Kingdom Come Deliverance

Upload your cheat tables here (No requests)
external
What is cheating?
What is cheating?
Posts: 4
Joined: Sat Jul 07, 2018 7:32 am
Reputation: 0

Kingdom Come Deliverance

Post by external » Sat Jul 07, 2018 7:34 am

i used the 1.6 table but everytime i changed a value i got teleported randomly around the map

User avatar
xICEMANx117
Expert Cheater
Expert Cheater
Posts: 90
Joined: Mon Oct 16, 2017 4:16 am
Reputation: 4

Kingdom Come Deliverance

Post by xICEMANx117 » Sat Jul 07, 2018 8:05 am

[QUOTE="external, post: 51192, member: 19235"]i used the 1.6 table but everytime i changed a value i got teleported randomly around the map[/QUOTE]

stop using your 10 key pad

external
What is cheating?
What is cheating?
Posts: 4
Joined: Sat Jul 07, 2018 7:32 am
Reputation: 0

Kingdom Come Deliverance

Post by external » Sat Jul 07, 2018 8:12 am

i was using the top keypad, also teleport was off so shouldnt of mattered

StrikeQ
Noobzor
Noobzor
Posts: 12
Joined: Fri Sep 01, 2017 5:24 pm
Reputation: 0

Kingdom Come Deliverance

Post by StrikeQ » Sat Jul 07, 2018 2:32 pm

Teleport is always on with the table i think, activating the "teleport" box just shows a pop up listing what key goes to what location. It happens to me as well as I'm use to using the number pad.

User avatar
Vee_
Fearless Donors
Fearless Donors
Posts: 371
Joined: Tue Mar 14, 2017 10:18 am
Reputation: 28

Kingdom Come Deliverance

Post by Vee_ » Sat Jul 07, 2018 3:50 pm

[QUOTE="StrikeQ, post: 51176, member: 8242"]Can't honestly say, I believe I tried it both ways: at the menu, and when in game. Just got back from work now, loaded the game and waited until I was in the game and moving and it activates for me now.[/QUOTE]

Ah okay, glad to hear that it's working for you...



And for teleport feature, it's LUA script and will load first whenever you attach to the game process except when you choose no when the table ask you to run the script or not.

User avatar
xICEMANx117
Expert Cheater
Expert Cheater
Posts: 90
Joined: Mon Oct 16, 2017 4:16 am
Reputation: 4

Kingdom Come Deliverance

Post by xICEMANx117 » Sat Jul 07, 2018 7:41 pm

[QUOTE="Vee_, post: 51050, member: 1174"]Anyone willing to test this script? updating [USER=14537]@mrcaesar[/USER] compilation table, just fixing some pointers and moving some unnecessary and broken scripts. Please report back as detail as you can or if you want/can, use this format:



[B][COLOR=rgb(235, 107, 86)]Report example:[/COLOR]

Game version:[/B] Official v1.6 + From The Ashes DLC, or if you are using cracked version, CODEX Update 1.6 + DLC Unlocker

[B]CE Version:[/B] 6.8.1

[B]Not Working:[/B]

Skill Points -> Stats -> Strength => Wrong value or ??

Activate Table script => Not working

Teleport => Not Working

Dice Cheats => Not Working

etc etc



[B]EDIT:[/B]

And uh, Faction Reputation pointers isn't fixed yet, sorry ?

[B]EDIT2:[/B]

I find it funny because sometimes, Stealth value in Experience Pointers changed to hexa rather than decimal.[/QUOTE]





THANK YOU VEE for all your hard work

User avatar
Vee_
Fearless Donors
Fearless Donors
Posts: 371
Joined: Tue Mar 14, 2017 10:18 am
Reputation: 28

Kingdom Come Deliverance

Post by Vee_ » Sat Jul 07, 2018 8:54 pm

[QUOTE="xICEMANx117, post: 51250, member: 9427"]THANK YOU VEE for all your hard work[/QUOTE]

I am just trying to help in any way i can :)

taesign
What is cheating?
What is cheating?
Posts: 1
Joined: Tue Jun 26, 2018 2:04 pm
Reputation: 0

Kingdom Come Deliverance

Post by taesign » Sun Jul 08, 2018 10:58 am

I thank you my lord !

