MadGames Tycoon [GOG] [STEAM] [CRACKED]

Upload your cheat tables here (No requests)
User avatar
Vee_
Fearless Donors
Fearless Donors
Posts: 369
Joined: Tue Mar 14, 2017 10:18 am
Reputation: 28

MadGames Tycoon [GOG] [STEAM] [CRACKED]

Post by Vee_ » Sun Mar 26, 2017 4:26 pm

Hello there...
This is my first cheat table for MadGames Tycoon game version R-1.170112A -> 1.171020A [GOG] [STEAM][STEAMEMU] [3DM]

Table features:
- Office Quality
- Money
- Fans
- Max staff statistic when hovering mouse (Owner included)
- Staff Edit (Hover Mouse)
- Game Concept Always 100% (This script is bugged! Could make your developed game stats not count properly)
- Last Developed Game Quality + Review
- Sales Pointer
- Free Build Room
Note
You could insert more than 100 in total review, with this your game sale will be steady for almost 2 months with high revenue + a lot of fans

Again this is my first table, don't know if it'll work for future update.

Update:
1 February 2018
- Table working with GOG version
20 July 2017
- Pointer Update: Special Skill
- Pointer Update: Special Feature
10 March 2017
- New script for Sales
- New script for Game Concept Priority clip (Kinda Bugged, sorry, but hey it's working why not :p)
- New pointers for Game Reviews (FINALLY!!!!)
- New pointer for Fans Happines
8 March 2017
- Create base script
- Create Staff Statistic script
Attachments
MadGamesTycoon_v1.170519A_B5.CT
+9 Table For MadGames Tycoon vR-1.170112A -> 1.171020A
(34.39 KiB) Downloaded 1650 times
Last edited by Vee_ on Sun Feb 11, 2018 9:25 am, edited 6 times in total.

chuwar
Novice Cheater
Novice Cheater
Posts: 23
Joined: Fri Mar 03, 2017 7:41 am
Reputation: 1

Re: MadGames Tycoon

Post by chuwar » Wed Mar 29, 2017 2:01 am

Owner stats pointer not stable. I don't know how to fix it. Can u make script for freeze over stats value? ty for table :)

User avatar
Vee_
Fearless Donors
Fearless Donors
Posts: 369
Joined: Tue Mar 14, 2017 10:18 am
Reputation: 28

Re: MadGames Tycoon

Post by Vee_ » Tue Apr 04, 2017 11:41 am

@chuwar
Sorry for the late reply.
if the owner stats missing, just try to restart your game and see if it's loaded with the correct value. Or you can use the hover script to make it 100 to all off your staff/crew stats

bbb18
Cheater
Cheater
Posts: 26
Joined: Tue Mar 28, 2017 5:28 pm
Reputation: 0

Re: MadGames Tycoon

Post by bbb18 » Wed Apr 05, 2017 11:36 pm

Hi!
Most of your table doesn't work for me, except for the full skills script!
Is it possible to make some kind of script to get the 100% review all the time? I can find the value with Cheat Engine but the value doesn't stack the next time i get a review :/

User avatar
Vee_
Fearless Donors
Fearless Donors
Posts: 369
Joined: Tue Mar 14, 2017 10:18 am
Reputation: 28

Re: MadGames Tycoon

Post by Vee_ » Fri Apr 07, 2017 5:59 pm

What version you play?

Most of this table use only pointers at the time (except for the script), and of course (sometimes) will not working for future update.
I'll try to find some new pointers for money, office quality, and "YOUR Stats".

User avatar
Darkedone02
Expert Cheater
Expert Cheater
Posts: 394
Joined: Thu Mar 02, 2017 11:42 pm
Reputation: 18

Re: MadGames Tycoon

Post by Darkedone02 » Fri Apr 07, 2017 6:08 pm

i wish there was a better cheat that accelerate the progression of everything from making games and researching things.

