What causes this error?

Anything Cheat Engine related, bugs, suggestions, helping others, etc..
Post Reply
User avatar
GamerCare
Table Makers
Table Makers
Posts: 239
Joined: Wed Jun 12, 2019 12:14 am
Reputation: 454

What causes this error?

Post by GamerCare » Sat Aug 31, 2019 10:50 pm

At least 7 unity games i tried to hack gave me this same error:

Image

Image

How to prevent this and get it to work?

User avatar
jungletek
Shogun
Shogun
Posts: 203
Joined: Tue Oct 17, 2017 7:31 am
Reputation: 58

Re: What causes this error?

Post by jungletek » Wed Sep 25, 2019 9:27 am

My guess is that you're trying to dissect structs when the 'Mono Features' aren't enabled; usually this happens when you set a breakpoint or something similar, the Mono stuff gets disabled and you need to enable it again.

User avatar
cfemen
RCE Fanatics
RCE Fanatics
Posts: 544
Joined: Fri Feb 15, 2019 5:45 pm
Reputation: 422

Re: What causes this error?

Post by cfemen » Sat Sep 28, 2019 1:13 am

jungletek wrote:
Wed Sep 25, 2019 9:27 am
My guess is that you're trying to dissect structs when the 'Mono Features' aren't enabled; usually this happens when you set a breakpoint or something similar, the Mono stuff gets disabled and you need to enable it again.
yes breakpoints and a whats read/write scan causes that Mono gets disabled :(
you like my tables and want to support me? my patreon :)

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users