Battle Brothers

A

AlexS

Expert Cheater
Table Maker
Joined
Apr 8, 2018
Messages
111
Google translation (sorry ...)

=======
The latest version of the table is here
https://fearlessrevolution.com/viewtopic.php?f=4&t=8367&p=93677#p93677
=======


How to use this cheat table?
  1. Install Cheat Engine
  2. Double-click the .CT file in order to open it.
  3. Click the PC icon in Cheat Engine in order to select the game process.
  4. Keep the list.
  5. Activate the trainer options by checking boxes or setting values from 0 to 1
 
anl93

anl93

Expert Cheater
Joined
May 29, 2017
Messages
115
Thanks dude but only map and perk script works for me (im not an amateur)
stat cheat activates bur it shows like:
Hp................5465465468
St................0
Re................6836505655
In................5855858558
Me................0
etc
im on 1.2.0.19
Thank you
(can you make a teleport cheat or something like fast movement )
 
D

danielyee

Expert Cheater
Joined
Apr 6, 2017
Messages
810
hi sir..can u update this table sir..plz
 
A

AlexS

Expert Cheater
Table Maker
Joined
Apr 8, 2018
Messages
111
anl93 said:
Thanks dude but only map and perk script works for me (im not an amateur)
stat cheat activates bur it shows like:
Hp................5465465468

(Google translation)

Try it.
This is a Stats script with a different filter.
 
anl93

anl93

Expert Cheater
Joined
May 29, 2017
Messages
115
(Google translation)

Try it.
This is a Stats script with a different filter.
Yes this one works Ty
Still can you make a map speed (or teleport) cheat?
 
Sogameth

Sogameth

What is cheating?
Joined
Feb 22, 2018
Messages
1
Hi,

BB was a bit of a gripe for me, as i always had issues with doing exactly what i want via CE.
You might want to check this:
https://www.reddit.com/comments/a1yc2t

It's a save editor, just read the instructions and follow carefully.
As mentioned in other topic regarding BB - it's easier to edit save than memory in this game.
 
A

AlexS

Expert Cheater
Table Maker
Joined
Apr 8, 2018
Messages
111
(Google translation)

Try it.
Teleport. Version of the game 1.2.0.19.

How to use.
On the world map, activate the script, turn on the passage of time. When you press the numeric keypad button *, the squad teleports to a map point in the center of the screen (if there is water in the center of the screen, then water).

Note. If you teleport away to another area of the map, the squad icon sometimes disappears. Click on the map so that the squad begins to move, then the icon will appear. Another way is to enable / disable CAMP.
 
anl93

anl93

Expert Cheater
Joined
May 29, 2017
Messages
115
AlexS said:
(Google translation)

Try it.
Teleport. Version of the game 1.2.0.19.

How to use.
On the world map, activate the script, turn on the passage of time. When you press the numeric keypad button *, the squad teleports to a map point in the center of the screen (if there is water in the center of the screen, then water).

Note. If you teleport away to another area of the map, the squad icon sometimes disappears. Click on the map so that the squad begins to move, then the icon will appear. Another way is to enable / disable CAMP.
it does not activates unfortunately, but hey... Thank you for your hardworkingship.
 
A

AlexS

Expert Cheater
Table Maker
Joined
Apr 8, 2018
Messages
111
anl93 said:
it does not activates unfortunately, but hey... Thank you for your hardworkingship.
(Google translation)

Strange ... I checked on versions 1.2.0.19 and 1.2.0.17 (win32 steam release codex ...).

Is the script not activated or does teleportation not work?
 
anl93

anl93

Expert Cheater
Joined
May 29, 2017
Messages
115
script does not activate in the first place (can't tick the box )
i tried restarting but still same
 
A

AlexS

Expert Cheater
Table Maker
Joined
Apr 8, 2018
Messages
111
anl93 said:
script does not activate in the first place (can't tick the box )
i tried restarting but still same


(Google translation)

Check these scripts for the test. Turn on the time on the world map and try to activate "script test 1 AOB" and "script test 2 AOB". Did any work? If so, what does the line below the script show?
 
anl93

anl93

Expert Cheater
Joined
May 29, 2017
Messages
115
can activate script 1 but cannot activate script 2
script 1 seems to show coordinates but editing it a bit risky since yo don't know where to teleport
also using * numpad key sets the float value to 1 and my men stacks in the middle of sea which is in far west of the map

here it is...

https://ibb.co/nP3qh8V

You gonna make it :D

edit: don't know why i cant activate script 2 and the float value is irreguler number when moving.
edit2: i assume script 1 conrols horizontal soordinate wile scrit 2 is vertical.
edit 3: i made it work you need to chance the script 2 adree to bb211 and pointer to C
now we need working teleport
 
A

AlexS

Expert Cheater
Table Maker
Joined
Apr 8, 2018
Messages
111
anl93 said:
can activate script 1 but cannot activate script 2

(Google translation)

Now check out this test. Turn on time on the world map, activate "script test 1 AOB" and activate "script test 2" (red). Important: this script "script test 2" without aob, if it does not work as you need the game can freeze. If it works, did the coordinate appear in the line below? If yes, then click in the game button "Center Camera" (red arrow). The values under the scripts "script test 1 AOB" and "script test 2" should be the same. They are the same?
 
anl93

anl93

Expert Cheater
Joined
May 29, 2017
Messages
115
last script works perfectly
i can edit coordinates directly
i tested on caravan quest and it works on that too
will see if it will break the game somehow i can gladly spare my savefile
 
A

AlexS

Expert Cheater
Table Maker
Joined
Apr 8, 2018
Messages
111
anl93 said:
last script works perfectly

(Google translation)

Good. Try this teleport. All the same, the * button on the numeric keypad. It works?
 
Top