Code Vein

AncientV25

Noobzor
Joined
Oct 4, 2019
Messages
7
Reaction score
0
jessen, how did you manage to change an item into a blood core without crashing? i get an immediate CTD every time i go to save/quit.
 

Jessen

Expert Cheater
Joined
Mar 4, 2017
Messages
146
Reaction score
17
you need to follow the item swapping tutorial that Pox set up, which is found here:

https://fearlessrevolution.com/viewtopic.php?f=10&p=106332

I turned some of the ichor compounds that companions give you into the 4 blood code cores

And remember, the identification code is different 'each' time you boot up the game. So you have to dump the file over and over again to get the code for the items.
 

Tsukasa035

Novice Cheater
Joined
Nov 7, 2017
Messages
16
Reaction score
3
pox911 said:
So far i only managed it via manually editing the clothing string index. Luckily the clothing indexes always seem to load right next to each other so it was just incrementing the value till i saw it.
Could you tell me what to look for in order to get it? I've been messing around a bit, but I can't pinpoint the location for this.
 

AncientV25

Noobzor
Joined
Oct 4, 2019
Messages
7
Reaction score
0
oh i'm well aware of the tutorial, i'm just not sure what specifically is causing my crash. i'll try changing the ichor compounds myself and see if that resolves my issue.
 

Jessen

Expert Cheater
Joined
Mar 4, 2017
Messages
146
Reaction score
17
AncientV25 said:
oh i'm well aware of the tutorial, i'm just not sure what specifically is causing my crash. i'll try changing the ichor compounds myself and see if that resolves my issue.
well, like I said, the game changes the code every time. for instance, mine might have 0000000046250C00 as the Ribcage core, but next time I launch it, it could be like 0000000052461E00 or so. So you might be trying to do it with a previous code which could be causing the crash.

But you have to change the EXACT code there. Copy and paste.
 

AncientV25

Noobzor
Joined
Oct 4, 2019
Messages
7
Reaction score
0
hmm, no, i don't think so. the sequence of events is as follows.
launch game, run injector, dump objects
run cheat engine, highlight item, replace item(usable or unusable) pointer, exit inventory, rest at mistle, game crashes.
 

Jessen

Expert Cheater
Joined
Mar 4, 2017
Messages
146
Reaction score
17
I'm not sure what you're doing, because it worked for me.
 

Zanzer

RCE Fanatics
Talents
Joined
Mar 3, 2017
Messages
305
Reaction score
661
I added Zero Weapon Weight and additional Weapon Pointers (offense/defense stats, etc.).

No clue if editing any of it has any effect. I'm just not that into this game.
 

xros

Cheater
Joined
Oct 28, 2017
Messages
25
Reaction score
0
Zanzer said:
I added Zero Weapon Weight and additional Weapon Pointers (offense/defense stats, etc.).

No clue if editing any of it has any effect. I'm just not that into this game.
so does this mean i can make the pipe overpowered?
 

Rockstar1622

What is cheating?
Joined
Oct 4, 2019
Messages
1
Reaction score
0
the no weapon weight makes your Ichor go to zero. even with unlimited ichor you are still stuck at zero.
 

Zanzer

RCE Fanatics
Talents
Joined
Mar 3, 2017
Messages
305
Reaction score
661
Guess you shouldn't use it. :)

Use the Weapon Pointer to change the weapon's weight.
 

xros

Cheater
Joined
Oct 28, 2017
Messages
25
Reaction score
0
well i tried to change my pipe base attack to 5000 i seems like weak enemies still take 4-5 hits to defeat them so maybe it doesn't work or i did something wrong
 

TemptingIcarus

Expert Cheater
Joined
Aug 17, 2018
Messages
277
Reaction score
41
SunBeam said:
TemptingIcarus said:
I think it would be a good idea to make a google document of such items and the zones they come from.
^ Yup. People just post what they got, wherever they are, not realizing the player really has to be in a map where that blueprint instance CAN LOAD. Otherwise nothing happens when you 'summon' that in the console :)
Question, does this work in multiplayer. Could you say summon a weapon for a friend and let them have it? Also I got mail for you so check your inbox here shortly.
 

RaxeIe

Expert Cheater
Joined
Sep 22, 2019
Messages
60
Reaction score
2
Zanzer said:
Unlimited Health
Unlimited Stamina
Unlimited Ichor
Unlimited Items
Zero Weapon Weight new
Player Pointer
- Level
- Haze
- Weapon Stats new

pox911 scripts
- Current Highlighted Skill
- Current Highlighted Weapon new stat pointers
- Current Highlighted Blood Veil
- Current Highlighted Item
- No Cooldown on Skills
- Accessory Cost Bypass
- Bypass Customization Reset

zachillios scripts
- Highlighted Item Editor
- Highlighted Weapon Editor
- Highlighted Blood Veil Editor
what is the part with the weapon weight "drops ichor too"
 

NumberXer0

Expert Cheater
Joined
Mar 12, 2017
Messages
629
Reaction score
46
Zanzer said:
Guess you shouldn't use it. :)

Use the Weapon Pointer to change the weapon's weight.
I tested it, weight does work. However, the pointer doesn't seem to change to different weapons. It only works on the first item in your inventory. Highlighting, switching, equipping..nothing changes and its always looking at a single sword. There isn't a sort option either.

