Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint

SunBeam

SunBeam

Administrator
Staff member
Administrator
Joined
Feb 4, 2018
Messages
3,491
Hello everyone,

Having pre-ordered the game I now have access to the Beta. This will end on the 8th of September, starting today.

First couple of things:
  • the game has BattlEye anti-cheat system, so that may prove to be an impediment for most gamehackers out there
  • can be bypassed, as depicted below

OpenProcess:


Scanning (RPM,WPM):


Debugging:


That's it for now :)

BR,
Sun
 
V

VR-Cyber

What is cheating?
Joined
Sep 5, 2019
Messages
2
hey sunbeam,

I can open the breakpoint process in cheatengine, but i don't understand the next steps Scanning (RPM,WPM)
and Debugging. Could you explain it to me in a few steps ?

Is it possible to open the GRB.exe in an HexEditor and create a custom .exe to bypass Battleye ? Breakpoint has no Denuvo DRM !

Or could you upload a dll or anything like that ? (In Wildlands it was an EasyAntiCheat_x64.dll)

I want to use reshade and vorpx vr driver, i don't need a trainer !

greets
 
sebastianyyz

sebastianyyz

Expert Cheater
Joined
Jul 9, 2017
Messages
174
So, this game uses the same engine of Wildlands?
 
V

VR-Cyber

What is cheating?
Joined
Sep 5, 2019
Messages
2
I dont't know if we could use the same table.

But its the same Game Engine. It is Wildlands 2.0, it is not a realy new developed Game ! But Wildlands uses Easy Anti Cheat Plugin and Breakpoint uses Battleye Anti Cheat Plugin.
 
SunBeam

SunBeam

Administrator
Staff member
Administrator
Joined
Feb 4, 2018
Messages
3,491
You're talking about too many things at the same time. With this amount of random stuff, you won't understand crap. The game has BattlEye, not EasyAntiCheat anymore, so no, no 'EasyAntiCheat_x64.dll'. RPM = ReadProcessMemory; WPM = WriteProcessMemory. Since BattlEye is always on, you cannot OpenProcess. And not the "Cheat Engine > select GRB.exe" kind of open process.. but actually having access to the game process. You will see only "??". Like I said, it's not the time to release anything, as beta ends in 2 days. I'll keep this - if it will still work - for the time when the game's finally released.
 
sebastianyyz

sebastianyyz

Expert Cheater
Joined
Jul 9, 2017
Messages
174
I haven't pre ordered the game but I was able to pleay the beta. Lucky me?
 
Top