Ni No Kuni 2 Revenant Kingdom (Steam)

K

Krusnik02

Noobzor
Joined
Feb 2, 2018
Messages
10
It's the version 1.00. I see so I just have to use the pointers on the first table, silly me, I was using the latest one :D Thanks guys.
 
M

mac4500

Guest
Joined
Mar 3, 2017
Messages
267
hey DrummerIX<br />
<br />
this game got patched again with a new patch update 1.03 patch update, so do you think your current cheat tables will steel work on this new patch update
 
D

DrummerIX

RCE Fanatics
Fearless Donors
Talents
Joined
Mar 22, 2017
Messages
1,748
hey DrummerIX<br />
<br />
this game got patched again with a new patch update 1.03 patch update, so do you think your current cheat tables will steel work on this new patch update
<br />
<br />
I updated the table earlier this week for the patch.
 
M

mac4500

Guest
Joined
Mar 3, 2017
Messages
267
Hey Drummerix<br />
<br />
is there anyway you could make a freeze enemies code and super jump code for this game please, so i do not need to do those very hard puzzles anymore<br />
<br />
thanks
 
D

DrummerIX

RCE Fanatics
Fearless Donors
Talents
Joined
Mar 22, 2017
Messages
1,748
Hey Drummerix<br />
<br />
is there anyway you could make a freeze enemies code and super jump code for this game please, so i do not need to do those very hard puzzles anymore<br />
<br />
thanks
<br />
<br />
Sorry, I'm not playing the game to add other options and don't know how to make those options anyway.
 
A

ajip2

Expert Cheater
Joined
Mar 4, 2017
Messages
80
Hey Drummerix<br />
<br />
is there anyway you could make a freeze enemies code and super jump code for this game please, so i do not need to do those very hard puzzles anymore<br />
<br />
thanks
<br />
if your game is version 1.02 try trainer by futureX<br />
what hard puzzles?
 
J

jonasbeckman

Expert Cheater
Joined
May 6, 2017
Messages
299
Perhaps the world map but it's usually progression gated behind getting some item like the growth thing for certain vegetation and then later on the transportation modes to explore the map properly through sea and air.<br />
(And research through spells but that's already covered by the existing table options and not having to wait for a timer and the IQ requirement for citizens.)<br />
<br />
Trying to think of some dungeons or story moments but drawing a blank currently, dimensions doors are just linear and every non-story dungeon is very samey in layout with little blocking progressing through what there is.<br />
<br />
<br />
There is the early kingmaker trial as a one time thing though but the items aren't all that great nor is there any exclusive reward from just getting through it without doing the optional objective so it's possible to just rush through it after aligning the symbols/statues but the game provides several hints for this too.
 
D

DrummerIX

RCE Fanatics
Fearless Donors
Talents
Joined
Mar 22, 2017
Messages
1,748
Some puzzles might not be hard for those of us who can do it, but oftentimes disabled/autistic gamers have hard time with them. I've helped mac4500 with requests in the past but sometimes I don't have time to do everything he requests. Here lately, I've not had much time to game.
 
E

Esu Taichou

Noobzor
Joined
Feb 7, 2018
Messages
8
Well, I'm on chapter 9 Managed to get my kingdom to level 4 a little bit before that, but now I have a bug thats reverted my kingdom back to level 2 so now whenever I try to level it again, it doesn't work.<br />
<br />
Any help? If someone has a save for chapter 9 it'd be great.
 
T

TheByteSize

Expert Cheater
Fearless Donors
Joined
Mar 4, 2017
Messages
241
Well, I'm on chapter 9 Managed to get my kingdom to level 4 a little bit before that, but now I have a bug thats reverted my kingdom back to level 2 so now whenever I try to level it again, it doesn't work.<br />
<br />
Any help? If someone has a save for chapter 9 it'd be great.
<br />
You're not supposed to be able to get 100th citizen until you beat the game.
 
O

oftena-

Noobzor
Joined
Jun 29, 2018
Messages
7
I need help, how do I change items to say a sword to a DLC Pre-Order Sword, I have no idea. I'm only able to change the stats somehow but not the actual sword.
 
D

DrummerIX

RCE Fanatics
Fearless Donors
Talents
Joined
Mar 22, 2017
Messages
1,748
I need help, how do I change items to say a sword to a DLC Pre-Order Sword, I have no idea. I'm only able to change the stats somehow but not the actual sword.
<br />
<br />
I'm not sure you can get the DLC items unless it's possible with the Override Shop Item already.
 
O

oftena-

Noobzor
Joined
Jun 29, 2018
Messages
7
The items are there, as in you can select your weapon to change into the DLC weapon via the ID, I just don't know why it isn't changing. Also, could you explain how to do this Override Shop Item thing (like how it works, and what I'm supposed to do)? Thanks in advance!
 
D

DrummerIX

RCE Fanatics
Fearless Donors
Talents
Joined
Mar 22, 2017
Messages
1,748
The items are there, as in you can select your weapon to change into the DLC weapon via the ID, I just don't know why it isn't changing. Also, could you explain how to do this Override Shop Item thing (like how it works, and what I'm supposed to do)? Thanks in advance!
<br />
<br />
The Override Shop Item is you enable it, pick the item you want, and go to a general shop like in your castle and buy any item. You get the item you picked instead of the item in the shop you selected.
 
Top