Tested Pox's version as well, the pointer switches fine from weapon to weapon. Weight works there too.
 

dec1337

Expert Cheater
Fearless Donors
Joined
Mar 30, 2017
Messages
57
Reaction score
47


Script to modify phsyique slider: (Thanks to Pox911 for the slider value info)
Code:
<?xml version="1.0" encoding="utf-8"?>
<CheatTable>
  <CheatEntries>
    <CheatEntry>
      <ID>1228</ID>
      <Description>"Physique Slider"</Description>
      <Options moHideChildren="1"/>
      <LastState Activated="1"/>
      <VariableType>Auto Assembler Script</VariableType>
      <AssemblerScript>{ Game   : CodeVein-Win64-Shipping.exe
  Version: 
  Date   : 2019-10-04
  Author : deccc

  This script does blah blah blah
}

[ENABLE]

aobscanmodule(INJECT,CodeVein-Win64-Shipping.exe,F3 0F 11 41 08 48 81 C1 C0) // should be unique
alloc(newmem,$1000,"CodeVein-Win64-Shipping.exe"+898488E)

label(code)
label(return)
label(flt)

newmem:

code:
  movss xmm0,[flt]
  movss [rcx+08],xmm0
  jmp return

flt:
dq (float)0

INJECT:
  jmp newmem
return:
registersymbol(INJECT)
registersymbol(flt)

[DISABLE]

INJECT:
  db F3 0F 11 41 08

unregistersymbol(INJECT)
unregistersymbol(flt)
dealloc(newmem)

{
// ORIGINAL CODE - INJECTION POINT: "CodeVein-Win64-Shipping.exe"+898488E

"CodeVein-Win64-Shipping.exe"+898486A: 57                                            -  push rdi
"CodeVein-Win64-Shipping.exe"+898486B: 48 83 EC 40                                   -  sub rsp,40
"CodeVein-Win64-Shipping.exe"+898486F: F3 0F 10 41 14                                -  movss xmm0,[rcx+14]
"CodeVein-Win64-Shipping.exe"+8984874: 41 0F B6 F0                                   -  movzx esi,r8l
"CodeVein-Win64-Shipping.exe"+8984878: 0F 2F C8                                      -  comiss xmm1,xmm0
"CodeVein-Win64-Shipping.exe"+898487B: 48 89 CF                                      -  mov rdi,rcx
"CodeVein-Win64-Shipping.exe"+898487E: 0F 29 74 24 30                                -  movaps [rsp+30],xmm6
"CodeVein-Win64-Shipping.exe"+8984883: 72 09                                         -  jb CodeVein-Win64-Shipping.exe+898488E
"CodeVein-Win64-Shipping.exe"+8984885: F3 0F 10 41 10                                -  movss xmm0,[rcx+10]
"CodeVein-Win64-Shipping.exe"+898488A: F3 0F 5D C1                                   -  minss xmm0,xmm1
// ---------- INJECTING HERE ----------
"CodeVein-Win64-Shipping.exe"+898488E: F3 0F 11 41 08                                -  movss [rcx+08],xmm0
// ---------- DONE INJECTING  ----------
"CodeVein-Win64-Shipping.exe"+8984893: 48 81 C1 C0 FC FF FF                          -  add rcx,FFFFFFFFFFFFFCC0
"CodeVein-Win64-Shipping.exe"+898489A: E8 B1 1F 14 F8                                -  call CodeVein-Win64-Shipping.exe+AC6850
"CodeVein-Win64-Shipping.exe"+898489F: 48 8D 8F C0 FC FF FF                          -  lea rcx,[rdi-00000340]
"CodeVein-Win64-Shipping.exe"+89848A6: 0F 28 F0                                      -  movaps xmm6,xmm0
"CodeVein-Win64-Shipping.exe"+89848A9: E8 92 1E 14 F8                                -  call CodeVein-Win64-Shipping.exe+AC6740
"CodeVein-Win64-Shipping.exe"+89848AE: F3 0F 10 4F 08                                -  movss xmm1,[rdi+08]
"CodeVein-Win64-Shipping.exe"+89848B3: 48 8D 8F C0 FC FF FF                          -  lea rcx,[rdi-00000340]
"CodeVein-Win64-Shipping.exe"+89848BA: 0F 28 D8                                      -  movaps xmm3,xmm0
"CodeVein-Win64-Shipping.exe"+89848BD: 40 88 74 24 20                                -  mov [rsp+20],sil
"CodeVein-Win64-Shipping.exe"+89848C2: 0F 28 D6                                      -  movaps xmm2,xmm6
}
</AssemblerScript>
      <CheatEntries>
        <CheatEntry>
          <ID>1229</ID>
          <Description>"Slider Value [Default -1min, 1max]"</Description>
          <LastState Value="5" RealAddress="13FFF0012"/>
          <VariableType>Float</VariableType>
          <Address>flt</Address>
        </CheatEntry>
      </CheatEntries>
    </CheatEntry>
  </CheatEntries>
</CheatTable>
 

hualianrebel

Noobzor
Joined
May 27, 2017
Messages
13
Reaction score
0
Since there's stats changer now, I suggest people to make backups of their save file in case something goes wrong.
And as always, thanks guys for your hard work! ;)
 

RaxeIe

Expert Cheater
Joined
Sep 22, 2019
Messages
60
Reaction score
2
can someone figure out how we can unlock the preorder stuff soon?
 
Top