Battle Brothers

Upload your cheat tables here (No requests)
danielyee
Expert Cheater
Expert Cheater
Posts: 341
Joined: Wed Apr 05, 2017 11:38 pm
Reputation: 2

Re: Battle Brothers

Post by danielyee » Wed Dec 12, 2018 2:57 pm

Most appreciate buddy an193....this game is tough to crack..right

anl93
Expert Cheater
Expert Cheater
Posts: 64
Joined: Mon May 29, 2017 10:12 am
Reputation: 4

Re: Battle Brothers

Post by anl93 » Wed Dec 12, 2018 3:34 pm

But you cant equip/unequip in battle or am i missing something?
Edit: nevermind its easy to find just 4 bytes

AlexS
Cheater
Cheater
Posts: 29
Joined: Sun Apr 08, 2018 3:46 pm
Reputation: 20

Re: Battle Brothers

Post by AlexS » Wed Dec 12, 2018 4:03 pm

anl93 wrote:
Wed Dec 12, 2018 3:34 pm
But you cant equip/unequip in battle or am i missing something?

(Google translation)

In a battle, you can take any item in your backpack in your hand and put it back. It works. Look at the screenshot in the first post. This is a screenshot of the first move in the first battle, from which the game begins. To make the script work, I took and released the knife in my backpack.

DingooS
Noobzor
Noobzor
Posts: 12
Joined: Fri Apr 27, 2018 5:30 pm
Reputation: 0

Re: Battle Brothers

Post by DingooS » Thu Dec 13, 2018 2:15 pm

the cheat table sometimes does not work for me and sometimes it works rarely (Stats cheat), I have no idea why
and where you from AlexS?

anl93
Expert Cheater
Expert Cheater
Posts: 64
Joined: Mon May 29, 2017 10:12 am
Reputation: 4

Re: Battle Brothers

Post by anl93 » Thu Dec 13, 2018 2:48 pm

Do you have the steam 1.2.0.19 version?
It should work. Try aanpsx's table on the second page or older tables.

DingooS
Noobzor
Noobzor
Posts: 12
Joined: Fri Apr 27, 2018 5:30 pm
Reputation: 0

Re: Battle Brothers

Post by DingooS » Thu Dec 13, 2018 3:12 pm

anl93 wrote:
Thu Dec 13, 2018 2:48 pm
Do you have the steam 1.2.0.19 version?
It should work. Try aanpsx's table on the second page or older tables.
yeah i am in the 1.2.0.19 version. (last version of the game).
i have the same problem with aanpsx table

AlexS
Cheater
Cheater
Posts: 29
Joined: Sun Apr 08, 2018 3:46 pm
Reputation: 20

Re: Battle Brothers

Post by AlexS » Thu Dec 13, 2018 6:37 pm

(Google translation)

To all.

If something does not work for you, tell as much as possible in detail, otherwise I will not be able to solve your problem. The phrase "the table does not work" does not tell me anything, except that the table does not work for you. Everyone has different systems, the game works differently, so I need to know what exactly is not working in your table, so that I try to fix it.
And most importantly. I have very bad English, so I read and write through Google translator. Please try to tell more clearly, so that I understand you correctly.

DingooS
Noobzor
Noobzor
Posts: 12
Joined: Fri Apr 27, 2018 5:30 pm
Reputation: 0

Re: Battle Brothers

Post by DingooS » Thu Dec 13, 2018 7:46 pm

AlexS wrote:
Thu Dec 13, 2018 6:37 pm
(Google translation)

To all.

If something does not work for you, tell as much as possible in detail, otherwise I will not be able to solve your problem. The phrase "the table does not work" does not tell me anything, except that the table does not work for you. Everyone has different systems, the game works differently, so I need to know what exactly is not working in your table, so that I try to fix it.
And most importantly. I have very bad English, so I read and write through Google translator. Please try to tell more clearly, so that I understand you correctly.

when i try to use stats cheat it just does not work it continues with ?? even taking out and putting the equipment, I tried
close the game but it does not work at all.
(it rarely works sometimes.)
(If you need me to explain better, let me know.)
i am using google translator too...

