Surgeon Simulator 2013

Ask about cheats/tables for single player games here
pferreira
Cheater
Cheater
Posts: 36
Joined: Thu May 17, 2018 7:57 pm
Reputation: 0

Surgeon Simulator 2013

Post by pferreira » Sun May 20, 2018 3:25 pm

[media=youtube]oX_gQJCQn_Y[/media]

[B]Game Name:[/B] Surgeon Simulator 2013 (GOG version)

[B]Game Engine:[/B] Unity

[B]Game Version:[/B] GOG- 7A

[B]Options Required:[/B] Infinite Health (no blood loss)

[B]Game/Steam Website:[/B] [URL]https://www.gog.com/game/surgeon_simulator[/URL]

[B]Other Info:[/B] Trainer exists for Steam version but not this GOG version
Last edited by pferreira on Tue Jun 05, 2018 11:33 am, edited 1 time in total.

pferreira
Cheater
Cheater
Posts: 36
Joined: Thu May 17, 2018 7:57 pm
Reputation: 0

Surgeon Simulator 2013

Post by pferreira » Sat Jun 02, 2018 11:26 pm

Any chance someone could look at this?

Slade
Expert Cheater
Expert Cheater
Posts: 125
Joined: Sat Apr 29, 2017 9:05 am
Reputation: 5

Surgeon Simulator 2013

Post by Slade » Sun Jun 03, 2018 11:42 am

Here ya go. I only played the game long enough to see if the cheat would work. It seems to. I never finished the first level. The game doesn't hold my interest long enough.



