Call of Duty WWII

Upload your cheat tables here (No requests)
User avatar
iicecube
Cheater
Cheater
Posts: 31
Joined: Thu Sep 28, 2017 5:54 pm
Reputation: 3

Re: Call of Duty WWII

Post by iicecube » Fri Nov 10, 2017 9:41 am

Okay not sure why the no sway, player size and turn all auto not working atm, other working fine.
The code cant be activate in the "X".

User avatar
l0wb1t
Expert Cheater
Expert Cheater
Posts: 56
Joined: Mon May 29, 2017 4:16 pm
Reputation: 19
Contact:

Re: Call of Duty WWII

Post by l0wb1t » Fri Nov 10, 2017 2:08 pm

Ohh my bad, i forgot to rename .exe names in those scripts, give me 5 minutes i'll re-uplaod it

Edit: should be fixed now, thanks for reporting
Edit2:
Added Table for local Zombie Mode
Image

More Options incoming
Last edited by l0wb1t on Sat Nov 11, 2017 9:02 am, edited 1 time in total.

User avatar
Daijobu
Noobzor
Noobzor
Posts: 10
Joined: Thu Mar 02, 2017 11:11 pm
Reputation: 1

Re: Call of Duty WWII

Post by Daijobu » Sat Nov 11, 2017 9:00 am

Thanks for the table!

doshe
Noobzor
Noobzor
Posts: 9
Joined: Sat Sep 02, 2017 6:03 pm
Reputation: 0

Re: Call of Duty WWII

Post by doshe » Sat Nov 11, 2017 10:43 am

Nice table for the zombie mode but its crashing randomly:
1. If you attach to the process and enable the features before loading into the map you'll get COD WWII has stopped responding when you load into the match.
2. If you enable the table when you're already in the match it works for around <10 rounds then crashes to desktop.
It's either the table crashing or the anti-cheat measure of the game.

User avatar
l0wb1t
Expert Cheater
Expert Cheater
Posts: 56
Joined: Mon May 29, 2017 4:16 pm
Reputation: 19
Contact:

Re: Call of Duty WWII

Post by l0wb1t » Sat Nov 11, 2017 10:51 am

doshe wrote:
Sat Nov 11, 2017 10:43 am
Nice table for the zombie mode but its crashing randomly:
1. If you attach to the process and enable the features before loading into the map you'll get COD WWII has stopped responding when you load into the match.
2. If you enable the table when you're already in the match it works for around <10 rounds then crashes to desktop.
It's either the table crashing or the anti-cheat measure of the game.
i dont have any problems with it. but i didn't go higher than 3 waves now. Checking that out now

Table Updated
Image

Playing since wave one with all cheats enabled. (enabled in main menu)
Image
Image


Are you playing on a legit copy of the game?

doshe
Noobzor
Noobzor
Posts: 9
Joined: Sat Sep 02, 2017 6:03 pm
Reputation: 0

Re: Call of Duty WWII

Post by doshe » Sat Nov 11, 2017 11:27 am

l0wb1t wrote:
Sat Nov 11, 2017 10:51 am
doshe wrote:
Sat Nov 11, 2017 10:43 am
Nice table for the zombie mode but its crashing randomly:
1. If you attach to the process and enable the features before loading into the map you'll get COD WWII has stopped responding when you load into the match.
2. If you enable the table when you're already in the match it works for around <10 rounds then crashes to desktop.
It's either the table crashing or the anti-cheat measure of the game.
i dont have any problems with it. but i didn't go higher than 3 waves now. Checking that out now

Table Updated


Playing since wave one with all cheats enabled. (enabled in main menu)



Are you playing on a legit copy of the game?
Negative using pirated version with REVOLT fix.

User avatar
Daijobu
Noobzor
Noobzor
Posts: 10
Joined: Thu Mar 02, 2017 11:11 pm
Reputation: 1

Re: Call of Duty WWII

Post by Daijobu » Sat Nov 11, 2017 11:28 am

Hooking CheatEngine is sufficient to cause the crash with the legit Steam version.

To test this:
Started the game without CheatEngine running, played for 2 missions without game crash.
Started the game with CheatEngine running, unhooked, no crashes.
Started the game with CheatEngine running, hooked, crashes.
Started the game with CheatEngine running (renamed executable), hooked, crashes.
Started the game with CheatEngine running (own compiled version, differently named executable), hooked, crashes.

User avatar
l0wb1t
Expert Cheater
Expert Cheater
Posts: 56
Joined: Mon May 29, 2017 4:16 pm
Reputation: 19
Contact:

Re: Call of Duty WWII

Post by l0wb1t » Sat Nov 11, 2017 11:31 am

Daijobu wrote:
Sat Nov 11, 2017 11:28 am
Hooking CheatEngine is sufficient to cause the crash with the legit Steam version.

