few bugs :D

Post your topics and discussions here that you can't find a good section for.
Post Reply
User avatar
Csimbi
RCE Fanatics
RCE Fanatics
Posts: 139
Joined: Sat Apr 29, 2017 9:04 pm
Reputation: 59

few bugs :D

Post by Csimbi » Sun Apr 22, 2018 9:57 am

Hi all,

Personally, I think Carbon is the best skin.

For some reason, the icons for the button faces are not loaded.



I created a few screenshots of Carbon and UI.X and I stitched bits and pieces together to demonstrate the problems.

[S]See attachments.[/S]

[quote]The uploaded file does not have an allowed extension.[/quote]

No PNGs? Another bug right there.



Anyway, see links:

[URL]https://s17.postimg.cc/thqr2zyfz/FLCE_Skin_Carbon.png[/URL]

[URL]https://s17.postimg.cc/5qrdkx0tr/FLCE_Skin_UI.X.png[/URL]



UI.X gets most images correctly - including checkboxes and such in user preferences - however editor is just as bare as in Carbon.

Carbon gets all images wrong - including the RSS feed button.



I understand it may have something to do with my browser (Firefox 52.7.3 ESR), yes. But then all skins should fail consistently on all icons.

But they don't. One skin is okay for the most part, the other consistently fails.

So, I am thinking there's a bug lurking around somewhere.

Anything I can check/test/etc. to help you fix it?



Thanks!



PS.

PNGs are a must, if possible, add thumbnails as well.

Thank you!





EDIT



[quote]

[SIZE=7][B]Oops! We ran into some problems.[/B][/SIZE]



The search could not be completed because the search keywords were too short, too long, or too common.

[/quote]

Tried searching for Far Cry.

I am not sure how to improve that search term :-(
Last edited by Csimbi on Sun Apr 22, 2018 10:09 am, edited 2 times in total.

User avatar
TheyCallMeTim13
Administration
Administration
Posts: 990
Joined: Fri Mar 03, 2017 12:31 am
Reputation: 156
Contact:

few bugs :D

Post by TheyCallMeTim13 » Sun Apr 22, 2018 10:09 am

[url=https://imgur.com/BCTmhuE][img]http://i.imgur.com/BCTmhuE.png[/img][/url]

[U][URL]https://fontawesome.com/icons?from=io[/URL][/U]

It seems to be using Font Awesome, does it normally work for you? But that is odd it's not failing consistently.

User avatar
STN
Founder
Founder
Posts: 3113
Joined: Thu Mar 02, 2017 7:48 pm
Reputation: 433

few bugs :D

Post by STN » Sun Apr 22, 2018 11:28 am

The search will be changed to Google search, just waiting for google to index everything before i do that.



Image uploads are disabled to prevent abuse and reduce disk size on server.



The bug is really weird, does it only happen on Firefox?. Did it happen before we moved to https?
Last edited by STN on Thu Jan 01, 1970 12:00 am, edited 1 time in total.
For site updates, follow FRF's official Twitter, Facebook

User avatar
Csimbi
RCE Fanatics
RCE Fanatics
Posts: 139
Joined: Sat Apr 29, 2017 9:04 pm
Reputation: 59

few bugs :D

Post by Csimbi » Sun Apr 22, 2018 11:55 am

[USER=91]@[/USER][B][USER=91]TheyCallMeTim13[/USER][/B]

I don't think I heard about that before, so I can't tell.



@[B]STN[/B]

Not sure when we moved to HTTPS.

It's the new forum only, whenever you put that up.
Last edited by Csimbi on Thu Jan 01, 1970 12:00 am, edited 2 times in total.

User avatar
Csimbi
RCE Fanatics
RCE Fanatics
Posts: 139
Joined: Sat Apr 29, 2017 9:04 pm
Reputation: 59

few bugs :D

Post by Csimbi » Wed May 02, 2018 7:47 pm

So I went to another site and that site had no button images on it, either.

I enabled bootstrapcdn in NoScript and images showed up.

I came to Fearless, and now the button images show up here as well.

However, for some reason, NoScript does not prompt for bootstrapcdn on Fearless.

Two things here:

- Why doesn't NoScript prompt for bootstrapcdn? (I could grant temporary permission then.)

- Can the images on bootstrapcdn be localized to Fearless? (so no external site would need to be used)

Thanks for your continued support.

User avatar
TheyCallMeTim13
Administration
Administration
Posts: 990
Joined: Fri Mar 03, 2017 12:31 am
Reputation: 156
Contact:

few bugs :D

Post by TheyCallMeTim13 » Wed May 02, 2018 9:10 pm

[USER=3723]@Csimbi[/USER]

I think NoScript allows you to set hotkeys for "[B]tempAllowPage[/B]".

[URL='https://noscript.net/faq#qa3_11'][U]https://noscript.net/faq#qa3_11[/U][/URL]

User avatar
Csimbi
RCE Fanatics
RCE Fanatics
Posts: 139
Joined: Sat Apr 29, 2017 9:04 pm
Reputation: 59

few bugs :D

Post by Csimbi » Thu May 03, 2018 9:58 am

Right. Problem is, NoScript does not tell me that bootstrapcdn is required for Fearless. (I noticed that's the issue coming from another site where I had enabled it temporarily).



Fearless:

[URL]https://s9.postimg.cc/fidtaerjz/No_Script-_Fearless.png[/URL]

Other:

[URL]https://s9.postimg.cc/hmy6bio1r/No_Script-_Other_Site.png[/URL]
Last edited by Csimbi on Thu Jan 01, 1970 12:00 am, edited 1 time in total.

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users