote:
Sun Aug 25, 2019 8:10 pm
My game is vers. 1.6.2a but can not activate the options.
have you selected the right process?.
Go to open process and select "Asphalt9_w10_x86_rtl.exe"
yes, i selected Asphalt9_w10_x86_rtl.exe with cheat engine but can not activate the options.

AndChem
Expert Cheater
Expert Cheater
Posts: 68
Joined: Fri Jun 14, 2019 8:03 am
Reputation: 44

Re: Asphalt 9: Legends Ver 1.6.2a (3 Hacks)

Post by AndChem »

marian860914 wrote:
Mon Aug 26, 2019 7:13 pm
AndChem wrote:
Mon Aug 26, 2019 8:37 am
marian860914 wrote:
Sun Aug 25, 2019 8:10 pm
My game is vers. 1.6.2a but can not activate the options.
have you selected the right process?.
Go to open process and select "Asphalt9_w10_x86_rtl.exe"
yes, i selected Asphalt9_w10_x86_rtl.exe with cheat engine but can not activate the options.
you need to select process, neither Window nor Application.

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: f4ncy0, freehkj, Google [Bot], Google Adsense [Bot], shinghan