Battletech

Ask about cheats/tables for single player games here
tontsa00
Expert Cheater
Expert Cheater
Posts: 273
Joined: Wed Mar 08, 2017 5:17 am
Reputation: 7

Battletech

Post by tontsa00 » Sun Apr 22, 2018 1:55 pm

[B]Game Name:[/B] Battletech

[B]Game Engine:[/B] Unity

[B]Game Version:[/B] v1.0

[B]Options Required:[/B] Health, Money, Unlimited Heat, Parts Health

[B]Game/Steam Website:[/B] [URL]http://store.steampowered.com/app/637090/BATTLETECH/[/URL]

[B]Other Info:[/B]

[URL]https://en.wikipedia.org/wiki/BattleTech_(video_game)[/URL]

Prefer table.

Free table, since i'm poor student and can't afford to pay for it
Last edited by tontsa00 on Sun Apr 22, 2018 2:01 pm, edited 2 times in total.

User avatar
STN
Founder
Founder
Posts: 3114
Joined: Thu Mar 02, 2017 7:48 pm
Reputation: 438

Battletech

Post by STN » Sun Apr 22, 2018 2:03 pm

Come on man, how hard is it to read the sticky and follow it?



If your post got deleted, doesn't it make you think that HEY I MIGHT be breaking some rules? Also this is literally shoved into your face when you try to make a new topic



[IMG]https://img.xyz/tutt.png[/IMG]

See me fill it up for you in 1 minute



[B]Game Name:[/B] Battletech

[B]Game Engine:[/B] I don't know

[B]Game Version:[/B] v1.0

[B]Options Required:[/B] the person requesting it should know but he's too dumb?/lazy? to fill this up

[B]Game/Steam Website:[/B] [URL]http://store.steampowered.com/app/637090/BATTLETECH/[/URL]

[B]Other Info:[/B] NONE
Last edited by STN on Thu Jan 01, 1970 12:00 am, edited 1 time in total.
For site updates, follow FRF's official Twitter, Facebook

User avatar
Lord Blade
Expert Cheater
Expert Cheater
Posts: 481
Joined: Thu Mar 09, 2017 7:52 am
Reputation: 18

Battletech

Post by Lord Blade » Tue Apr 24, 2018 7:37 pm

Yeah, things like Money, mech Health, no heat, Pilot Health (no injuries), pilot stats (gunnery, piloting, etc)...

Maybe something to mess with enemy mechs (changing their health or heat for example).

bikeracer4487
Noobzor
Noobzor
Posts: 10
Joined: Wed Mar 28, 2018 3:42 am
Reputation: 1

Battletech

Post by bikeracer4487 » Tue Apr 24, 2018 7:44 pm

Been trying to get a lock on money values, but not having much luck. Anyone else make any progress?

christheimp
What is cheating?
What is cheating?
Posts: 2
Joined: Tue Apr 24, 2018 7:57 pm
Reputation: 0

Battletech

Post by christheimp » Tue Apr 24, 2018 8:00 pm

[QUOTE="bikeracer4487, post: 43302, member: 14644"]Been trying to get a lock on money values, but not having much luck. Anyone else make any progress?[/QUOTE]



Don't ask me how this works but it works, so this is what I did... I spent all my money until I was down to around 3800 cbills... did a scan selected all the results. changed them to 100 million... I have 100 million c-bills now!

Zxeait
Cheater
Cheater
Posts: 29
Joined: Sat Apr 15, 2017 2:52 pm
Reputation: 1

Battletech

Post by Zxeait » Tue Apr 24, 2018 8:01 pm

[QUOTE="bikeracer4487, post: 43302, member: 14644"]Been trying to get a lock on money values, but not having much luck. Anyone else make any progress?[/QUOTE]

Nope. Even resorted to all types still got to 0 results.. trying again.
Last edited by Zxeait on Thu Jan 01, 1970 12:00 am, edited 1 time in total.

Jarves
What is cheating?
What is cheating?
Posts: 4
Joined: Wed Nov 08, 2017 11:54 am
Reputation: 0

Battletech

Post by Jarves » Tue Apr 24, 2018 8:09 pm

i also managed to get cash. all i did was a 4byte search for my amount and ended up with 8 values after the initial search. edited all of them to the desired value and then switched to the game and bought something. And there i was: finally a billionaire :)

christheimp
What is cheating?
What is cheating?
Posts: 2
Joined: Tue Apr 24, 2018 7:57 pm
Reputation: 0

Battletech

Post by christheimp » Tue Apr 24, 2018 8:09 pm

My game crashed so I tried my method again with a higher amount shown... still works!

Zxeait
Cheater
Cheater
Posts: 29
Joined: Sat Apr 15, 2017 2:52 pm
Reputation: 1

Battletech

Post by Zxeait » Tue Apr 24, 2018 8:13 pm

Edit: I cannot believe this, but somehow searching for my current value just worked then.. weird. However, now done.



I also worked out why I was having issues. Changing screens changes the pointers. They are not set. So you need to re-search.
Last edited by Zxeait on Tue Apr 24, 2018 8:30 pm, edited 3 times in total.

illusionbreaker
Novice Cheater
Novice Cheater
Posts: 21
Joined: Fri Mar 03, 2017 3:24 am
Reputation: 1

Battletech

Post by illusionbreaker » Tue Apr 24, 2018 9:29 pm

Changing money via 4 bytes worked, somehow. Anyone figured out EXP yet?

Snowz
What is cheating?
What is cheating?
Posts: 3
Joined: Wed Apr 25, 2018 12:42 am
Reputation: 0

Battletech

Post by Snowz » Wed Apr 25, 2018 12:48 am

Money was easy enough.



Can pretty easily find exp values, narrows down to a single address pretty easily, however, it won't let you change the value :/

illusionbreaker
Novice Cheater
Novice Cheater
Posts: 21
Joined: Fri Mar 03, 2017 3:24 am
Reputation: 1

Battletech

Post by illusionbreaker » Wed Apr 25, 2018 12:55 am

[QUOTE="Snowz, post: 43341, member: 16526"]Money was easy enough.



Can pretty easily find exp values, narrows down to a single address pretty easily, however, it won't let you change the value :/[/QUOTE]

That's because what you see on the screen is only a [I]displayed [/I]value. The [I]actual [/I]value is something different.

porcalete
Noobzor
Noobzor
Posts: 7
Joined: Wed Apr 19, 2017 2:07 pm
Reputation: 0

Battletech

Post by porcalete » Wed Apr 25, 2018 4:45 am

Hovering with the mouse over an installed part and modding the attributes (weight, heat etc.) would be super awesome and much more game "friendly" than god mode and such.

DeadFire13
What is cheating?
What is cheating?
Posts: 1
Joined: Wed Apr 25, 2018 6:02 am
Reputation: 0

Battletech

Post by DeadFire13 » Wed Apr 25, 2018 6:04 am

4 bytes wasnt working for me. I went to 8 bytes and found the money value there and changed it, bought something in the store, and it updated.

Donle1982
What is cheating?
What is cheating?
Posts: 1
Joined: Wed Apr 25, 2018 6:12 am
Reputation: 0

Battletech

Post by Donle1982 » Wed Apr 25, 2018 6:14 am

[QUOTE="DeadFire13, post: 43367, member: 16532"]4 bytes wasnt working for me. I went to 8 bytes and found the money value there and changed it, bought something in the store, and it updated.[/QUOTE]

can you show me ... I am already try all nothing work for me

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: Google Adsense [Bot]