Imperator Rome v1.4.0 Steam (GM and More) 2020-Apr-01

Dad

Dad

Noobzor
Joined
Nov 26, 2017
Messages
13
i only want tech level pointers and they're not working on any of the provided cheat tables..

any idea how to increase tech levels or research speed manually?
 
CompactDisc

CompactDisc

Expert Cheater
Fearless Donors
Table Maker
Joined
Mar 7, 2017
Messages
601
Dad said:
i only want tech level pointers and they're not working on any of the provided cheat tables..

any idea how to increase tech levels or research speed manually?
Try using this one together with reci's table:
http://fearlessrevolution.com/viewtopic.php?f=4&t=9317&sid=3309d4a6193155537c05bc96c8f6536c&start=30#p89164
 
rambo99jose

rambo99jose

Expert Cheater
Joined
Mar 18, 2018
Messages
100
Dad said:
i only want tech level pointers and they're not working on any of the provided cheat tables..

any idea how to increase tech levels or research speed manually?
Change the main attribute for that position in each of your government staff to 100 or more, like in this photo
 
V

ViesisO

What is cheating?
Joined
Mar 31, 2017
Messages
1
Any table update for Imperator: Rome Hotfix 1.0.2 ?
@Recifense
 
Alaunus

Alaunus

Expert Cheater
Joined
Mar 8, 2017
Messages
163
ViesisO said:
Any table update for Imperator: Rome Hotfix 1.0.2 ?
@Recifense
As far as I know the table still works with 1.0.3
 
A

Arimai

Cheater
Joined
Apr 15, 2017
Messages
36
Quick siege crashes the game.
 
A

Arimai

Cheater
Joined
Apr 15, 2017
Messages
36
It seems paradox can now detect that the values have been modified and it no longer counts for ironman. The moment that CE changes a value the game saves a file called Modified and preserves the unmodified save. It ignores the Modified game, unless you load it manually. After the latest 1.03 hotpatch the game crashes 9 times out of 10 when you modify it.
 
CompactDisc

CompactDisc

Expert Cheater
Fearless Donors
Table Maker
Joined
Mar 7, 2017
Messages
601
Arimai said:
It seems paradox can now detect that the values have been modified and it no longer counts for ironman. The moment that CE changes a value the game saves a file called Modified and preserves the unmodified save. It ignores the Modified game, unless you load it manually. After the latest 1.03 hotpatch the game crashes 9 times out of 10 when you modify it.
If this is true, we're probably f*d. This means a lot of extra work to get things working in the future :(
This game already salted the save for some alterations, but it seems worse now.
 
Alaunus

Alaunus

Expert Cheater
Joined
Mar 8, 2017
Messages
163
CompactDisc said:
Arimai said:
It seems paradox can now detect that the values have been modified and it no longer counts for ironman. The moment that CE changes a value the game saves a file called Modified and preserves the unmodified save. It ignores the Modified game, unless you load it manually. After the latest 1.03 hotpatch the game crashes 9 times out of 10 when you modify it.
If this is true, we're probably f*d. This means a lot of extra work to get things working in the future :(
This game already salted the save for some alterations, but it seems worse now.
Doesn't match what I am seeing. No sudden crashes or extra save files on my end.
 
T

tatulasha

Noobzor
Joined
Apr 28, 2018
Messages
5
Alaunus said:
CompactDisc said:
Arimai said:
It seems paradox can now detect that the values have been modified and it no longer counts for ironman. The moment that CE changes a value the game saves a file called Modified and preserves the unmodified save. It ignores the Modified game, unless you load it manually. After the latest 1.03 hotpatch the game crashes 9 times out of 10 when you modify it.
If this is true, we're probably f*d. This means a lot of extra work to get things working in the future :(
This game already salted the save for some alterations, but it seems worse now.
Doesn't match what I am seeing. No sudden crashes or extra save files on my end.
yeap same for me nothing changes... no crashes.
 
CompactDisc

CompactDisc

Expert Cheater
Fearless Donors
Table Maker
Joined
Mar 7, 2017
Messages
601
Ah very good, thanks for the confirmation :) I was hoping that security wouldn't be that bad just yet.
 
T

tatulasha

Noobzor
Joined
Apr 28, 2018
Messages
5
CompactDisc said:
Ah very good, thanks for the confirmation :) I was hoping that security wouldn't be that bad just yet.
i have no crashes but i noticed thing about saves it does convert ironman saves to regular saves
 
X

XXXX41XXXX

Novice Cheater
Joined
Feb 28, 2019
Messages
18
I have no crashes nor bugs neither (except the already known army/navy maintenance costs bug when enabling the main script).
Since 1.0.2 I think, the only thing that disables the "Ironman status" to my save is when I enable the console command in CE. Even when I disable the console just after using it and before unpausing the game, the save is no longer Ironman. But no other save is created.
 
S

Saruman

Noobzor
Joined
May 19, 2019
Messages
11
Guys,I have a problem with this table. I change 3 traits on a character for 3 bloodlines(blood of Antipater,blood of Seleucus and blood of Argeads),yet only two of them inherit by children, I know that blood of diadochi can be inherited patrilinealy so I change traits on male ruler,tho his children have only one diadochi trait and blood of argeads. Is it possible to have more?
And one more question,is it possible to change more than only 3 traits? Always my character ruler have like 6 traits,but I can only change 3 of them(because in this table there are only 3 trait changes)
 
CompactDisc

CompactDisc

Expert Cheater
Fearless Donors
Table Maker
Joined
Mar 7, 2017
Messages
601
Hello all, I'm here to report some sad news.
Due to an impossibly busy real life and some recent health issues I'm afraid I will have to quit making extension tables.
This has been coming for a long time but I didn't want to admit it to myself, I have now though.

If you want to chat, please do so through PM or through discord: discord.gg/ZSpzjSH
I will keep the discord server up, and will assist anyone willing to take over.

See you all around!
- Compact
 
Top