How to use Reclass/Cheat engine for Game Rust

Add topics here with methods, analysis, code snippets, mods etc. for a certain game that normally won't make it in the Tables or Requests sections.
Post Reply
splooze
Noobzor
Noobzor
Posts: 5
Joined: Wed Jan 08, 2020 7:49 am
Reputation: 0

How to use Reclass/Cheat engine for Game Rust

Post by splooze » Fri Jan 10, 2020 10:59 am

So I tried loading up rust with cheat engine, and then reclass and noticed that you can't search for memory. And of course when you attach a process to the debugger it closes. I am just curious as to how you would get offsets and addresses ect for rust without dumping. I managed to dump GameAssembly.dll in rust using IL2CPP dumper which is provided below but would like to know if there is another method.


Download: https://mega.nz/#!3SQ3zSJa

Key: !Aq97RhkUbqkdLqB9GR42lL5fPH8lo22o53-7aja-pNo

User avatar
STN
Founder
Founder
Posts: 3627
Joined: Thu Mar 02, 2017 7:48 pm
Reputation: 1366

Re: How to use Reclass/Cheat engine for Game Rust

Post by STN » Fri Jan 10, 2020 11:38 am

I am pretty sure the game uses some anticheat, eac or another i forgot. Since it's online.

splooze
Noobzor
Noobzor
Posts: 5
Joined: Wed Jan 08, 2020 7:49 am
Reputation: 0

Re: How to use Reclass/Cheat engine for Game Rust

Post by splooze » Sat Jan 11, 2020 10:59 am

STN wrote:
Fri Jan 10, 2020 11:38 am
I am pretty sure the game uses some anticheat, eac or another i forgot. Since it's online.
yeah, i heard that eac strips handles to games which could be the reason as to why nothing shows up, still not 100% sure tho.

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users