Assassin's Creed Odyssey +19 (table Update14.2)

Upload your cheat tables here (No requests)
(V)(;,,;)(V)
Noobzor
Noobzor
Posts: 12
Joined: Sat Aug 18, 2018 8:08 pm
Reputation: 2

Re: Assassin's Creed Odyssey +19 (table Update14.2)

Post by (V)(;,,;)(V) » Fri Nov 09, 2018 1:54 am

NChabb wrote:
Thu Nov 08, 2018 9:35 pm
urthor wrote:
Wed Nov 07, 2018 10:40 pm
NChabb wrote:
Wed Nov 07, 2018 10:27 pm


Good job!

Expect more HashId next Tuesday with the patch.
Ah fuck I actually haven't followed the guide yet

Do the HashIDs change each week with the patch?
No no they don't change (afaik), but we're getting new Helix Store armors/weapons/ship stuffs... And also getting the transmutation system (which will allow us to apply the look of our choice on any armors). This should help getting more HashId... or screw up the cheat table lol.
The item table has a line called 'override gear name' maybe it will use that?

L490
What is cheating?
What is cheating?
Posts: 2
Joined: Wed Nov 07, 2018 3:42 am
Reputation: 0

Re: Assassin's Creed Odyssey +19 (table Update14)

Post by L490 » Fri Nov 09, 2018 2:25 am

shood wrote:
Thu Nov 08, 2018 4:43 pm
L490 wrote:
Wed Nov 07, 2018 3:48 am
Если есть те, кто по-русски говорит. Подскажите какое значение стоит у вас в основной таблице, в поле "exp multiplier"?
Нужно именно регулярное значение, без XP бустеров и прочего.
Спасибо
Не понял, что и зачем тебе это надо? Там 1,5 в скрипте по умолчанию прописано define(expmultiplierdefault,(float)1.5).
Спасибо тебе. Нужно это потому, что я с дуру купил сраный XP бустер в магазине. Купил, так как везде говорили что надо долго гриндить и прочую хрень и везде говорили что с ним лучше играть. В итоге за 25 часов я стал 44 лвл и интерес ваще пропал к игре
Теперь вот хочу поставить такое значение как по умолчанию, но у меня тоже 1.5 там стоит. Видимо 1.5 это деффолтное значение и бустер в нем не учтен. Короче чтобы вернуть мне в стандартные значения надо поставить 0.666666667, это будет значение без бустера и опыт будет идти без бустера

User avatar
SunBeam
Trouble Makers
Trouble Makers
Posts: 1681
Joined: Sun Feb 04, 2018 7:16 pm
Reputation: 328

Re: Assassin's Creed Odyssey +19 (table Update14.2)

Post by SunBeam » Fri Nov 09, 2018 12:33 pm

Just wanted to add that a LOT of shit can be found in the .forge files. Descriptors, entities, tables, lists, whatever you want. I'm doing a bit of Anvil file reversing myself, having managed to figure out those hashes (GetHash function?) and the strings that were ripped out by Wildlands devel-o-pers :) Data out in a while, once I have more free time on my hands. Call me the Anvil "angel" from now on :P (not 'evil', but 'anvil')

acodyssey
What is cheating?
What is cheating?
Posts: 1
Joined: Thu Nov 08, 2018 11:19 am
Reputation: 0

Re: Assassin's Creed Odyssey +19 (table Update14.2)

Post by acodyssey » Fri Nov 09, 2018 8:01 pm

Hey guys!

Haven't played Assassins Creed for a while i am facing some trouble in terms of cheat engine and odyssey. My last (successful) match was using CheatEngine with AC:Unity. The cheat table was working fine for me - thanks for the great work!

But now for AC:Odyssey I had to upgrade cheat engine from 6.4 to 6.8.1. Whenever I start the game, load a level and attach my cheat table the game crashes. Why? Can't see any reason for this. In terms of config I am using VEH debugger and "override existing breakpoints" is unchecked.

Any suggestions for me?

