Dungeons 3

Upload your cheat tables here (No requests)
Zanzer
RCE Fanatics
RCE Fanatics
Posts: 97
Joined: Fri Mar 03, 2017 10:48 pm
Reputation: 182

Dungeons 3

Post by Zanzer » Tue Oct 10, 2017 3:44 am

Gold Manager
Population Manager
Attachments
Dungeons3.CT
beta
(11.5 KiB) Downloaded 3939 times

ImpalaPUA
Table Makers
Table Makers
Posts: 97
Joined: Tue Apr 18, 2017 6:47 pm
Reputation: 12

Re: Dungeons 3

Post by ImpalaPUA » Fri Oct 13, 2017 8:46 pm

Any chance for an update?

Still works, but any other features coming? Dungeons 2 had a drop max stack feature

Sxsxarael
Cheater
Cheater
Posts: 33
Joined: Wed Apr 19, 2017 11:42 am
Reputation: 0

Re: Dungeons 3

Post by Sxsxarael » Sat Oct 14, 2017 9:08 am

Game already fully released. Any plans on adding more features?

CaesarCzech
Expert Cheater
Expert Cheater
Posts: 112
Joined: Fri Mar 03, 2017 2:00 pm
Reputation: 9

Re: Dungeons 3

Post by CaesarCzech » Sat Oct 14, 2017 10:42 am

Would be nice to update this

User avatar
Csimbi
RCE Fanatics
RCE Fanatics
Posts: 140
Joined: Sat Apr 29, 2017 9:04 pm
Reputation: 64

Re: Dungeons 3

Post by Csimbi » Sat Oct 14, 2017 11:06 am

Albeit, it's not a table, but why not just use the built-in cheats?

<content deleted>
All cheats are there in 1 click (+tons more). :D

Please note that there is no cheat for changing the population cap.

Edit:
I have removed the instructions because I noticed that the built-in cheats unlock Steam achievements right now.
I'll put it back once that's not the case, or, the devs don't fix it in say, 2 weeks time.

Hint for actual hackers:
You don't need the console enabled for cheating. You can just dispatch the appropriate events to the server, and the server will make it happen.

Edit2:
For the naysayers above: there were no significant changes since the beta - Zanzer's table above still works. However, you need to make sure that the code it's trying to tap into has been generated, or else the scans will fail. Good job Zanzer. I use a different hook and I scripted it but the results are the same.

CaesarCzech
Expert Cheater
Expert Cheater
Posts: 112
Joined: Fri Mar 03, 2017 2:00 pm
Reputation: 9

Re: Dungeons 3

Post by CaesarCzech » Sat Oct 14, 2017 12:56 pm

Csimbi wrote:
Sat Oct 14, 2017 11:06 am
Albeit, it's not a table, but why not just use the built-in cheats?

<content deleted>
All cheats are there in 1 click (+tons more). :D

Please note that there is no cheat for changing the population cap.

Edit:
I have removed the instructions because I noticed that the built-in cheats unlock Steam achievements right now.
I'll put it back once that's not the case, or, the devs don't fix it in say, 2 weeks time.

Hint for actual hackers:
You don't need the console enabled for cheating. You can just dispatch the appropriate events to the server, and the server will make it happen.

Edit2:
For the naysayers above: there were no significant changes since the beta - Zanzer's table above still works. However, you need to make sure that the code it's trying to tap into has been generated, or else the scans will fail. Good job Zanzer. I use a different hook and I scripted it but the results are the same.
Oh come on and what us with gog version. We get screwed over. sent you PM. hopefully you can atleast tell me privately. BTW Cheat happens Used the same method you used i think so those who pay Cheathappens can still get the archivements so, yeah.

NumPad1: Add Gold
NumPad2: Add Mana
NumPad3: Add Evil
NumPad4: Reveal Map
NumPad5: Research All
NumPad6: Toggle GUI
NumPad7: Win Current Mission
NumPad8: Spawn All Monsters
NumPad9: Spawn Super Monster
NumPad0: Spawn Random Hero

CaesarCzech
Expert Cheater
Expert Cheater
Posts: 112
Joined: Fri Mar 03, 2017 2:00 pm
Reputation: 9

Re: Dungeons 3

Post by CaesarCzech » Sat Oct 14, 2017 1:03 pm

So could anyone who saw the instructions before Csimbi removed them PM me, ? Csimbi is not very active here and all he did is removed opportunity for other people than Cheathappens to cheat Until MAF gets to it.

Edit found it: Who wants it PM me. Please only GOG or warez users, I wont demand screenshots but really dont be assholes guys.

User avatar
Las0mbra
Novice Cheater
Novice Cheater
Posts: 23
Joined: Fri Mar 17, 2017 10:53 am
Reputation: 3

Re: Dungeons 3

Post by Las0mbra » Sat Oct 14, 2017 2:12 pm

Since I hate Godmodes with an inbuilt one-hit-kill I tried to create one myself.

I found the code that writes the damage to the unit but I simply could not find a way to differentiate player units from enemy units.

Maybe someone with more experience has more luck.

