World War Z CODEX +2 (table Update 2)

A

amaniberserk420

Cheater
Joined
Mar 29, 2017
Messages
43
l0wb1t said:
i also got my Namechanger to work.
Will you upload your table soon ?
 
jonaaa

jonaaa

Expert Cheater
Joined
Apr 6, 2017
Messages
157
l0wb1t said:
Can someone Test that infinite Ammo?

~code here~

i also got my Namechanger to work.
It works.

 
X

XxDarkus101Xx

Noobzor
Joined
Apr 24, 2019
Messages
11
Hey do you guys think you can add a No Spread (or Max Accuracy), and no shaking where the screen won't shake every time you shoot? I can't stand that shaking at all.
 
I

iamste

Noobzor
Joined
Apr 22, 2019
Messages
6
screen shake, no. its a graphical process. maybe appeal to mad dog games to patch it and wait for codex to crack it lol. but accuracy is possible. give lowbit time and he may figure it out.
 
J

Juan_Bakulaw

Noobzor
Joined
Nov 12, 2018
Messages
13
XxDarkus101Xx said:
Hey do you guys think you can add a No Spread (or Max Accuracy), and no shaking where the screen won't shake every time you shoot? I can't stand that shaking at all.
Go to settings>Camera>Camera Shake =ON>OFF>Not on Weapons
I don't know if this is what you mean though?
 
I

iamste

Noobzor
Joined
Apr 22, 2019
Messages
6
Juan_Bakulaw said:
XxDarkus101Xx said:
Hey do you guys think you can add a No Spread (or Max Accuracy), and no shaking where the screen won't shake every time you shoot? I can't stand that shaking at all.
Go to settings>Camera>Camera Shake =ON>OFF>Not on Weapons
I don't know if this is what you mean though?
just checked this and can verify that its actually an option xD. honestly didnt know that.
 
l0wb1t

l0wb1t

Expert Cheater
Talents
Table Maker
Joined
May 29, 2017
Messages
524
amaniberserk420 said:
Will you upload your table soon ?
Yes, I also got pointers for mission stats like Kills/Special Kills. Arm it works for you and allies. Still trying to compare player only out. But it's still useful if you care about changing those values
 
X

XxDarkus101Xx

Noobzor
Joined
Apr 24, 2019
Messages
11
Yeah, that was what I meant. I didn't know I can find that in the settings menu. Oh and one final option, do you think you can also add rate of fire the change the fire rate of the weapons? For example, the assault rifle fires kinda slowly, and I don't think I have seen them fire that slow in some of the games I have played.
 
l0wb1t

l0wb1t

Expert Cheater
Talents
Table Maker
Joined
May 29, 2017
Messages
524
I was trying to find that. But I haven't found the value for rate of fire yet.
 
budboy

budboy

Expert Cheater
Joined
Apr 19, 2017
Messages
50
is it possible to make some sort of xp multiplier?
 
I

iamste

Noobzor
Joined
Apr 22, 2019
Messages
6
rof may not be possible as no skills actually affect ROF. i think its fixed stat per weapon. maybe looking for the difference after switching weapons? although im not sure how that will work out.
 
H

huan1811

What is cheating?
Joined
Aug 20, 2018
Messages
3
l0wb1t said:
Can someone Test that infinite Ammo?
its working, but the exp for weapon didn't work (both of them)
btw, exp class multiplier please :D
 
l0wb1t

l0wb1t

Expert Cheater
Talents
Table Maker
Joined
May 29, 2017
Messages
524
huan1811 said:
its working, but the exp for weapon didn't work (both of them)
For me and a few others its working fine. mhm
 
A

alexa3149

What is cheating?
Joined
Apr 24, 2019
Messages
1
l0wb1t said:
I was trying to find that. But I haven't found the value for rate of fire yet.
Got a few pointers that might be of use for you, no AOB though:
 

Attachments

l0wb1t

l0wb1t

Expert Cheater
Talents
Table Maker
Joined
May 29, 2017
Messages
524
Thanks for sharing, i'm testing a bit

alright

Edit: Re-downlaod Table, forgot to Add No Spread :D

Time for testing.


Game Version: 1.02 - CODEX


Ignore the "Activate Ingame" thing in the Main Code, you can activate the Script while in the Main Menu

Special Thanks to user alexa3149 for sharing his Pointers, i used the Values to make Instant reload, rapid Fire and NoSpread


For Changing Accountname:
Simply Change the name from "Nickname" to anything you want. This works only if your name is "Nickname" after changing the Name and disabling the Main Code, the Cheat wont work anymore. No idea if it saves the name after finishing a mission or if the game resets it on each game start.

For Credits:
Activate Main Code in main menu, went to class Tab, then fully went back to initial main menu, you should get 999999 Credits. (Disable cheat after that)
For No Collision:
this is very messy cheat, never activate while laoding, only ingame. Take Care, you migth get stuck after passing some areas.

For Instant Weapon Level-Up:
Activate this cheat while in the game, not in the main menu. After activate, press TAB and check the EXP. It shoudl say that you need only 1 EXP to level up. Kill 3 or 4 Zombies until it reaches LVL5. DISABLE the cheat after the end of the Match.



And also very Important!!!:
BACKUP your Savegames! Just in case something corrupts your save files!
Path to SaveFile(s)
Code:
C:\Users\%USERNAME%\AppData\Local\Saber
For me everything works so far even after 200000 PC restarts
 

Attachments

  • wwzRetailEgs.CT

    WWZ Table by l0wb1t v1.02 CODEX *No Spread Added*

    57.2 KB Views: 3,999
jonaaa

jonaaa

Expert Cheater
Joined
Apr 6, 2017
Messages
157
l0wb1t said:
Thanks for sharing, i'm testing a bit

alright

Edit: Re-downlaod Table, forgot to Add No Spread :D

~blah blah blah table information~

Nice work.

EDIT:

I was having problems with Weapon Level and Credits but i was just being stupid, they're working fine!

Tested on CODEX 1.02, Windows 10 1903, Tested on the First Campaign/Mission.
 
X

XxDarkus101Xx

Noobzor
Joined
Apr 24, 2019
Messages
11
Did the game ever froze up again right after you get to the main menu with the cheats enabled, because I remember seeing the comment where the game would freeze as soon as you get to the main menu with the cheats enabled earlier.
 
jonaaa

jonaaa

Expert Cheater
Joined
Apr 6, 2017
Messages
157
XxDarkus101Xx said:
Did the game ever froze up again right after you get to the main menu with the cheats enabled, because I remember seeing the comment where the game would freeze as soon as you get to the main menu with the cheats enabled earlier.
Yes. It was freezing but i forgot to disable the credits option.
 
X

XxDarkus101Xx

Noobzor
Joined
Apr 24, 2019
Messages
11
Oh ok. I was afraid it would do that even if I have the cheats on.
 
J

justiny

Expert Cheater
Joined
May 22, 2017
Messages
118
Thanks. It works on legit epic store version also.
 
Top