User avatar
Vee_
Fearless Donors
Fearless Donors
Posts: 371
Joined: Tue Mar 14, 2017 10:18 am
Reputation: 28

Kingdom Come Deliverance

Post by Vee_ » Mon Jul 09, 2018 12:46 am

[QUOTE="JJ', post: 51297, member: 19284"]Soo this is being worked on?[/QUOTE]

what's being worked on? if you referring to me, i'm just fixing the script in anyway i can ?

User avatar
Vee_
Fearless Donors
Fearless Donors
Posts: 371
Joined: Tue Mar 14, 2017 10:18 am
Reputation: 28

Kingdom Come Deliverance

Post by Vee_ » Mon Jul 09, 2018 1:01 am

Add multiply items [URL='https://fearlessrevolution.com/threads/kingdom-come-deliverance.6027/post-51050'][B][COLOR=rgb(209, 72, 65)]script[/COLOR][/B][/URL]

User avatar
Vee_
Fearless Donors
Fearless Donors
Posts: 371
Joined: Tue Mar 14, 2017 10:18 am
Reputation: 28

Kingdom Come Deliverance

Post by Vee_ » Mon Jul 09, 2018 2:06 am

[QUOTE="taesign, post: 51287, member: 18945"]I thank you my lord ![/QUOTE]

My pleasure ?

external
What is cheating?
What is cheating?
Posts: 4
Joined: Sat Jul 07, 2018 7:32 am
Reputation: 0

Kingdom Come Deliverance

Post by external » Mon Jul 09, 2018 2:42 am

[QUOTE="Vee_, post: 51223, member: 1174"]Ah okay, glad to hear that it's working for you...



And for teleport feature, it's LUA script and will load first whenever you attach to the game process except when you choose no when the table ask you to run the script or not.[/QUOTE]



Thanks for confirmation.

User avatar
Vee_
Fearless Donors
Fearless Donors
Posts: 371
Joined: Tue Mar 14, 2017 10:18 am
Reputation: 28

Kingdom Come Deliverance

Post by Vee_ » Mon Jul 09, 2018 4:00 am

[QUOTE="external, post: 51357, member: 19235"]Thanks for confirmation.[/QUOTE]

yup, anytime ?



Anyway, misc script got updated again. Now with auto win dice. Check [URL='https://fearlessrevolution.com/threads/kingdom-come-deliverance.6027/post-51050'][COLOR=rgb(209, 72, 65)][B]my previous post[/B][/COLOR][/URL]

external
What is cheating?
What is cheating?
Posts: 4
Joined: Sat Jul 07, 2018 7:32 am
Reputation: 0

Kingdom Come Deliverance

Post by external » Tue Jul 10, 2018 4:27 am

i started getting an error every time the LAU tries to start and everytime i try and use teleport i get [B][I][U][SIZE=4]attempt to perform arithmetic on a nil value (local 'ptr_pos')[/SIZE][/U][/I][/B]

User avatar
Vee_
Fearless Donors
Fearless Donors
Posts: 371
Joined: Tue Mar 14, 2017 10:18 am
Reputation: 28

Kingdom Come Deliverance

Post by Vee_ » Tue Jul 10, 2018 10:07 am

[QUOTE="external, post: 51456, member: 19235"]i started getting an error every time the LAU tries to start and everytime i try and use teleport i get [B][I][U][SIZE=4]attempt to perform arithmetic on a nil value (local 'ptr_pos')[/SIZE][/U][/I][/B][/QUOTE]



Restart the game? any mods installed?

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: AkashiGamer, Google Adsense [Bot], zurui