The damage is stored as a "DamageTakenPercent" in float.
So:
100 * (MaxHealth - CurrentHealth) / MaxHealth

The script only gets a pointer to the last damaged Unit.
Attachments
Dungeons3.CT
No actual cheats for players!
(2.93 KiB) Downloaded 995 times

ImpalaPUA
Table Makers
Table Makers
Posts: 97
Joined: Tue Apr 18, 2017 6:47 pm
Reputation: 12

Re: Dungeons 3

Post by ImpalaPUA » Sat Oct 14, 2017 3:54 pm

Dunno why he removed it, it's posted on a lot of other forums

C:\Users\ur name\AppData\Roaming\Kalypso Media\Dungeons 3\config.cfg
add
Debug.EnableCheats = True

press the ~ button in the game

CaesarCzech
Expert Cheater
Expert Cheater
Posts: 112
Joined: Fri Mar 03, 2017 2:00 pm
Reputation: 9

Re: Dungeons 3

Post by CaesarCzech » Sun Oct 15, 2017 6:08 am

Las0mbra wrote:
Sat Oct 14, 2017 2:12 pm
Since I hate Godmodes with an inbuilt one-hit-kill I tried to create one myself.

I found the code that writes the damage to the unit but I simply could not find a way to differentiate player units from enemy units.

Maybe someone with more experience has more luck.

The damage is stored as a "DamageTakenPercent" in float.
So:
100 * (MaxHealth - CurrentHealth) / MaxHealth

The script only gets a pointer to the last damaged Unit.
perhaps combining the One hit kill with MakemyUnits invulnerable cheat

User avatar
Csimbi
RCE Fanatics
RCE Fanatics
Posts: 140
Joined: Sat Apr 29, 2017 9:04 pm
Reputation: 64

Re: Dungeons 3

Post by Csimbi » Sun Oct 15, 2017 9:34 am

Dunno why he removed it, it's posted on a lot of other forums
Out of respect for the Steam community and giving a chance for the devs to do the same (so they would fix the cheats).
Yeah, other forums may have it, too, but at least my conscious is clear. I'm weird that way :P

Anyway...
Finally after 3 days of messing around, I tracked down the one float/double value that matters.
That % thingie posted above is client-side only and hence, cosmetic only -> useless: just try slapping your heroine to death using that script and you will see what I mean.

So, here's a proper God mode script for those of you don't want to (or unable to) use the built-in cheats.

Includes player check, so it should allow a creative mind extending the script to do just about anything (heal, damage mod, 1hit kill, enable the invincibility flag, change team, whatever your evil Evil heart desires).
I did not bother with those as it's nor really required - God Mode is all you need, really.
Coming to think of it, I might add damage mod down the road...

Don't expect any updates for now. Maybe at some down the road when the patches/DLCs stop coming.
Good luck litil divils!

Props to TechoJacker

PS.
By saying "float/double value" above I mean that the game seems to store values as float, but for all calculations, they are converted to doubles.
I am not sure what's the reason for these continuous forth and back conversions - I am pretty sure devs are not getting a cut from the electricity companies...

The script won't enable on a fresh game - slap any one of your bitches to do damage at least once and then it will work.
You can leave it enabled all the way through, but I am not sure what side-effect it may have on scripted stuff - if you see things going sideways due to your units not dying, just turn it off.
Attachments
Dungeons3_GodMode.CT
(2.02 KiB) Downloaded 1224 times
Last edited by Csimbi on Sun Oct 15, 2017 4:01 pm, edited 1 time in total.

User avatar
Las0mbra
Novice Cheater
Novice Cheater
Posts: 23
Joined: Fri Mar 17, 2017 10:53 am
Reputation: 3

Re: Dungeons 3

Post by Las0mbra » Sun Oct 15, 2017 3:28 pm

Csimbi wrote:
Sun Oct 15, 2017 9:34 am
That % thingie posted above is client-side only and hence, cosmetic only -> useless: just try slapping your heroine to death using that script and you will see what I mean.
I don't know what you mean. Freezing "DamageTakenPercent" at 0 keeps my Dungeon Heart and all units alive forever. Testet it in Skirmish and the Campaign.

But it doesn't mater that much. Testet your script only for a few minutes but seems to work great. Thank you!

Ontos
Cheater
Cheater
Posts: 25
Joined: Sat Apr 22, 2017 6:58 pm
Reputation: 0

Re: Dungeons 3

Post by Ontos » Mon Oct 16, 2017 7:41 pm

Zanzer wrote:
Tue Oct 10, 2017 3:44 am
Gold Manager
Population Manager
Not working. I have the game downloaded from torrent. Version for steam. Do not operate your table - game breaks.

Zanzer
RCE Fanatics
RCE Fanatics
Posts: 97
Joined: Fri Mar 03, 2017 10:48 pm
Reputation: 182

Re: Dungeons 3

Post by Zanzer » Mon Oct 16, 2017 10:33 pm

With debug mode, why bother with hacks?

Larboss
What is cheating?
What is cheating?
Posts: 1
Joined: Tue Oct 17, 2017 4:52 am
Reputation: 0

Re: Dungeons 3

Post by Larboss » Tue Oct 17, 2017 4:56 am

Someone can create a table for changing gold amout?

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: Google Adsense [Bot], jonasbeckman, justiny, Memiomy, Murasaki, Nicobobinus