Cogmind (Beta 3)

Upload your cheat tables here (No requests)
User avatar
IDontEvenKnow
Novice Cheater
Novice Cheater
Posts: 18
Joined: Sat Sep 30, 2017 2:38 pm
Reputation: 4

Re: Cogmind (Beta 3)

Post by IDontEvenKnow » Tue Oct 24, 2017 2:23 am

nuker22110 wrote:
Tue Oct 24, 2017 1:57 am
thank you for your hard work. I just tested and it seems fine.
Could i also request a script that allows you to be always successful when hacking enemies?
Also one that adds tons of matter to the fabricator and prevent you from being locked out when you use it too many times?

Thank you very much
I'll look into this once i have some time to get further into the game.

User avatar
Lord Blade
Expert Cheater
Expert Cheater
Posts: 278
Joined: Thu Mar 09, 2017 7:52 am
Reputation: 14

Re: Cogmind (Beta 3)

Post by Lord Blade » Tue Oct 24, 2017 9:30 am

The integrity stuff doesn't work for me. Which is a shame. I'd love to see an infinite integrity code.

User avatar
IDontEvenKnow
Novice Cheater
Novice Cheater
Posts: 18
Joined: Sat Sep 30, 2017 2:38 pm
Reputation: 4

Re: Cogmind (Beta 3)

Post by IDontEvenKnow » Tue Oct 24, 2017 3:07 pm

Lord Blade wrote:
Tue Oct 24, 2017 9:30 am
The integrity stuff doesn't work for me. Which is a shame. I'd love to see an infinite integrity code.
Unfortunately when i do this it also applies to NPCS. So unless i find a player specific function or something that can distinguish between player & NPC equipped parts, it makes it kind of redundant.

The Last Selected Integrity is a read-only value and it probably wont work for others anyway. Try using the Item Editor to change the integrity of an item.

User avatar
Lord Blade
Expert Cheater
Expert Cheater
Posts: 278
Joined: Thu Mar 09, 2017 7:52 am
Reputation: 14

Re: Cogmind (Beta 3)

Post by Lord Blade » Tue Oct 24, 2017 11:38 pm

I've tried turning on the item editor, but it didn't find any values.

User avatar
Lord Blade
Expert Cheater
Expert Cheater
Posts: 278
Joined: Thu Mar 09, 2017 7:52 am
Reputation: 14

Re: Cogmind (Beta 3)

Post by Lord Blade » Wed Oct 25, 2017 4:25 am

So I got the editor thing working. Sadly the stat changes (basically just giving parts tons of integrity) aren't permanent. :p

Any chance of a Mass cheat?

Oh, and if possible a 100% hack chance cheat would be awesome. :)

marios88
What is cheating?
What is cheating?
Posts: 1
Joined: Thu Oct 26, 2017 8:43 pm
Reputation: 0

Re: Cogmind (Beta 3)

Post by marios88 » Thu Oct 26, 2017 8:50 pm

edit the latest CT file and change as follows, then set a hotkey for "WIP -> Select the item twice if it doesn't update (It takes a moment)"

get in game -> press hotkey -> right click all the items you want to set INT to 5000 -> press hotkey to disable

unfortunately if you leave it on the game crashes

Code: Select all

// Author : TCS
// iSize  : 3
[ENABLE]
aobscanmodule(GetLastItemAOB,COGMIND.exe,8B 45 FC 8B 40 18 8B)
registersymbol(GetLastItemAOB)
alloc(GetLastItem,1024,COGMIND.exe)
label(return)

label(lastitem)
registersymbol(lastitem)

GetLastItem:
  mov eax,[ebp-04]
  mov [lastitem],eax
  mov eax,[eax+18]  
  jmp return
to

Code: Select all

// Author : TCS
// iSize  : 3
[ENABLE]
aobscanmodule(GetLastItemAOB,COGMIND.exe,8B 45 FC 8B 40 18 8B)
registersymbol(GetLastItemAOB)
alloc(GetLastItem,2048,COGMIND.exe)
label(return)

label(lastitem)
registersymbol(lastitem)

GetLastItem:
  mov eax,[ebp-04]
  mov [lastitem],eax
  mov [eax+18],(int)5000
  mov eax,[eax+18]  
  jmp return

User avatar
IDontEvenKnow
Novice Cheater
Novice Cheater
Posts: 18
Joined: Sat Sep 30, 2017 2:38 pm
Reputation: 4

