Sword Art Online: Fatal Bullet v1.70 +18 (table Update8)

T

TimeDiver0

Noobzor
Joined
Mar 13, 2017
Messages
5
Cielos said:
TimeDiver0 said:
made the 2 options for instant max skill/gadget and weapon proficiency.
re-download and test~

if I'm lucky, it should be the last update for now...
Skill/gadget proficiency script works just fine; weapon proficiency script doesn't have any visible effect.

Though I should mention that to display 1000/1000, the in-memory value is 100000000 (that is, one hundred million).
 
Cielos

Cielos

RCE Fanatics
Talents
Joined
Mar 3, 2017
Messages
829
TimeDiver0 said:
[...]
Skill/gadget proficiency script works just fine; weapon proficiency script doesn't have any visible effect.
[...]
thanks for the report!
I saw the cmovl and instantly jump to the conclusion that I should just change it to mov to force move the max value allowed to it, thinking it was the same as the skill/gadget proficiency.
turns out the cmp here is in reversed, and what I did was forcing the current value always, even if it exceeds the max.

anyway, it should be fixed now, just a simple nop would do.
so, re-download and test~
 
N

nuocda

Cheater
Joined
May 2, 2018
Messages
46
Cielos, can i req your future table can add compact mode ? to much option, compact mode very helpful :D and how i can always expand chips table ? :(
 
T

TimeDiver0

Noobzor
Joined
Mar 13, 2017
Messages
5
Cielos said:
so, re-download and test~
Confirmed as working with the 7.1 table. Thanks for the quick update!
 
K

KS212

Expert Cheater
Joined
Mar 3, 2017
Messages
807
This godly table makes the game finally worth playing. I remember when the game first came out nobody really cared to make a table.

@Cielos
Is it possible to make a cheat that extends the grapple hook range?
 
D

demorest

Expert Cheater
Joined
Mar 28, 2017
Messages
142
Still Cannot Enable script from revision : +10, for game v1.70, table Update2 and higher!
Rev +8, for game v1.70, table Update1 - working... Different injections or somethings else!?
Reinstalled game, uninslalled easyanticheat - still cannot enable script! Any help-solutions!?
 
C

conanseo1125

Noobzor
Joined
Jul 8, 2019
Messages
9
I uninstalled EAC and everything and the cheat was working fine until I changed the amount of chip value on one of my weapon, and set the weapon damage chip % to 9999... Whenever I open the itembox, it says fatal error and it crashes. The editing stage is fine, I just crash with fatal error whenever I try to access item box... please help!
 
C

conanseo1125

Noobzor
Joined
Jul 8, 2019
Messages
9
conanseo1125 said:
I uninstalled EAC and everything and the cheat was working fine until I changed the amount of chip value on one of my weapon, and set the weapon damage chip % to 9999... Whenever I open the itembox, it says fatal error and it crashes. The editing stage is fine, I just crash with fatal error whenever I try to access item box... please help!
Ok so turns out, i tested some things, and DO NOT change the number of chips... for some reason, when you change amount of chips to 8, or change between rarities, it will crash your game when you try to open item box when you have the item that you changed the chip value in your inventory... So do not change it until he fixes this error somehow...
 
N

nuocda

Cheater
Joined
May 2, 2018
Messages
46
conanseo1125 said:
Ok so turns out, i tested some things, and DO NOT change the number of chips... for some reason, when you change amount of chips to 8, or change between rarities, it will crash your game when you try to open item box when you have the item that you changed the chip value in your inventory... So do not change it until he fixes this error somehow...
are you sure don't try change # chips of items does have any chips ? or increase chips of accessories larger than > 4 , if change item no chip it crash when open weapon/items box, if accessories > 5 it crash when view status :cry:
highlighted item
- when activated, would add the [chips] pointers if the highlighted item is weapon/accessory, remove if it's not.
- changing the # of chips would update the [chips] pointers in real-time.
- DO NOT change # of chips IF the weapon / accessory has no chip to start with. only edit the chip related value if the item has at least 1 chip with it.
- you can't raise # of chips above 10. actually > 8 would mess up the UI a little bit already, limit it at 10 seems reasonable.
- script might be buggy. for now, if an lua error popped-up, just re-activate the script.
- after you've edited the chip, you need to re-highlight the item in-game to view the changes.
- chip id is shared by 42magia. if you think there's more, let me know.
 
