Secrets of Grindea [Steam]

Chiados

Chiados

Expert Cheater
Fearless Donors
Joined
Apr 25, 2017
Messages
202
Version: Stable Beta v0.840c
Platform: Steam

Options
Infinite HP
Infinite Magic/Magic summons dont use energy
x999 Items / Arrow Items Never Decrease
Always Catch Fish
Infinite Money
Instant Level up
No Potion Cooldown

[Player]
Modifiers
Skillpoints/EXP
Inventory
Equipment
Etc


Known "Issues"

Rapidly leveling up with "Instant Level Up" will probably crash your game. Use caution with this.

Table version 1.3b
Updated the table to reflect OnkelLes's suggestion of using float value 55/60 for "Always Catch Fish" to eliminate 'issues' some users had


P.S. Not supported for Online Mode. Doing so will get you banned. You can still play the game normally if banned but you will be put into a scoreboard in arcade mode with other cheaters. Thanks to rages4calm for this information.


How to use this cheat table?
  1. Install Cheat Engine
  2. Double-click the .CT file in order to open it.
  3. Click the PC icon in Cheat Engine in order to select the game process.
  4. Keep the list.
  5. Activate the trainer options by checking boxes or setting values from 0 to 1
 

Attachments

  • Secrets Of Grindea.CT

    Table version 1.0 / For [Stable Beta v0.840c] / probably wont work for other versions

    40 KB Views: 156
  • Secrets Of Grindea.CT

    Table version 1.1 for stable beta v0.840c (Use this if you downloaded the older one previously)

    518.5 KB Views: 105
  • Secrets Of Grindea.CT

    Table version 1.2for stable beta v0.840c (Use this if you downloaded the older one previously)

    718.2 KB Views: 123
  • Secrets Of Grindea.CT

    Table version 1.3 for stable beta v0.840c

    513.7 KB Views: 709
  • Secrets Of Grindea.CT

    Changed "Always Catch Fish" float value to 60 as per OnkelLes's suggestion

    514.8 KB Views: 375
Blackthorn11

Blackthorn11

Noobzor
Joined
Sep 21, 2018
Messages
11
Thanks, also to elaborate on what Chiados said the arcade mode has some form of detection and of course log files according to official forums. Also getting high rank on the leaderboard will lead to them checking the log files for things like impossible stats etc. They won't ban you from the game but they will make it to where your scores are posted on a separate leaderboard filled with other cheaters.
 
S

shadowfang82

Expert Cheater
Joined
Aug 1, 2017
Messages
101
can you update the table for .840a please
 
Blackthorn11

Blackthorn11

Noobzor
Joined
Sep 21, 2018
Messages
11
The table is up to date. It just says C. I can confirm all the cheats work as long as you follow the steps he posted at the bottom of the table on "How to use"
 
Chiados

Chiados

Expert Cheater
Fearless Donors
Joined
Apr 25, 2017
Messages
202
shadowfang82 said:
can you update the table for .840a please
The table is up to date with the latest stable version. It may possibly work on the frontline version but I haven't tested it there. Also make sure your CE is up to date as well.
 
DJTsurugi

DJTsurugi

Noobzor
Joined
Dec 9, 2017
Messages
10
always catch fish doesn't work if it's the harder one, it auto fails.
 
Chiados

Chiados

Expert Cheater
Fearless Donors
Joined
Apr 25, 2017
Messages
202
DJTsurugi said:
always catch fish doesn't work if it's the harder one, it auto fails.
For harder fish, you simply need to move the slider so the fish is directly on it. The fish will not move so you will always catch the fish even with the most difficult ones.
 
NumberXer0

NumberXer0

Expert Cheater
Joined
Mar 12, 2017
Messages
644
Awesome table, thanks! I have one suggestion: Is it possible to mod drop rates? Some of these cards are nuts, I grinded one out for two hours -_- If drop rate isn't possible, then maybe infinite buff/potion duration? There is a drop rate potion.
 
Chiados

Chiados

Expert Cheater
Fearless Donors
Joined
Apr 25, 2017
Messages
202
NumberXer0 said:
Awesome table, thanks! I have one suggestion: Is it possible to mod drop rates? Some of these cards are nuts, I grinded one out for two hours -_- If drop rate isn't possible, then maybe infinite buff/potion duration? There is a drop rate potion.
Yeah the cards are super grindey but then again.. secrets of grindea. I think I have an option for potion cooldown being instant or something, you'd just have to keep applying the potion over and over. I'll check into the buff duration though, should just be a simple float. Someone could probably do something with the drop rates but sadly that isn't something I really know how to do unless its clearly defined in a structure somewhere. I'll check out buff durations though
 
O

OnkelLes

What is cheating?
Joined
Jul 4, 2019
Messages
3
Great script so far. But I also got the issue with the fishing. If its a rare fish it just immediately stops. Can't even move the slider. :-/ Can that be fixed somehow?
 
NumberXer0

NumberXer0

Expert Cheater
Joined
Mar 12, 2017
Messages
644
OnkelLes said:
Great script so far. But I also got the issue with the fishing. If its a rare fish it just immediately stops. Can't even move the slider. :-/ Can that be fixed somehow?
Oh yeah, I can confirm that too. It fails before you can even move the slider unfortunately.
 
STN

STN

Founder
Staff member
Administrator
Joined
Mar 2, 2017
Messages
3,750
Chiados

Chiados

Expert Cheater
Fearless Donors
Joined
Apr 25, 2017
Messages
202
O

OnkelLes

What is cheating?
Joined
Jul 4, 2019
Messages
3
Chiados said:
DJTsurugi said:
always catch fish doesn't work if it's the harder one, it auto fails.
For harder fish, you simply need to move the slider so the fish is directly on it. The fish will not move so you will always catch the fish even with the most difficult ones.
Is it possible to change the position of the slider by editing the code?
 
Chiados

Chiados

Expert Cheater
Fearless Donors
Joined
Apr 25, 2017
Messages
202
OnkelLes said:
Is it possible to change the position of the slider by editing the code?
I'm sure it is. Give it a look and see. The fish position code works just fine. I use a controller with it and I've caught every fish in the game. I managed to move the slider easily for each one. So it is possible. It's probably a float value like the fish position so that should help a bit. If you go inside the structure for the player, there is a bit in there just for fishing. I know the fish position is in there. You can probably find a position for the slider too.
 
Top