Help with Phoenix Point Build 5

L

Lancaster909

Noobzor
Joined
Sep 8, 2019
Messages
5
Hi there, i successfully found the values for experience points in game but i'm getting a hard time trying to find the values for Tech, Materials and Food (its the ingame credits to buy, maintain and manufacture stuff like the "supplies" in XCOM2). I tried to look for the specific value for any of those 3 but it never worked, they never showed up. Is there any tutorial that could help me with that? Any previous example from a similar game?

Here is a screenshot: https://i.imgur.com/EjYwYRH.png
 
K

Kanbei

What is cheating?
Joined
Jan 6, 2019
Messages
1
You can find them with float, you will have to buy gear to find it quicker.
 
L

Lancaster909

Noobzor
Joined
Sep 8, 2019
Messages
5
It worked! Thanks!
 
B

Bluezinger

Cheater
Joined
Nov 28, 2017
Messages
34
You can just use command console....

just type "show_me_the_money" (without the double quote)
 
L

Lancaster909

Noobzor
Joined
Sep 8, 2019
Messages
5
Bluezinger said:
You can just use command console....

just type "show_me_the_money" (without the double quote)
Damn, the only two commands that i know are "spawn" and "help", is there a list somewhere?
 
T

toxicni

What is cheating?
Joined
Sep 9, 2019
Messages
1
Lancaster909 said:
Bluezinger said:
You can just use command console....

just type "show_me_the_money" (without the double quote)
Damn, the only two commands that i know are "spawn" and "help", is there a list somewhere?
Type "commands" and all available commands will be displayed.
 
Empress_Ravenna

Empress_Ravenna

Expert Cheater
Joined
Oct 10, 2017
Messages
209
this doesnt work for Release
 
D

Darkwind

Novice Cheater
Joined
Apr 18, 2019
Messages
18
Empress_Ravenna said:
this doesnt work for Release
Yes console has now been disabled so we either have to find out how to enable it or wait for a table / trainer.
 
D

dragon011

Noobzor
Joined
Feb 14, 2019
Messages
12
For Materials is easy, scan use float Here is a screen that works fine But you must every time new search. Thats for me enough. i dont need more :D
 
Empress_Ravenna

Empress_Ravenna

Expert Cheater
Joined
Oct 10, 2017
Messages
209
Movement Is also Float, Ammo is 4 byte, havent found HP values yet, or at least each part, as Im just doing unlimited Moves and ammo for my 1 Operative

materials, Tech, Food is Float.. in fact most values are Float, only a few are 4 byte like Ammo
 
Z

zarathustra1870

Noobzor
Joined
Dec 4, 2019
Messages
6
somebody who can use mono should be relatively easy able to find the command console or immortal and infinite ap entries but iam to noob to do it for myself let alone create a working table which can enable the debug console
 
Empress_Ravenna

Empress_Ravenna

Expert Cheater
Joined
Oct 10, 2017
Messages
209
just looked in Assembly CSharp.dll.. the Console is In there, but I have no idea how to enable it right now.. theres alot of cool goodies in there too.
 
Z

zarathustra1870

Noobzor
Joined
Dec 4, 2019
Messages
6
iam at the same problem you need more insight into this one to be able to rewrite things unfortunally iam clueless at the moment i just found my way there but the way beyond i still try to figure out right now
 
Z

zarathustra1870

Noobzor
Joined
Dec 4, 2019
Messages
6
its actually enough to enable one function since the command console is all one needs
 
Z

zarathustra1870

Noobzor
Joined
Dec 4, 2019
Messages
6
create a backup file from the assembly dll btw if you mess it up
 
Top