To test this:
Started the game without CheatEngine running, played for 2 missions without game crash.
Started the game with CheatEngine running, unhooked, no crashes.
Started the game with CheatEngine running, hooked, crashes.
Started the game with CheatEngine running (renamed executable), hooked, crashes.
Started the game with CheatEngine running (own compiled version, differently named executable), hooked, crashes.
I'm on cracked version....

User avatar
Daijobu
Noobzor
Noobzor
Posts: 10
Joined: Thu Mar 02, 2017 11:11 pm
Reputation: 1

Re: Call of Duty WWII

Post by Daijobu » Sat Nov 11, 2017 11:33 am

Was in reply to @doshe. Forgot to quote, my mistake.

doshe
Noobzor
Noobzor
Posts: 9
Joined: Sat Sep 02, 2017 6:03 pm
Reputation: 0

Re: Call of Duty WWII

Post by doshe » Sat Nov 11, 2017 11:33 am

Are you using REVOLT fix or RLD?
Oh and btw I played just fine yesterday with manually scanning for points then ramp it up to as many as 5-6 digits.

User avatar
l0wb1t
Expert Cheater
Expert Cheater
Posts: 56
Joined: Mon May 29, 2017 4:16 pm
Reputation: 19
Contact:

Re: Call of Duty WWII

Post by l0wb1t » Sat Nov 11, 2017 12:15 pm

RLD here

doshe
Noobzor
Noobzor
Posts: 9
Joined: Sat Sep 02, 2017 6:03 pm
Reputation: 0

Re: Call of Duty WWII

Post by doshe » Sat Nov 11, 2017 12:46 pm

l0wb1t wrote:
Sat Nov 11, 2017 12:15 pm
RLD here
Then I guess its just REVOLT crack.
RLD crack is useless since it doesn't work to play online at all.

User avatar
yamamotosan
Noobzor
Noobzor
Posts: 6
Joined: Sun Aug 27, 2017 6:27 pm
Reputation: 0

Re: Call of Duty WWII

Post by yamamotosan » Sat Nov 11, 2017 1:33 pm

Thank you so much, I'm trying your table right now. Will tell you the result soon!

Edit: I tried the zombie table and it's doing well. Confirmed!
Last edited by yamamotosan on Sat Nov 11, 2017 4:03 pm, edited 1 time in total.

User avatar
l0wb1t
Expert Cheater
Expert Cheater
Posts: 56
Joined: Mon May 29, 2017 4:16 pm
Reputation: 19
Contact:

Re: Call of Duty WWII

Post by l0wb1t » Sat Nov 11, 2017 1:53 pm

doshe wrote:
Sat Nov 11, 2017 12:46 pm
l0wb1t wrote:
Sat Nov 11, 2017 12:15 pm
RLD here
Then I guess its just REVOLT crack.
RLD crack is useless since it doesn't work to play online at all.
Revolt lan fix was discontinued by Voksi, he said use RLD crack for playing local (MP, Zombie via hamachi, tunngle ect)

Table updated again, added Unlimited Throwables for the Zombie mode. I have Tunngle/Hamachi. i want to try out Hamachi frst, since my friend have problems with tunngle. i forwarded all game Ports, including Hamachi and Tunngle.

Hamachi:
l0wb1t's Slaughter House
PW: FRF

doshe
Noobzor
Noobzor
Posts: 9
Joined: Sat Sep 02, 2017 6:03 pm
Reputation: 0

Re: Call of Duty WWII

Post by doshe » Sat Nov 11, 2017 2:51 pm

l0wb1t wrote:
Sat Nov 11, 2017 1:53 pm
doshe wrote:
Sat Nov 11, 2017 12:46 pm
l0wb1t wrote:
Sat Nov 11, 2017 12:15 pm
RLD here
Then I guess its just REVOLT crack.
RLD crack is useless since it doesn't work to play online at all.
Revolt lan fix was discontinued by Voksi, he said use RLD crack for playing local (MP, Zombie via hamachi, tunngle ect)

Table updated again, added Unlimited Throwables for the Zombie mode. I have Tunngle/Hamachi. i want to try out Hamachi frst, since my friend have problems with tunngle. i forwarded all game Ports, including Hamachi and Tunngle.

Hamachi:
l0wb1t's Slaughter House
PW: FRF
Not true. It's the server that he hosts using SoftEther VPN that was discontinued. The crack itself still works independently using online lan services.
You can find the REVOLT crack here
However you would need the orginal exe's since RLD crack has its own exe's which are what you used to make the table. So I'm guessing that's why I'm crashing with RVT fix.
P/s: I would totally use RLD crack, in fact I was but then I realized that I couldn't connect to any servers at all and most if all people have Unable to connect to host problems using it. So I'm using REVOLT's instead, only difference you have to use a throwaway steam account you dont care about.

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: clay2002, FermitTheKrog, Kanamecchi, OloLord