AlexS
Cheater
Cheater
Posts: 29
Joined: Sun Apr 08, 2018 3:46 pm
Reputation: 20

Re: Battle Brothers

Post by AlexS » Thu Dec 13, 2018 8:16 pm

DingooS wrote:
Thu Dec 13, 2018 7:46 pm

when i try to use stats cheat it just does not work it continues with ?? even taking out and putting the equipment, I tried
close the game but it does not work at all.
(it rarely works sometimes.)
(Google translation)

If you take a piece of equipment in your hand (weapon, armor, helmet) and release it, the script will not work. When you hold an item in your hand, the game still thinks its equipped. The game should see the change of equipment. The script will work if you remove the piece of equipment and put it in inventory. And vice versa, if you take from the inventory and equip. The script also works in the cells of the backpack (this is useful in combat). Try it.

DingooS
Noobzor
Noobzor
Posts: 12
Joined: Fri Apr 27, 2018 5:30 pm
Reputation: 0

Re: Battle Brothers

Post by DingooS » Thu Dec 13, 2018 10:44 pm

AlexS wrote:
Thu Dec 13, 2018 8:16 pm
DingooS wrote:
Thu Dec 13, 2018 7:46 pm

when i try to use stats cheat it just does not work it continues with ?? even taking out and putting the equipment, I tried
close the game but it does not work at all.
(it rarely works sometimes.)
(Google translation)

If you take a piece of equipment in your hand (weapon, armor, helmet) and release it, the script will not work. When you hold an item in your hand, the game still thinks its equipped. The game should see the change of equipment. The script will work if you remove the piece of equipment and put it in inventory. And vice versa, if you take from the inventory and equip. The script also works in the cells of the backpack (this is useful in combat). Try it.

sorry if I did not make it clear but I'm taking it out and putting it in the inventory for example: one of my men has a greatsword i remove and put in the inventory and change to a military cleaver but still ?? in the stats script.

millionhu
What is cheating?
What is cheating?
Posts: 1
Joined: Fri Dec 14, 2018 10:16 am
Reputation: 0

Re: Battle Brothers

Post by millionhu » Fri Dec 14, 2018 10:24 am

(Google translation)

I did not have this table working.
But I found one solution.
I hope it helps people suffering like me.
My save files are located in "\ Steam \ steamapps \ common \ Battle Brothers \ savegames".
If you want to use this table, you should move your save file to "\ Users \% your_name% \ Documents \ Battle Brothers \ savegames".
In this way I was able to use this table.

And thanks to the creator of this table.

AlexS
Cheater
Cheater
Posts: 29
Joined: Sun Apr 08, 2018 3:46 pm
Reputation: 20

Re: Battle Brothers

Post by AlexS » Fri Dec 14, 2018 2:30 pm

(Google translation)

DingooS and all who have the Stats script not working.
Try this script and tell about the result. This is a revised Stats script.

DingooS
Noobzor
Noobzor
Posts: 12
Joined: Fri Apr 27, 2018 5:30 pm
Reputation: 0

Re: Battle Brothers

Post by DingooS » Fri Dec 14, 2018 6:55 pm

AlexS wrote:
Fri Dec 14, 2018 2:30 pm
(Google translation)

DingooS and all who have the Stats script not working.
Try this script and tell about the result. This is a revised Stats script.
Works Like a charm AlexS, thanks for your hard work and support. :D

AlexS
Cheater
Cheater
Posts: 29
Joined: Sun Apr 08, 2018 3:46 pm
Reputation: 20

Re: Battle Brothers

Post by AlexS » Fri Dec 14, 2018 7:32 pm

DingooS wrote:
Fri Dec 14, 2018 6:55 pm
Works

(Google translation)

Good. Then later I will update the table in the first post.

danielyee
Expert Cheater
Expert Cheater
Posts: 341
Joined: Wed Apr 05, 2017 11:38 pm
Reputation: 2

Re: Battle Brothers

Post by danielyee » Sat Dec 15, 2018 8:39 am

hi nope,sir..it really ..hope sir start from begining campaign..perhaps it will ..other that its tough to crack

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: CarbonZuki, Google Adsense [Bot], kangloveyou, Necrosx, Neo-Saiyan, risko, SunBeam, vio21