Smartphone Tycoon

H

Hampus

Noobzor
Joined
Mar 19, 2018
Messages
7
Does anyone have a table for this game?
 
Gorgorath

Gorgorath

What is cheating?
Joined
Mar 2, 2019
Messages
1
Would be awesome if someone worked out how to find the values, i have tried for hours with no success! :)
 
H

hioujopi

Noobzor
Joined
Feb 9, 2018
Messages
9
Add me to the list, tried the basic noob scan to no avail, the values are not what they're shown as, we need a bigger brain in here.
 
K

Kjansen080

What is cheating?
Joined
Mar 3, 2019
Messages
2
I don't get any luck after hours upon hours
 
0

0xC0

Noobzor
Joined
Mar 3, 2019
Messages
5
Hi

I find the values of search point and money , so the first step is to download an another cheat tool named "COSms advanced" the link is here :
http://bit.do/eJ7mW
After download and install it , you must click on open table and load my table : https://www.mediafire.com/file/igcizx89jo3o95b/Search_Points_and_money.cosmos/file

The value of money and search is a int32 type so cheat engine don't work with these value

after load it , select the process list and check all smartphone tycoon process (hold CTRL key and select)
after that you can now modify the money and search value in what you want.

Enjoy

EDIT : the table is not necessary because the hex Adress change after each game start
 
K

Kjansen080

What is cheating?
Joined
Mar 3, 2019
Messages
2
0xC0 said:
Hi

I find the values of search point and money , so the first step is to download an another cheat tool named "COSms advanced" the link is here :
http://bit.do/eJ7mW
After download and install it , you must click on open table and load my table : https://www.mediafire.com/file/igcizx89jo3o95b/Search_Points_and_money.cheat engine/file

The value of money and search is a int32 type so cheat engine don't work with these value

after load it , select the process list and check all smartphone tycoon process (hold CTRL key and select)
after that you can now modify the money and search value in what you want.

Enjoy

EDIT : the table is not necessary because the hex Adress change after each game start
I Don't get it to work, the value's don't change
 
0

0xC0

Noobzor
Joined
Mar 3, 2019
Messages
5
Kjansen080 said:
0xC0 said:
Hi

I find the values of search point and money , so the first step is to download an another cheat tool named "COSms advanced" the link is here :
http://bit.do/eJ7mW
After download and install it , you must click on open table and load my table : https://www.mediafire.com/file/igcizx89jo3o95b/Search_Points_and_money.cheat engine/file

The value of money and search is a int32 type so cheat engine don't work with these value

after load it , select the process list and check all smartphone tycoon process (hold CTRL key and select)
after that you can now modify the money and search value in what you want.

Enjoy

EDIT : the table is not necessary because the hex Adress change after each game start
I Don't get it to work, the value's don't change
Don't use my table, search your value with int32 type value, with all process of Smartphone Tycoon.
(you need use cosms not cheat engine)
http://prntscr.com/msmhmf

the result : http://prntscr.com/msmgtc
 
D

davdav

What is cheating?
Joined
Mar 3, 2019
Messages
3
0xC0 said:
Kjansen080 said:
0xC0 said:
Hi

I find the values of search point and money , so the first step is to download an another cheat tool named "COSms advanced" the link is here :
http://bit.do/eJ7mW
After download and install it , you must click on open table and load my table : https://www.mediafire.com/file/igcizx89jo3o95b/Search_Points_and_money.cheat engine/file

The value of money and search is a int32 type so cheat engine don't work with these value

after load it , select the process list and check all smartphone tycoon process (hold CTRL key and select)
after that you can now modify the money and search value in what you want.

Enjoy

EDIT : the table is not necessary because the hex Adress change after each game start
I Don't get it to work, the value's don't change
Don't use my table, search your value with int32 type value, with all process of Smartphone Tycoon.
(you need use cosms not cheat engine)

the result : http://prntscr.com/msmgtc
It searches some values but when my research points grow and i type the new research points value it won't find nothing . I use cosms
 
0

0xC0

Noobzor
Joined
Mar 3, 2019
Messages
5
davdav said:
0xC0 said:
Kjansen080 said:
I Don't get it to work, the value's don't change
Don't use my table, search your value with int32 type value, with all process of Smartphone Tycoon.
(you need use cosms not cheat engine)

the result : http://prntscr.com/msmgtc
It searches some values but when my research points grow and i type the new research points value it won't find nothing . I use cosms
So you use the wrong process, you select all process ?
 
D

davdav

What is cheating?
Joined
Mar 3, 2019
Messages
3
0xC0 said:
davdav said:
0xC0 said:
Don't use my table, search your value with int32 type value, with all process of Smartphone Tycoon.
(you need use cosms not cheat engine)

the result : http://prntscr.com/msmgtc
It searches some values but when my research points grow and i type the new research points value it won't find nothing . I use cosms
So you use the wrong process, you select all process ?
Yes i did
I found solution i tried every process invidually and it worked :D
 
0

0xC0

Noobzor
Joined
Mar 3, 2019
Messages
5
davdav said:
0xC0 said:
davdav said:
It searches some values but when my research points grow and i type the new research points value it won't find nothing . I use cosms
So you use the wrong process, you select all process ?
Yes i did
Try to select the first process only if don't work try with the rest of the processes
 
0

0xC0

Noobzor
Joined
Mar 3, 2019
Messages
5
davdav said:
0xC0 said:
davdav said:
It searches some values but when my research points grow and i type the new research points value it won't find nothing . I use cosms
So you use the wrong process, you select all process ?
Yes i did
I found solution i tried every process invidually and it worked :D
Ok good I was going to tell you to do that :D
Good game
 
E

evictoras

Noobzor
Joined
Dec 29, 2018
Messages
6
How can i change the money? I did it by mistake...
 
E

evictoras

Noobzor
Joined
Dec 29, 2018
Messages
6
I did it again while i was selling my phones and the values was changing fast. Maybe it\s about timing...hmm...
 
N

NewbieGamingYT

What is cheating?
Joined
Mar 6, 2019
Messages
1
This literally does not work!
 
Top