[Steam] Monster Hunter World (Compendium)

onetwosix

onetwosix

Expert Cheater
Fearless Donors
Joined
Feb 5, 2020
Messages
63
predprey said:
So is the CRC bypass required since the "required" is striking out? Thinking of getting back into the game and be out of the loop with the anti-cheat status.
No need to use it.
 
G

Gentlehands

What is cheating?
Joined
Mar 6, 2020
Messages
2
I'm looking for a way to purchase all the layered armor easily, would set item max help here or is there another method someone might know? I don't want to set my layered armor, my goal is to purchase them all.
 
darkenemy11

darkenemy11

Noobzor
Joined
Aug 12, 2018
Messages
8
Gentlehands said:
I'm looking for a way to purchase all the layered armor easily, would set item max help here or is there another method someone might know? I don't want to set my layered armor, my goal is to purchase them all.
Ignore crafting materials should do the trick. They are
[layered]armours. Should work the same way as crafting normal armours.
 
H

Hellangel98

Expert Cheater
Joined
Feb 26, 2018
Messages
56
Saw someone's post on Steam forums that a chinese dude have Safi's weapon before the siege even start.



Most possibly Cheat Engine? Wondered how he gain that weapon without even crashing
 
H

Hellangel98

Expert Cheater
Joined
Feb 26, 2018
Messages
56
Someone on Steam forums posted this photo taken by author has said that a chinese dude modded in Safi's weapons
[Armor is craftable when obtain materials] without crashing his game whatsoever



Is it possible to cheat engine in it? I can't seem to find any other way around it
 
P

peakey

Noobzor
Joined
Feb 4, 2018
Messages
9
Is there a way to edit the dropped safi jiva weapons skills?
 
E

EdisonTrades

What is cheating?
Joined
Feb 21, 2020
Messages
4
peakey said:
Is there a way to edit the dropped safi jiva weapons skills?
The Weapon Editor is broken right now.
 
F

_Fayth

Noobzor
Joined
Feb 1, 2020
Messages
7
Pointer to Mantle data: MonsterHunterWorld.exe+4EC90B8
Offsets
+0xe0 = Ghillie Mantle cooldown
+0xe4 = Ghillie Mantle duration
+0x128 = Temporal Mantle: Duration Reduction on Evade
+0x12c = Health Booster Cooldown
+0x138 = Rocksteady Cooldown
+0x13c = Rocksteady duration
+0x138 = Rocksteady Damage Taken Multiplier
 
U

U5urPator

What is cheating?
Joined
Mar 23, 2020
Messages
1
brad12485 said:
Get selected item (item box) crashes the game for me. Is it a problem on my end?
Same problem for me.
 
D

Davedyo

Cheater
Joined
Nov 4, 2018
Messages
48
is it item editor didnt work again?
 
D

Devy123

What is cheating?
Joined
Mar 24, 2020
Messages
1
I tried using Get selected item (item box) to get some jewels, and now my save file is corrupt it seems. Any solution for this? I tried deleting the decorations, but there are 2 decorations that I cant sell as they are quest rewards.

I didnt even get the "Get selected item (item box)" to work, I tried adding the amount to 7 but it just randomly made some of the decorations in my box to 7 quantity and two of those were the quest reward decorations that is greyed out and I cant sell.
I believe I edited the wrong numbers as I had no idea of what I was doing dbh. I changed the value under Address and under Value.

Lol, plz help :(

Edit: I can get into the save file without crashing if I use the "ERROR FIX" posted in the Safijiva-fix thread. Any way I can fix the save file?
 
NinjaBlazin

NinjaBlazin

Cheater
Joined
Oct 15, 2017
Messages
37
Viceroy said:
hello, i just tested that Investigation editor is not worked.
i thought the table is outdated but other options works fine.

Also, when i try to edit Endemic Life capture, somehow i cant edit platinum fish and bomb arowana great size.
it changes another fish great size. is there any workaround ?
Mariolas96 said:
How does the duplicate save work?? thanks
select your source and destination
and click the Duplicate box.
works for me but cant change the source other than slot 1.
Doesn't work for me. I set Source to Set 1 and Destination to Slot 2. It says "Preparing to Duplicate... Duplicated Save Complete: 1" when pressing on Duplicate but it didn't duplicate Slot 1.
 
F

frntchter

Noobzor
Joined
Jan 19, 2020
Messages
5
NinjaBlazin said:
Viceroy said:
hello, i just tested that Investigation editor is not worked.
i thought the table is outdated but other options works fine.

Also, when i try to edit Endemic Life capture, somehow i cant edit platinum fish and bomb arowana great size.
it changes another fish great size. is there any workaround ?
Mariolas96 said:
How does the duplicate save work?? thanks
select your source and destination
and click the Duplicate box.
works for me but cant change the source other than slot 1.
Doesn't work for me. I set Source to Set 1 and Destination to Slot 2. It says "Preparing to Duplicate... Duplicated Save Complete: 1" when pressing on Duplicate but it didn't duplicate Slot 1.
Same here. It seems it only works with the version before 12.11.00 for now.
 
Marcus101RR

Marcus101RR

Expert Cheater
Table Maker
Joined
Mar 3, 2017
Messages
400
Update Released
- r408899
 
K

Kita

What is cheating?
Joined
Mar 27, 2020
Messages
1
I'm having some weird issue with my game, though its unrelated to this cheat table. It probably occurred a while back, as I only just started playing again recently. There are 8 shock traps stuck in my materials tab. I can't seem to sell them, and any effort to edit them either affects my actual shock trap stock, or whatever I had previously selected if I sell all my regular traps instead. It doesn't harm me in any way, but it's really annoying. Basically the table doesn't think it even exists. Any idea on how to remove it?
 
Top