Regards

(V)(;,,;)(V)
Noobzor
Noobzor
Posts: 12
Joined: Sat Aug 18, 2018 8:08 pm
Reputation: 2

Re: Assassin's Creed Odyssey +19 (table Update14.2)

Post by (V)(;,,;)(V) » Sat Nov 10, 2018 2:11 am

acodyssey wrote:
Fri Nov 09, 2018 8:01 pm
Hey guys!

Haven't played Assassins Creed for a while i am facing some trouble in terms of cheat engine and odyssey. My last (successful) match was using CheatEngine with AC:Unity. The cheat table was working fine for me - thanks for the great work!

But now for AC:Odyssey I had to upgrade cheat engine from 6.4 to 6.8.1. Whenever I start the game, load a level and attach my cheat table the game crashes. Why? Can't see any reason for this. In terms of config I am using VEH debugger and "override existing breakpoints" is unchecked.

Any suggestions for me?

Regards
Try loading the table in 6.7, odyssey doesn't like 6.8 for me for some reason but haven't had any issues with 6.7

urthor
Cheater
Cheater
Posts: 37
Joined: Fri May 26, 2017 9:48 am
Reputation: 0

Re: Assassin's Creed Odyssey +19 (table Update14.2)

Post by urthor » Sat Nov 10, 2018 10:47 am

hmm might need to see a video of the inventory editor in detail.

I followed Barnabus' guide, succesfully got the correct hashid to appear in the appropriate section of the table, and edited perk 1,3,4, but the item in the inventory wouldn't change when I alt tabbed back to the game and instead disappeared from the inventory.

Do you need to set the game to windowed mode or somesuch? The addresses are fine, I change them in the order of item, level rarity 1 3 4 etc, it just seems to not change my equipped weapon.

(V)(;,,;)(V)
Noobzor
Noobzor
Posts: 12
Joined: Sat Aug 18, 2018 8:08 pm
Reputation: 2

Re: Assassin's Creed Odyssey +19 (table Update14.2)

Post by (V)(;,,;)(V) » Sat Nov 10, 2018 12:37 pm

urthor wrote:
Sat Nov 10, 2018 10:47 am
hmm might need to see a video of the inventory editor in detail.

I followed Barnabus' guide, succesfully got the correct hashid to appear in the appropriate section of the table, and edited perk 1,3,4, but the item in the inventory wouldn't change when I alt tabbed back to the game and instead disappeared from the inventory.

Do you need to set the game to windowed mode or somesuch? The addresses are fine, I change them in the order of item, level rarity 1 3 4 etc, it just seems to not change my equipped weapon.
After you edit, you need to save/load. But the item shouldn't disappear at all.

Cmdr0815
Noobzor
Noobzor
Posts: 5
Joined: Wed Sep 06, 2017 3:40 pm
Reputation: 0

Re: Assassin's Creed Odyssey +19 (table Update14.2)

Post by Cmdr0815 » Sat Nov 10, 2018 1:45 pm

I read about this Orichalcum Ore Issue, it is server based and the value can not be modified. However, since you can just loot it from some positions, I wonder if it is possible to fake the loot mechanics, so that the game "thinks" you are just looting it. So I'm thinking of a script which inserts code that fakes what ever happens when you loot the ore. Actually I have no idea how to do it, but maybe this could be an inspiration for one of you guys. :)

shood
Novice Cheater
Novice Cheater
Posts: 16
Joined: Sun Mar 18, 2018 6:00 pm
Reputation: 11

Re: Assassin's Creed Odyssey +19 (table Update14.2)

Post by shood » Sat Nov 10, 2018 4:18 pm

Cmdr0815 wrote:
Sat Nov 10, 2018 1:45 pm
I read about this Orichalcum Ore Issue, it is server based and the value can not be modified. However, since you can just loot it from some positions, I wonder if it is possible to fake the loot mechanics, so that the game "thinks" you are just looting it. So I'm thinking of a script which inserts code that fakes what ever happens when you loot the ore. Actually I have no idea how to do it, but maybe this could be an inspiration for one of you guys. :)
Loot is also server sided. Try play offline and all Orichalcum in game (ore, quests, shop) disappear. All legendary items you buy for Orichalcum adds to you account owned items, not inventory.

