OVERKILL's The Walking Dead - Enable Console & Cheats

A

awpmybae

Cheater
Joined
Jun 14, 2018
Messages
26
SunBeam said:
Check main post for the DLL (comes with injector) ;)
Awesome work Sun!
 
S

Sylar2k18

Noobzor
Joined
Nov 5, 2017
Messages
13
nobody find cheat for weapon case spawn ? or weapon bag spawn ?:)
 
A

awpmybae

Cheater
Joined
Jun 14, 2018
Messages
26
Sylar2k18 said:
nobody find cheat for weapon case spawn ? or weapon bag spawn ?:)
I dont think anyone has that command... so guess this is the time to figure out weapon spawn cases and if possible a way to carry more than 1 weapon bag...
 
SunBeam

SunBeam

Administrator
Staff member
Administrator
Joined
Feb 4, 2018
Messages
3,489
rampant_uterus said:
I type Ghost and Fly and console says stuff but no in-game change.
Already said they don't do shit (for now).
Sylar2k18 said:
nobody find cheat for weapon case spawn ? or weapon bag spawn ?:)
For the Nth time, no. Stop asking.
 
jonaaa

jonaaa

Expert Cheater
Joined
Apr 6, 2017
Messages
157
impulsa said:
works perfectly except it breaks multiplayer, dunno if that's fixable. anyone who tries to join my game gets a version mismatch error. when i try to join a game it says the same thing.
I haven't tested on the legit one but on the cracked one, multiplayer works fine.
 
I

impulsa

Noobzor
Joined
Nov 15, 2018
Messages
5
jonaaa said:
impulsa said:
works perfectly except it breaks multiplayer, dunno if that's fixable. anyone who tries to join my game gets a version mismatch error. when i try to join a game it says the same thing.
I haven't tested on the legit one but on the cracked one, multiplayer works fine.
how do you get it working? when i inject on the map i get version errors. when i inject it in-game as host it causes insane desync and eventually disconnects everyone. when i inject in-game as non-host it tells me every command is invalid.
 
jonaaa

jonaaa

Expert Cheater
Joined
Apr 6, 2017
Messages
157
impulsa said:
jonaaa said:
impulsa said:
works perfectly except it breaks multiplayer, dunno if that's fixable. anyone who tries to join my game gets a version mismatch error. when i try to join a game it says the same thing.
I haven't tested on the legit one but on the cracked one, multiplayer works fine.
how do you get it working? when i inject on the map i get version errors. when i inject it in-game as host it causes insane desync and eventually disconnects everyone. when i inject in-game as non-host it tells me every command is invalid.
I've just injected using Cheat Engine on the main menu, the console only works as host, doesn't work as non-host (except if the host has the console enabled too.)

When you use any command when you're not the host, will say it's invalid command.
 
A

awpmybae

Cheater
Joined
Jun 14, 2018
Messages
26
so reading suns post i understand that with the current game client 1.0.6 this dll doesnt work cuz the console is from 1.0.5 ? or am i wrong ?...
 
SunBeam

SunBeam

Administrator
Staff member
Administrator
Joined
Feb 4, 2018
Messages
3,489
I said the previous version (1.0.5 patched .exe) doesn't work with 1.0.6. I posted a DLL version a few minutes ago for 1.0.6. How hard is it to read the first post in the topic? And yes, just noticed console commands don't work as client; when you connect to a game with multiple people in it the UCheatManager sequence isn't run. I'll have to invoke it separately, after LocalPlayer has been instantiated ;)
 
cungkringg

cungkringg

Novice Cheater
Joined
Feb 15, 2018
Messages
21
Works wonderfully for me without problems! Praiise the loooorrdd :lol:
 
SunBeam

SunBeam

Administrator
Staff member
Administrator
Joined
Feb 4, 2018
Messages
3,489
Fun fact: I am able to create the UCheatManager UObject and any command I type (e.g.: god) says this: "Sent command to the server." :D Gotta fix one crash occurring from a CALL (first to figure out what it does).
 
R

rampant_uterus

Expert Cheater
Joined
Nov 28, 2017
Messages
134
How can I bind Teleport() to middle mouse button? Also my friend use ESP see all boxes and what item is in it (Mod or Weapon) they're pre-placed and pre-determined at map start.
 
I

impulsa

Noobzor
Joined
Nov 15, 2018
Messages
5
rampant_uterus said:
How can I bind Teleport() to middle mouse button? Also my friend use ESP see all boxes and what item is in it (Mod or Weapon) they're pre-placed and pre-determined at map start.
do you have a link to the ESP tho
 
SunBeam

SunBeam

Administrator
Staff member
Administrator
Joined
Feb 4, 2018
Messages
3,489
Preliminary test shows God doesn't have any effect when sent as command to the server. Anything else does :D Ammo, Teleport, etc. :p In map with others :)





You can see the commands and people's names in the console/background.
 
SunBeam

SunBeam

Administrator
Staff member
Administrator
Joined
Feb 4, 2018
Messages
3,489
Oh.. and I think I know why the God command didn't work :) Time to try it again ;) I have a feeling it does work; it's just it has a check for when playing solo (client) or online (server).

L.E.: Yeah, can fake it. Though server still syncs your HP and Stamina :) It will look like you don't get damaged.. and stamina decreases. Maybe I should focus on the spots where the checks are done (there's a bool in PlayerController being set by God).
 
Top