Re: Cogmind (Beta 3)

Post by IDontEvenKnow » Thu Oct 26, 2017 11:53 pm

marios88 wrote:
Thu Oct 26, 2017 8:50 pm
edit the latest CT file and change as follows, then set a hotkey for "WIP -> Select the item twice if it doesn't update (It takes a moment)"

get in game -> press hotkey -> right click all the items you want to set INT to 5000 -> press hotkey to disable

unfortunately if you leave it on the game crashes

Code: Select all

// Author : TCS
// iSize  : 3
[ENABLE]
aobscanmodule(GetLastItemAOB,COGMIND.exe,8B 45 FC 8B 40 18 8B)
registersymbol(GetLastItemAOB)
alloc(GetLastItem,1024,COGMIND.exe)
label(return)

label(lastitem)
registersymbol(lastitem)

GetLastItem:
  mov eax,[ebp-04]
  mov [lastitem],eax
  mov eax,[eax+18]  
  jmp return
to

Code: Select all

// Author : TCS
// iSize  : 3
[ENABLE]
aobscanmodule(GetLastItemAOB,COGMIND.exe,8B 45 FC 8B 40 18 8B)
registersymbol(GetLastItemAOB)
alloc(GetLastItem,2048,COGMIND.exe)
label(return)

label(lastitem)
registersymbol(lastitem)

GetLastItem:
  mov eax,[ebp-04]
  mov [lastitem],eax
  mov [eax+18],(int)5000
  mov eax,[eax+18]  
  jmp return
This is a good idea and I'll implement something similar next update. I'll still have to find a new AOB that doesn't cause random issues though.

flackon
What is cheating?
What is cheating?
Posts: 2
Joined: Sat Oct 28, 2017 8:44 am
Reputation: 0

Re: Cogmind (Beta 3)

Post by flackon » Sun Oct 29, 2017 10:01 am

there are four entries for the base hacking ability. 100, 100, 99, 99. any hacking suite bonuses are add to these number. these numbers seem to be read only though. if we could set these to 1000 hacking should be guaranteed. also when a robot is hacked and set to self destruct or assimilated it then gets harder to do it to other robots. this is to limit the OP-ness of these hacks. If we could find that counter and freeze it we could self destruct and assimilate to our hearts content.

a mass hack would be amazing.

....and a security level hack.

also my cheat-engine-fu is white belt level.

nuker22110
Noobzor
Noobzor
Posts: 7
Joined: Mon Jun 26, 2017 3:06 pm
Reputation: 0

Re: Cogmind (Beta 3)

Post by nuker22110 » Fri Nov 03, 2017 7:45 am

any idea how to stop the fabricator from locking you out?

flackon
What is cheating?
What is cheating?
Posts: 2
Joined: Sat Oct 28, 2017 8:44 am
Reputation: 0

Re: Cogmind (Beta 3)

Post by flackon » Thu Nov 16, 2017 4:01 am

Cogmind has been updated to version 3.1 beta

nuker22110
Noobzor
Noobzor
Posts: 7
Joined: Mon Jun 26, 2017 3:06 pm
Reputation: 0

Re: Cogmind (Beta 3)

Post by nuker22110 » Thu Nov 23, 2017 12:59 am

could we get an update please? thank you

User avatar
IDontEvenKnow
Novice Cheater
Novice Cheater
Posts: 18
Joined: Sat Sep 30, 2017 2:38 pm
Reputation: 4

Re: Cogmind (Beta 3)

Post by IDontEvenKnow » Sun Dec 10, 2017 11:58 pm

nuker22110 wrote:
Thu Nov 23, 2017 12:59 am
could we get an update please? thank you
Table has been updated to 3.1. Only thing that was broken was Edit Player Stats

maxrightgame
Novice Cheater
Novice Cheater
Posts: 18
Joined: Tue Apr 18, 2017 7:02 pm
Reputation: 0

Re: Cogmind (Beta 3)

Post by maxrightgame » Tue Dec 12, 2017 9:13 am

IDontEvenKnow wrote:
Sun Dec 10, 2017 11:58 pm
Table has been updated to 3.1. Only thing that was broken was Edit Player Stats
it's now broken for me at least
and old version of table isnt

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: cdtrico, doshe, FreakZilla, Ioannes, Moondrag