urthor
Cheater
Cheater
Posts: 37
Joined: Fri May 26, 2017 9:48 am
Reputation: 0

Re: Assassin's Creed Odyssey +19 (table Update14.2)

Post by urthor » Sat Nov 10, 2018 11:11 pm

(V)(;,,;)(V) wrote:
Sat Nov 10, 2018 12:37 pm
urthor wrote:
Sat Nov 10, 2018 10:47 am
hmm might need to see a video of the inventory editor in detail.

I followed Barnabus' guide, succesfully got the correct hashid to appear in the appropriate section of the table, and edited perk 1,3,4, but the item in the inventory wouldn't change when I alt tabbed back to the game and instead disappeared from the inventory.

Do you need to set the game to windowed mode or somesuch? The addresses are fine, I change them in the order of item, level rarity 1 3 4 etc, it just seems to not change my equipped weapon.
After you edit, you need to save/load. But the item shouldn't disappear at all.
Saving and loading after I added all the perkz fixed it! ty man

eTheBlack
Fearless Donors
Fearless Donors
Posts: 102
Joined: Fri Mar 10, 2017 10:41 am
Reputation: 15

Re: Assassin's Creed Odyssey +19 (table Update14.2)

Post by eTheBlack » Sun Nov 11, 2018 1:03 am

Latest table (Update14.2 by Cielos) works fine with CPY release. Didnt test entire table, but everything should work the same as with original version, because exe file was not changed in whatsoever way.

urthor
Cheater
Cheater
Posts: 37
Joined: Fri May 26, 2017 9:48 am
Reputation: 0

Re: Assassin's Creed Odyssey +19 (table Update14.2)

Post by urthor » Sun Nov 11, 2018 3:22 am

Is there a reason you can't change the Perk 4 of the Helix store gear? The spreadsheet only lists the hashid of perk 1 and 3

(V)(;,,;)(V)
Noobzor
Noobzor
Posts: 12
Joined: Sat Aug 18, 2018 8:08 pm
Reputation: 2

Re: Assassin's Creed Odyssey +19 (table Update14.2)

Post by (V)(;,,;)(V) » Sun Nov 11, 2018 4:31 am

urthor wrote:
Sun Nov 11, 2018 3:22 am
Is there a reason you can't change the Perk 4 of the Helix store gear? The spreadsheet only lists the hashid of perk 1 and 3
Should be perks 1,3,and 4. 2 is the blacksmith if I recall correctly.

Rankti
Noobzor
Noobzor
Posts: 5
Joined: Mon Mar 26, 2018 8:19 am
Reputation: 0

Re: Assassin's Creed Odyssey +19 (table Update14.2)

Post by Rankti » Sun Nov 11, 2018 7:57 am

Hi guys.
first off thanks a lot for the good work with the table as always :-)
I have a question...
If there a way to increase the limit value of 350 of the Inv and/or the ship chest or ignore this value? I always like to keep all ingame available items and this cap is very annoying.

Sorry if this was asked before, I didn't find it.

shood
Novice Cheater
Novice Cheater
Posts: 16
Joined: Sun Mar 18, 2018 6:00 pm
Reputation: 11

Re: Assassin's Creed Odyssey +19 (table Update14.2)

Post by shood » Sun Nov 11, 2018 5:01 pm

eTheBlack wrote:
Sun Nov 11, 2018 1:03 am
Latest table (Update14.2 by Cielos) works fine with CPY release. Didnt test entire table, but everything should work the same as with original version, because exe file was not changed in whatsoever way.
Is orichalcum shop works in cpy release? :lol:

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: badmad, ColdWater, Disciple, ezafach, Google [Bot], Google Adsense [Bot], gooling, jonaaa, revanchrist, YFeyn, zoomcv