Forum issue(s)

fantomas

fantomas

Expert Cheater
Table Maker
Joined
Mar 25, 2017
Messages
1,289
Hi admins,

I do not know if it is related to the last scheduled maintenance but there seems to be a display problem with post-buttons (firefox), especially with 'Rate post positive', 'Post reputation' and 'Report this post' buttons.

'Reply with quote' button works fine.
 
afraidless

afraidless

Expert Cheater
Joined
Sep 9, 2017
Messages
137
fantomas said:
Hi admins,

I do not know if it is related to the last scheduled maintenance but there seems to be a display problem with post-buttons (firefox), especially with 'Rate post positive', 'Post reputation' and 'Report this post' buttons.

'Reply with quote' button works fine.
same, firefox too :?
 
SunBeam

SunBeam

Administrator
Staff member
Administrator
Joined
Feb 4, 2018
Messages
3,483
I'll investigate.
 
STN

STN

Founder
Administrator
Joined
Mar 2, 2017
Messages
3,763
I

Invisible

What is cheating?
Fearless Donors
Joined
Apr 21, 2017
Messages
3
Hello Admins,

wasn't too sure if I should've posted a new thread but...every time I click on Tables on forum page, it just loads the forum index page instead.
Instead of /viewforum.php?f=4 it's /forums/watch-dogs-2.4/
 
Elterin

Elterin

Expert Cheater
Joined
Mar 2, 2017
Messages
83
Same issue here. :(
 
STN

STN

Founder
Administrator
Joined
Mar 2, 2017
Messages
3,763
Invisible said:
Hello Admins,

wasn't too sure if I should've posted a new thread but...every time I click on Tables on forum page, it just loads the forum index page instead.
Instead of /viewforum.php?f=4 it's /forums/watch-dogs-2.4/
Refresh cache, your browser has cached the old redirects sending you to old links. Or you can use another browser while your main browser figures it out itself (3-7days depending on browser)

How to do that posted here
http://fearlessrevolution.com/viewtopic.php?f=21&t=6421
 
A

Acido

Expert Cheater
Joined
Dec 20, 2017
Messages
215
STN said:
How to do that posted here
http://fearlessrevolution.com/viewtopic.php?f=21&t=6421
The requested topic does not exist.

But yes, clearing the cache fixed the issue for me as well.
 
fantomas

fantomas

Expert Cheater
Table Maker
Joined
Mar 25, 2017
Messages
1,289
fantomas said:
Hi admins,

I do not know if it is related to the last scheduled maintenance but there seems to be a display problem with post-buttons (firefox), especially with 'Rate post positive', 'Post reputation' and 'Report this post' buttons.

'Reply with quote' button works fine.
I think it is broken again :(

 
R

r33voo

Noobzor
Joined
Aug 30, 2018
Messages
14
Yup, can confirm I have the same problem but didn't earlier today or yesterday. Can provide a pic if I need but it's basically the same as his.
 
STN

STN

Founder
Administrator
Joined
Mar 2, 2017
Messages
3,763
Ugh, it's the fucking stupid reputation extension. Doesn't like php 7 which i changed to last night to improve the performance of the whole site.

I'll see if i can figure something out. This extension has been nothing but a pain in the ass. Maybe we can write a custom one.
 
STN

STN

Founder
Administrator
Joined
Mar 2, 2017
Messages
3,763
fantomas said:
I think it is broken again :(

r33voo said:
Yup, can confirm I have the same problem but didn't earlier today or yesterday. Can provide a pic if I need but it's basically the same as his.
Fixed. You can test it by giving me a +rep :lol:
 
fantomas

fantomas

Expert Cheater
Table Maker
Joined
Mar 25, 2017
Messages
1,289
STN said:
Fixed. You can test it by giving me a +rep :lol:
Your rock, STN ;)
 
fantomas

fantomas

Expert Cheater
Table Maker
Joined
Mar 25, 2017
Messages
1,289
@admins :)

Did you recently update the forum software? It seems that [video] bbcode has been replaced by [media] bbcode. That's fine but now all previously posted videos do not show up because they have been embedded in the [video] bbcode. :(

--Edit--

Here an example in this post
 
TheyCallMeTim13

TheyCallMeTim13

Enchanter
Staff member
Administrator
Fearless Donors
Talents
Joined
Mar 3, 2017
Messages
1,793
fantomas said:
@admins :)

Did you recently update the forum software? It seems that [video] bbcode has been replaced by [media] bbcode. That's fine but now all previously posted videos do not show up because they have been embedded in the [video] bbcode. :(

--Edit--

Here an example in this post
It's explained here: http://fearlessrevolution.com/viewtopic.php?f=21&t=9440

You can just post the link or put it in the media tags.
 
Top