K

KS212

Expert Cheater
Joined
Mar 3, 2017
Messages
807
@Cielos

Just FYI, the undead option when used with the whole party also makes the AI 'player characters' unkillable ie those fake players that spawn at your level.

Easiest to find is in the Remanant Wastes area (first area), spawn at the Floating Tower and kill the mechs then just run forward, you'll see 2 near the rocks.
 
Cielos

Cielos

RCE Fanatics
Talents
Joined
Mar 3, 2017
Messages
829
KS212 said:
@Cielos

Just FYI, the undead option when used with the whole party also makes the AI 'player characters' unkillable ie those fake players that spawn at your level.

Easiest to find is in the Remanant Wastes area (first area), spawn at the Floating Tower and kill the mechs then just run forward, you'll see 2 near the rocks.
thanks for the report! never turn the party option on after the preliminary tests... apparent none of us care about the party members except you~
I'll change the party filter a bit to see if something better comes up...

///////////////////////////////////////
demorest said:
Still Cannot Enable script from revision : +10, for game v1.70, table Update2 and higher!
Rev +8, for game v1.70, table Update1 - working... Different injections or somethings else!?
Reinstalled game, uninslalled easyanticheat - still cannot enable script! Any help-solutions!?
compared to Update1, Update2 has one more injection point that is responsible to grab the player pointer. without it you can't use the undead script.
maybe somehow the aobscan for it is different for your game.
if undead option isn't what you're after, try do the following...

- press ENTER with the enable highlighted, you should see a window pop-up.

- between line 180-181:
Code:
///*******************************************///
dealloc(newmem3)
create a line with /*, so that it becomes:
Code:
///*******************************************///
/*
dealloc(newmem3)
- between line 77-78:
Code:
///*******************************************///
aobscanmodule(playerHealthRead1CallerAOB,SAOFB-Win64-Shipping.exe,EB ** 48 ** ** 41 0F ** ** E8 ** ** ** ** 84 C0 75)
again, create a line with /*, so that it becomes:
Code:
///*******************************************///
/*
aobscanmodule(playerHealthRead1CallerAOB,SAOFB-Win64-Shipping.exe,EB ** 48 ** ** 41 0F ** ** E8 ** ** ** ** 84 C0 75)
- do that in the order shown above, or the line # of 180-181 maybe different from what I tell you here.

- click OK on the button of the window.

now hook CE to the game as usual, and try re-activate enable script again...
good luck!

///////////////////////////////////////
KS212 said:
This godly table makes the game finally worth playing. I remember when the game first came out nobody really cared to make a table.

@Cielos
Is it possible to make a cheat that extends the grapple hook range?
should be doable...
I was planning to make a no-clip script for the game, but it seems too much work compare to the place I can go with it.
I'll have a look for the UFG range instead..

///EDIT:
Update8
- added UFG range multiplier.
- updated undead. changed the party filter a little bit, it shouldn't affect enemy player now.
re-download and test~
 
K

KS212

Expert Cheater
Joined
Mar 3, 2017
Messages
807
Tested, everything seems to work fine. Thanks for the update :)
 
D

demorest

Expert Cheater
Joined
Mar 28, 2017
Messages
142
@Cielos
Your table works good, need to be disable EXTRA options in CE... Ty
 
N

nanoir

Noobzor
Joined
Apr 20, 2019
Messages
12
Anyone know how to get Premiere's "Scratch parker F"?
or a save data with it, i triend many outfit string ID, but don't managed to find it :c
because the normal scratch parker F have a pink heart on the leg and its annoying me literaly :/

a option to get highlighted NPCs outfit's string ID at the friendlist will be nice too
 
N

nuocda

Cheater
Joined
May 2, 2018
Messages
46
have any chance create small chacter like Premiere or LLEENN ? anyone try with CE ?
 
Top