[COMPLETED] [Request] Outward

fantomas

fantomas

Expert Cheater
Table Maker
Joined
Mar 25, 2017
Messages
1,297
NoCraftRequirement (Character Crafting Menu)
Code:
<i>
</i>[ENABLE]
CraftingMenu:TryCraft+237+1:
  db 85
//0F 85 AF 00 00 00
//jne CraftingMenu:TryCraft+2ec
 
[DISABLE]
CraftingMenu:TryCraft+237+1:
  db 84
//0F 84 AF 00 00 00
//je CraftingMenu:TryCraft+2ec
 
A

Azmoodeus

What is cheating?
Joined
Mar 30, 2019
Messages
1
GreenHouse said:
- Remove Trainer Requirements + Buy Alternatives
Remove any kind of requirements to buy spells. You'll be able to buy alternative spells, even If you bought one of them.
Warning: You'll still get removed the amount it asks for If you have it.
Thanks for your work!

Seems like this one has stopped to function. I know I've used it before but now it doesn't work anymore




edit: Strange... It was fixed by restarting the game and trying again. Disregard my post!
 
M

muffin

What is cheating?
Joined
Mar 30, 2019
Messages
3
fireundubh said:
Irtan said:
Thanks for all the work on the tables, but does anyone know how to edit the max health/stamina? I can't seem to find it no matter what. :/
It's a Unity game, so you can check out Assembly-CSharp.dll in dnSpy. BaseMaxHealth, BaseMaxMana, and BaseMaxStamina are in CharacterStats.

You can also create mods by monkeypatching in your C# changes with Patchwork or other monkeypatching frameworks.
Hi would you know what I would need to put into those three stats to give me double health, mana and stamina?
I have it opened, and i'm looking at these values, but i'm out of my depth here lol.
 
iicecube

iicecube

Expert Cheater
Joined
Sep 28, 2017
Messages
120
fantomas said:
NoCraftRequirement (Character Crafting Menu)
Code:
<i>
</i>[ENABLE]
CraftingMenu:TryCraft+237+1:
  db 85
//0F 85 AF 00 00 00
//jne CraftingMenu:TryCraft+2ec
 
[DISABLE]
CraftingMenu:TryCraft+237+1:
  db 84
//0F 84 AF 00 00 00
//je CraftingMenu:TryCraft+2ec
I cant craft those in the white lists and only can craft those missing items?
 
fantomas

fantomas

Expert Cheater
Table Maker
Joined
Mar 25, 2017
Messages
1,297
iicecube said:
I cant craft those in the white lists and only can craft those missing items?
It is a question??? :)

I've searched for a script that will allow me to craft the items that I have in my character crafting menu and that need resources to be crafted and it is what this script is doing, crafting w/o resource requirement.
 
iicecube

iicecube

Expert Cheater
Joined
Sep 28, 2017
Messages
120
fantomas said:
iicecube said:
I cant craft those in the white lists and only can craft those missing items?
It is a question??? :)

I've searched for a script that will allow me to craft the items that I have in my character crafting menu and that need resources to be crafted and it is what this script is doing, crafting w/o resource requirement.
Edit: Okay the script for the crafting is not working after when i launch the game after close down. Its injected in but still missing mats pop up... :?
 
D

Draco856

Cheater
Joined
Dec 5, 2017
Messages
44
iicecube said:
fantomas said:
iicecube said:
I cant craft those in the white lists and only can craft those missing items?
It is a question??? :)

I've searched for a script that will allow me to craft the items that I have in my character crafting menu and that need resources to be crafted and it is what this script is doing, crafting w/o resource requirement.
Edit: Okay the script for the crafting is not working after when i launch the game after close down. Its injected in but still missing mats pop up... :?
While I haven't tested this particular script yet, the way it works on another cheat I've used is you have the ability to craft even if it says it is missing items. Just try and craft it, and it should craft it, even if it says it's missing something.
 
fantomas

fantomas

Expert Cheater
Table Maker
Joined
Mar 25, 2017
Messages
1,297
Thank you @Draco856 to clarify how the script works, something that, I admit, is not my strongest area. :(

[video]https://youtu.be/37V8wXj3r1M[/video]
 
iicecube

iicecube

Expert Cheater
Joined
Sep 28, 2017
Messages
120
fantomas said:
Thank you @Draco856 to clarify how the script works, something that, I admit, is not my strongest area. :(


Now you see i already activate the craft script and my game still in missing pop up in game, hope you understand what i mean..
Its only work when i first created toon and after close down the game, its wont work on the second launch when i activate the script.

P/S: Can you sent me the "active cheats table script" from the first list of your? Because i need to enable something before i can use the crafting script..
 
iicecube

iicecube

Expert Cheater
Joined
Sep 28, 2017
Messages
120


Now you see i already activate the craft script and my game still in missing pop up in game, hope you understand what i mean..
Its only work when i first created toon and after close down the game, its wont work on the second launch when i activate the script.

P/S: Can you sent me the "active cheats table script" from the first list of your? Because i need to enable something before i can use the crafting script..
 
C

CIKOMELANTIK

Cheater
Joined
Mar 3, 2017
Messages
47
where is the location of screenshot when you use f12 while dev mode is on?
 
J

jombokits

Novice Cheater
Joined
Mar 20, 2017
Messages
22
fantomas said:
NoCraftRequirement (Character Crafting Menu)
Code:
<i>
</i>[ENABLE]
CraftingMenu:TryCraft+237+1:
  db 85
//0F 85 AF 00 00 00
//jne CraftingMenu:TryCraft+2ec
 
[DISABLE]
CraftingMenu:TryCraft+237+1:
  db 84
//0F 84 AF 00 00 00
//je CraftingMenu:TryCraft+2ec
how do I use that with CE? sorry new to CE.
 
fantomas

fantomas

Expert Cheater
Table Maker
Joined
Mar 25, 2017
Messages
1,297
jombokits said:
how do I use that with CE? sorry new to CE.
1. Ctrl+Alt+A to open Auto assemble window
2. Copy/paste the code
3. File tab -> Assign to current cheat table
 
M

Mackey18

Noobzor
Joined
Mar 3, 2017
Messages
5
Still having big problems with the carry weight issue. Crashing lots and strange behaviour occurring when you do get it enabled successfully. On the first patch of the game (though I don't think they changed much in it.)
 
W

Wizard

Noobzor
Joined
Dec 1, 2018
Messages
9
muffin said:
fireundubh said:
Irtan said:
Thanks for all the work on the tables, but does anyone know how to edit the max health/stamina? I can't seem to find it no matter what. :/
It's a Unity game, so you can check out Assembly-CSharp.dll in dnSpy. BaseMaxHealth, BaseMaxMana, and BaseMaxStamina are in CharacterStats.

You can also create mods by monkeypatching in your C# changes with Patchwork or other monkeypatching frameworks.
Hi would you know what I would need to put into those three stats to give me double health, mana and stamina?
I have it opened, and i'm looking at these values, but i'm out of my depth here lol.
Search for "maxhealth" in Assembly-CSharp.dll in dnSpy. At line 1005 there is maxhealth and at 1017 there is ativemaxhealth. Right click these lines and choose "Edit Method (C#)" and add " + any integer(I added 125)" , then compile. The numbers must be same on both lines. Save all and play. Now your character has 100 + the integer you entered max health. For stamina, search for "stamina/maxstamina" and follow above instructions in line 1160 and 1170. My character has 225 max health and 250 max stamina now :D . I am trying to find pocket weight but couldn't find yet.
 
Top