Wizard of Legend (2018-05-20)

Upload your cheat tables here (No requests)
Post Reply
Shinkansen
RCE Fanatics
RCE Fanatics
Posts: 218
Joined: Fri Mar 03, 2017 2:54 am
Reputation: 341

Wizard of Legend (2018-05-20)

Post by Shinkansen » Sun May 20, 2018 7:20 am

Simple table for Wizard of Legend, may or may not work. Game generates code at runtime so table has a high chance of not working / detecting the wrong code / crashing.

Usage info:
Scripts with "To Activate: XXX" can only be activated (put an "X" into the box) after doing action XXX.
Scripts with "To Update: XXX" will only update their effect after doing action XXX.
Addresses with "XXX?" will enable the script effect XXX when 1 is put into the Value.

In general:
A. Do action YYY.
B. Activate (put an X) the "Initialization (Activate This First)" script.
C. Activate (put an X) the "Base Address Scan (To Activate: YYY, To Update: ZZZ)" script.
D. Enable (put a 1) the desired effect. Example: "Set Health to Max?" address.
E. Do action ZZZ.


V1000 - 2018-05-20
1. Tested game version V1.01 64-bit. May work on other versions.

2. GameController_static.
"Invulnerable Set to Invulnerable?" sets Invulnerable to Invulnerable.
"Ignores Set to Massive?" sets Ignores grab, poison etc to ignored.
"Health Set to Max?" sets Health to max.
"Overdrive Set to Massive?" sets Overdrive to massive.
"Arcana Charge and Cooldown Set to Massive?" sets Arcana charge to massive and cooldown to 0.

3. Player_static.
"Chaos Gems Set to Max?" sets Chaos Gems to max.
"Gold Coins Set to Max?" sets Gold Coins to max.
Attachments
Shinkansen Wizard of Legend V1000.CT
(106.12 KiB) Downloaded 45 times

Jessen
Expert Cheater
Expert Cheater
Posts: 92
Joined: Sat Mar 04, 2017 10:03 am
Reputation: 5

Wizard of Legend (2018-05-20)

Post by Jessen » Sun May 20, 2018 7:26 am

can you find some way to edit what arcana and relics we hold?

Eminan
Noobzor
Noobzor
Posts: 12
Joined: Wed Sep 13, 2017 7:50 pm
Reputation: 0

Wizard of Legend (2018-05-20)

Post by Eminan » Sun May 20, 2018 10:38 am

[QUOTE="Jessen, post: 46430, member: 635"]can you find some way to edit what arcana and relics we hold?[/QUOTE]

Yes, it would be great. I was thinking if it could be posible to edit the atacks, and make some shortcuts so we can jump between diferent sets of atacks. (Like a DMC 4 Dante style thing) I could be crazy for combos.

lerygibson
Noobzor
Noobzor
Posts: 8
Joined: Mon Mar 05, 2018 10:15 am
Reputation: 0

Wizard of Legend (2018-05-20)

Post by lerygibson » Sun May 20, 2018 4:19 pm

i just want a way to enhance the arcana at will

longsers
Noobzor
Noobzor
Posts: 12
Joined: Sat Aug 19, 2017 12:36 pm
Reputation: 0

Wizard of Legend (2018-05-20)

Post by longsers » Sat May 26, 2018 1:38 am

common speed is float 9 =1091567616



when you equipment quicksilver shoe add speed ,the speed Value is float 10=1092700078.



aobscan(speed,C1 F3 0F 10 40 30),



it access speed and max health,can you add to the cheat table?

Mirage
What is cheating?
What is cheating?
Posts: 4
Joined: Tue May 29, 2018 3:18 pm
Reputation: 0

Wizard of Legend (2018-05-20)

Post by Mirage » Tue May 29, 2018 7:00 pm

It works Good, but when I go to the town or progress between lvls while the hack is on the game just crashes, I'm trying to turn of the hack between loading screens to it doesn't crash, but please if you can fix it would be awesome. Other wise a great table.

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot], fantomas, Google Adsense [Bot], LegendZero88, Lord Blade, NakedSheep, rohindanil, TheyCallMeTim13, tontsa00