Page 1 of 3

Hades

Posted: Mon Dec 10, 2018 8:20 pm
by hexine
Game Name: Hades
Game Engine: MonoGame
Game Version: v0.11720
Options Required: hp, currencies , etc
Game/Steam Website: https://www.epicgames.com/store/en-US/p ... dated=true

Re: Hades

Posted: Tue Dec 11, 2018 2:35 am
by Fazuul
It is using the same engine as other Supergiant titles, MonoGame.

Re: Hades

Posted: Tue Dec 11, 2018 4:03 am
by zachillios
Fazuul wrote:
Tue Dec 11, 2018 2:35 am
It is using the same engine as other Supergiant titles, MonoGame.
Yes, and you can mod it the same way you could Bastion and Transistor.

So in game currencies such as Cain and Coins are all in double, and if you want to modify damage and health, notepad++ in your game folder will work wonders. Weapons for your damage, units for your health. There's also a regen function in the units file that you can turn on to make you invisible.

Re: Hades

Posted: Wed Dec 12, 2018 6:38 am
by Allen1013
So no love for Hades? Dying this much is giving me Darksouls flashbacks, need abit of help please.

Re: Hades

Posted: Sun Dec 16, 2018 9:57 pm
by Roxanne
Hi guys, i found one file for it (not mine)
Hades [Tv1.0][ColonelRVH].CT
(136.1 KiB) Downloaded 1050 times
, but i don't succeed using it (the combo keyboard alt+home), if someone try and succeed, i'd gladly hear some tips from him.

Re: Hades

Posted: Mon Dec 17, 2018 2:56 pm
by Chucky
Take damage.
Activate the script ( wait 10 to 40 sec ).
CE can / will freeze for some time.
Health bar will still go down ( or freeze ), but actual health will be inf.

Re: Hades

Posted: Mon Dec 17, 2018 10:03 pm
by Roxanne
Thanks Chucky,

I failed at activated your table, I followed your steps but after the freeze, no one (of the many boxes) are activated. There is no "cross" in them I mean...

Do I do it wrong ? Or maybe I missed something ?

Re: Hades

Posted: Mon Dec 17, 2018 10:40 pm
by Chucky
Roxanne wrote:
Mon Dec 17, 2018 10:03 pm
Thanks Chucky,

I failed at activated your table, I followed your steps but after the freeze, no one (of the many boxes) are activated. There is no "cross" in them I mean...

Do I do it wrong ? Or maybe I missed something ?
Because this is .NET-Mono-Lua shit (game).
Aob updated.
Download and try again.

PS
If you activate the script (successfully) take damage again to refresh base pointer.

Re: Hades

Posted: Mon Jan 07, 2019 12:45 pm
by anaska
So since it's been a while since the devs updated the game, is there any chance of updating the table? It doesn't seem to work for me.

Re: Hades

Posted: Tue Jan 08, 2019 6:16 am
by Chucky
anaska wrote:
Mon Jan 07, 2019 12:45 pm
So since it's been a while since the devs updated the game, is there any chance of updating the table? It doesn't seem to work for me.
Game version ?

Re: Hades

Posted: Tue Jan 08, 2019 8:07 am
by anaska
Chucky wrote:
Tue Jan 08, 2019 6:16 am
anaska wrote:
Mon Jan 07, 2019 12:45 pm
So since it's been a while since the devs updated the game, is there any chance of updating the table? It doesn't seem to work for me.
Game version ?

V.12037

Re: Hades

Posted: Tue Jan 08, 2019 4:58 pm
by Chucky
anaska wrote:
Tue Jan 08, 2019 8:07 am
V.12037
Unfortunately my game version is 12032 (cracked) :D
May or may not work for you.
Load your saved game, attach CE, activate script (CE will freeze) and back to game to refresh the pointers.

Re: Hades

Posted: Sat Jan 19, 2019 1:24 pm
by Anglican
Would it be possible to update the table to the current patched one?

Re: Hades

Posted: Sun Jan 20, 2019 4:19 pm
by aanpsx
Hi..
Here some table for:

Re: Hades

Posted: Wed Jan 23, 2019 9:35 pm
by Roxanne
Thank you guys :)