+ 3 options

~~~~~~~



Blood Pointer

No Blood Loss

No Timer



Set them after starting a level.

$10 to unlock full cheat table.



Just kidding. It all works fine :)

pferreira
Cheater
Cheater
Posts: 36
Joined: Thu May 17, 2018 7:57 pm
Reputation: 0

Surgeon Simulator 2013

Post by pferreira » Sun Jun 03, 2018 11:57 am

Thanks, I loaded up the game, installed the most recent version of CE (6.7), loaded up your script but cannot click on any option. Not sure why?

JJHACKER
Expert Cheater
Expert Cheater
Posts: 51
Joined: Tue May 29, 2018 9:26 pm
Reputation: 0

Surgeon Simulator 2013

Post by JJHACKER » Sun Jun 03, 2018 3:14 pm

Test this.....

Replace here.. (example: x:GOG GamesSurgeon Simulator 2013ss2013_DataManaged)

Mod feature:

F1 = Blood level = 9999

F2 = Blood level Multiplication by 2

F3 = Blood level +100
Last edited by JJHACKER on Sun Jun 03, 2018 7:05 pm, edited 1 time in total.

pferreira
Cheater
Cheater
Posts: 36
Joined: Thu May 17, 2018 7:57 pm
Reputation: 0

Surgeon Simulator 2013

Post by pferreira » Sun Jun 03, 2018 3:24 pm

Okay not sure what that did but now I cannot run the game at all.

JJHACKER
Expert Cheater
Expert Cheater
Posts: 51
Joined: Tue May 29, 2018 9:26 pm
Reputation: 0

Surgeon Simulator 2013

Post by JJHACKER » Sun Jun 03, 2018 3:54 pm

[QUOTE="pferreira, post: 48074, member: 17389"]Okay not sure what that did but now I cannot run the game at all.[/QUOTE]

Maybe its mean my game is different version

Whats your game version?

Give me your original Assembly-CSharp.dll to i mod for you.......

pferreira
Cheater
Cheater
Posts: 36
Joined: Thu May 17, 2018 7:57 pm
Reputation: 0

Surgeon Simulator 2013

Post by pferreira » Sun Jun 03, 2018 4:00 pm

[QUOTE="JJHACKER, post: 48077, member: 17829"]Maybe its mean my game is different version

Whats your game version?

Give me your original Assembly-CSharp.dll to i mod for you.......[/QUOTE]Blast. I wasn't clear enough. I stated above it's for the standard version of the game but it's actually the GOG Anniversary Edition which comes with the Space DLC.



Game version is still GOG- 7A according to GOG Galaxy.



Tried to attach the dll but won't allow it due to the extension.

JJHACKER
Expert Cheater
Expert Cheater
Posts: 51
Joined: Tue May 29, 2018 9:26 pm
Reputation: 0

Surgeon Simulator 2013

Post by JJHACKER » Sun Jun 03, 2018 7:06 pm

[QUOTE="pferreira, post: 48079, member: 17389"]Blast. I wasn't clear enough. I stated above it's for the standard version of the game but it's actually the GOG Anniversary Edition which comes with the Space DLC.



Game version is still GOG- 7A according to GOG Galaxy.



Tried to attach the dll but won't allow it due to the extension.[/QUOTE]



Ok i updated to Anniversary Edition...

Download in this post..



[QUOTE="JJHACKER, post: 48073, member: 17829"]Test this.....

Replace here.. (example: x:GOG GamesSurgeon Simulator 2013ss2013_DataManaged)

Mod feature:

F1 = Blood level = 9999

F2 = Blood level Multiplication by 2

F3 = Blood level +100[/QUOTE]

pferreira
Cheater
Cheater
Posts: 36
Joined: Thu May 17, 2018 7:57 pm
Reputation: 0

Surgeon Simulator 2013

Post by pferreira » Sun Jun 03, 2018 9:25 pm

[QUOTE="JJHACKER, post: 48096, member: 17829"]Ok i updated to Anniversary Edition...

Download in this post..[/QUOTE]Okay that works great. Thank you. Now can I ask is it possible to modify what you have given to me so it can do the three things Slade above originally did in his table? Preventing blood loss is great but would appreciate the no timer cheat as well if possible.

JJHACKER
Expert Cheater
Expert Cheater
Posts: 51
Joined: Tue May 29, 2018 9:26 pm
Reputation: 0

Surgeon Simulator 2013

Post by JJHACKER » Sun Jun 03, 2018 10:36 pm

[QUOTE="pferreira, post: 48106, member: 17389"]Okay that works great. Thank you. Now can I ask is it possible to modify what you have given to me so it can do the three things Slade above originally did in his table? Preventing blood loss is great but would appreciate the no timer cheat as well if possible.[/QUOTE]

You mean that timer ?

Ok tomorrow i will add that too...
Last edited by JJHACKER on Thu Jan 01, 1970 12:00 am, edited 1 time in total.

pferreira
Cheater
Cheater
Posts: 36
Joined: Thu May 17, 2018 7:57 pm
Reputation: 0

Surgeon Simulator 2013

Post by pferreira » Mon Jun 04, 2018 12:38 am

[QUOTE="JJHACKER, post: 48114, member: 17829"]You mean that timer ?

Ok tomorrow i will add that too...[/QUOTE]Thanks, that would be great if you could add that.

Slade
Expert Cheater
Expert Cheater
Posts: 125
Joined: Sat Apr 29, 2017 9:05 am
Reputation: 5

Surgeon Simulator 2013

Post by Slade » Mon Jun 04, 2018 3:21 am

[QUOTE="pferreira, post: 48064, member: 17389"]Thanks, I loaded up the game, installed the most recent version of CE (6.7), loaded up your script but cannot click on any option. Not sure why?[/QUOTE]



You need to be in a level / surgery and have caused "problems" for the options to select. The timer should work as soon as you enter a level. Just whack the patient with something to cause blood loss, then the first option will work. If you cause enough blood loss, the second option will work too.

pferreira
Cheater
Cheater
Posts: 36
Joined: Thu May 17, 2018 7:57 pm
Reputation: 0

Surgeon Simulator 2013

Post by pferreira » Mon Jun 04, 2018 10:58 am

Still doesn't work. Cannot click on anything. It might be because the table is for the original version not the Anniversary Edition.

JJHACKER
Expert Cheater
Expert Cheater
Posts: 51
Joined: Tue May 29, 2018 9:26 pm
Reputation: 0

Surgeon Simulator 2013

Post by JJHACKER » Mon Jun 04, 2018 11:30 am

[QUOTE="pferreira, post: 48126, member: 17389"]Thanks, that would be great if you could add that.[/QUOTE]

Ok test this now

Mod feature:

F1 = Blood level = 9999

F2 = Blood level Multiplication by 2

F3 = Blood level +100

F4 = Timer set 0

F5 = Timer -60 second

Post Reply