User avatar
Vee_
Fearless Donors
Fearless Donors
Posts: 369
Joined: Tue Mar 14, 2017 10:18 am
Reputation: 28

Re: MadGames Tycoon

Post by Vee_ » Fri Apr 07, 2017 8:11 pm

Darkedone02 wrote:
Fri Apr 07, 2017 6:08 pm
i wish there was a better cheat that accelerate the progression of everything from making games and researching things.
Yup still searching that and perfect sale for every product i made, i have a clue of what instruction that trigger researching but have no idea how to make it complete research at "blink of an eye" :D

bbb18
Cheater
Cheater
Posts: 26
Joined: Tue Mar 28, 2017 5:28 pm
Reputation: 0

Re: MadGames Tycoon

Post by bbb18 » Sat Apr 08, 2017 12:53 pm

Everything seems to work fine with the second version you uploaded, thanks a ton! :)
Sorry for the late reply, i'm using the version 1.17 of the game.
Can you make a script to get reviews of 100% (gameplay, graphics, sound, controls and the final review)? That would be perfect for your table!! :P

User avatar
Vee_
Fearless Donors
Fearless Donors
Posts: 369
Joined: Tue Mar 14, 2017 10:18 am
Reputation: 28

Re: MadGames Tycoon

Post by Vee_ » Sat Apr 08, 2017 2:45 pm

Glad to hear that :)
As for the perfect reviews script im still searching that :D

bbb18
Cheater
Cheater
Posts: 26
Joined: Tue Mar 28, 2017 5:28 pm
Reputation: 0

Re: MadGames Tycoon

Post by bbb18 » Sat Apr 08, 2017 3:07 pm

I was able to find the memory adress, but it seems to change every time i reload a game, so i had to cheat to be able to make & release 3 games at the same time, but every time i change the value to 100 the game doesn't let me continue so i assume it's hardcoded somehow, but it's something i'm sure you already know :p
I'm have zero skill at this kind of stuff (scripting, programming, memory pointers, etc) but i wanted to share this anyway! Who knows, maybe it can help you having an epiphany or something haha :p

User avatar
Vee_
Fearless Donors
Fearless Donors
Posts: 369
Joined: Tue Mar 14, 2017 10:18 am
Reputation: 28

Re: MadGames Tycoon

Post by Vee_ » Sun Apr 09, 2017 11:08 pm

Hmmm sure thing, thats a good one hahaha, thanks for the idea :D
I'll try another method to find the static for the address review, and fyi there are some additional script in my next table

User avatar
Vee_
Fearless Donors
Fearless Donors
Posts: 369
Joined: Tue Mar 14, 2017 10:18 am
Reputation: 28

Re: MadGames Tycoon

Post by Vee_ » Mon Apr 10, 2017 12:28 am

table updated with pointer to the game review, enjoy :)

bbb18
Cheater
Cheater
Posts: 26
Joined: Tue Mar 28, 2017 5:28 pm
Reputation: 0

Re: MadGames Tycoon

Post by bbb18 » Mon Apr 10, 2017 1:42 pm

Thanks for the update! :)
But it's not working for me, when i activate the "Game Quality" script, all i get is "??" and not the values, and that happens sometimes with the staff statistics too...
Occasionally, the "trees" in your table won't even activate, don't know why! :?

User avatar
Vee_
Fearless Donors
Fearless Donors
Posts: 369
Joined: Tue Mar 14, 2017 10:18 am
Reputation: 28

Re: MadGames Tycoon

Post by Vee_ » Tue Apr 11, 2017 11:31 pm

@bbb18
Well that's weird for the staff members, maybe you should change your debugger options to VEH debugger.
As for the game quality + game reviews you need to develop a game for the correct value to load. Same for the sale script, you need to release a game for the value to load, it will show the latest game sale.

And what trees?

bbb18
Cheater
Cheater
Posts: 26
Joined: Tue Mar 28, 2017 5:28 pm
Reputation: 0

Re: MadGames Tycoon

Post by bbb18 » Wed Apr 12, 2017 11:09 pm

The VEH debugger option seemed to do the trick!
It seems to work now!
If i find any bug of some kind i'll let you know!
Thanks for your effort and help :)

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: anl93, danielyee, Google Adsense [Bot], HardRom, junior_clk, More4Fred, PapricaJim, TheMichailov, Toadmaster15, WhoAmI, ZaKl86