Crusader Kings 2 v2.8.1.1 Steam (GM and More) 2017-Dec-18

Upload your cheat tables here (No requests)
User avatar
Recifense
RCE Fanatics
RCE Fanatics
Posts: 554
Joined: Thu Mar 02, 2017 11:25 pm
Reputation: 715

Re: Crusader Kings 2 v2.8.1.1 Steam (GM and More) 2017-Dec-18

Post by Recifense » Mon Dec 18, 2017 11:40 pm

Hi guys,

A table was added for version 1.8.1.1. Please look at the first post.

Cheers!
Status: Followin up

For Old Tables, PM or E-mail me.

10 years of Contribution (since March 2008)

I now have an active account at PATREON (Recifense Cheers).

https://www.patreon.com/user?u=6383777

Machine à Coudre
What is cheating?
What is cheating?
Posts: 1
Joined: Fri Mar 03, 2017 6:00 pm
Reputation: 0

Re: Crusader Kings 2 v2.8.1.1 Steam (GM and More) 2017-Dec-18

Post by Machine à Coudre » Wed Dec 20, 2017 6:14 pm

thank

someonetookmyname
What is cheating?
What is cheating?
Posts: 2
Joined: Wed Nov 29, 2017 5:48 pm
Reputation: 0

Re: Crusader Kings 2 v2.8.1 Steam (GM and More) 2017-Dec-05

Post by someonetookmyname » Thu Dec 21, 2017 4:07 am

CompactDisc wrote:
Mon Dec 18, 2017 8:13 pm
Arjik wrote:
Mon Dec 18, 2017 4:31 pm
Just my luck to go back to this game and the next day Paradox publishes a hotfix that stops the main table and the additional pointers from working, console cheat is still working though. The game version is now 2.8.1.1 (ISRM).
I'm officially sad :( Though I think the extension will still work once Reci updates his table.
Loaded up the new table for 2.8.1.1 with the 2.8.1 extension and the pointers and console seem to work but the Achievements option points to nothing.

User avatar
CompactDisc
Fearless Donors
Fearless Donors
Posts: 176
Joined: Tue Mar 07, 2017 11:52 am
Reputation: 93

Re: Crusader Kings 2 v2.8.1 Steam (GM and More) 2017-Dec-05

Post by CompactDisc » Thu Dec 21, 2017 8:41 am

someonetookmyname wrote:
Thu Dec 21, 2017 4:07 am
CompactDisc wrote:
Mon Dec 18, 2017 8:13 pm
Arjik wrote:
Mon Dec 18, 2017 4:31 pm
Just my luck to go back to this game and the next day Paradox publishes a hotfix that stops the main table and the additional pointers from working, console cheat is still working though. The game version is now 2.8.1.1 (ISRM).
I'm officially sad :( Though I think the extension will still work once Reci updates his table.
Loaded up the new table for 2.8.1.1 with the 2.8.1 extension and the pointers and console seem to work but the Achievements option points to nothing.
I have barely a minute to spare in the evenings recently. I'm afraid I won't be able to fix this for a while.

User avatar
H Con
Novice Cheater
Novice Cheater
Posts: 23
Joined: Mon Mar 06, 2017 10:44 pm
Reputation: 6

Re: Crusader Kings 2 v2.8.1.1 Steam (GM and More) 2017-Dec-18

Post by H Con » Thu Dec 21, 2017 7:59 pm

New pointer is "CK2game.exe"+00EFA8F0. Use the offset +37 if you don't use Ruler Designer, otherwise use the offset +36.

tebtengri
Fearless Donors
Fearless Donors
Posts: 5
Joined: Fri Jun 09, 2017 6:02 am
Reputation: 0

Re: Crusader Kings 2 v2.8.1.1 Steam (GM and More) 2017-Dec-18

Post by tebtengri » Mon Dec 25, 2017 4:39 am

H Con wrote:
Thu Dec 21, 2017 7:59 pm
New pointer is "CK2game.exe"+00EFA8F0. Use the offset +37 if you don't use Ruler Designer, otherwise use the offset +36.
So change "CK2game.exe"+00EFa8D0 to +00EFa8F0?

thsdss
What is cheating?
What is cheating?
Posts: 1
Joined: Fri Oct 13, 2017 11:12 pm
Reputation: 0

Re: Crusader Kings 2 v2.8.1.1 Steam (GM and More) 2017-Dec-18

Post by thsdss » Sun Dec 31, 2017 10:36 pm

i tested the achievements pointer with and without ck+, and i think the problem is the "no game rules disable achievements". When i used mods that alter the checksum, but not alter game rules, the results, if i stick to not forbidden rules, is ok, and i received achievements. In CKplus the rules dont alter de green check of achievements, but i not got any achievement.

nakedlemon
What is cheating?
What is cheating?
Posts: 1
Joined: Mon Jan 01, 2018 4:19 am
Reputation: 0

Re: Crusader Kings 2 v2.8.1.1 Steam (GM and More) 2017-Dec-18

Post by nakedlemon » Mon Jan 01, 2018 4:24 am

This code is amazing, I have no idea how you (Recifense) chased down all those pointers in assembly... I am looking at your code and trying to understand it, but it gets over my head lol (I'm not the brightest one). I am trying to start of by setting a minimum gold amout which is 6700 right now, How would I change it to let's say 10,000? Or how would I change the prestige to 10,000 rather than 100?

darkstar616
What is cheating?
What is cheating?
Posts: 1
Joined: Mon Jan 08, 2018 5:36 pm
Reputation: 0

Re: Crusader Kings 2 v2.8.1.1 Steam (GM and More) 2017-Dec-18

Post by darkstar616 » Mon Jan 08, 2018 5:41 pm

H Con wrote:
Thu Dec 21, 2017 7:59 pm
New pointer is "CK2game.exe"+00EFA8F0. Use the offset +37 if you don't use Ruler Designer, otherwise use the offset +36.
Not working :(

e479
What is cheating?
What is cheating?
Posts: 4
Joined: Thu Aug 17, 2017 12:40 pm
Reputation: 6

Re: Crusader Kings 2 v2.8.1.1 Steam (GM and More) 2017-Dec-18

Post by e479 » Sun Jan 14, 2018 8:36 pm

darkstar616 wrote:
Mon Jan 08, 2018 5:41 pm
H Con wrote:
Thu Dec 21, 2017 7:59 pm
New pointer is "CK2game.exe"+00EFA8F0. Use the offset +37 if you don't use Ruler Designer, otherwise use the offset +36.
Not working :(
For ruler designer you need to
set value to 0 for the pointer "CK2game.exe"+EFA8F0. offset +36
after the edit of your ruler to enable achievements

set value to 1 for the pointer "CK2game.exe"+EFA8F0. offset +37
to enable mods with ironman

Obey
What is cheating?
What is cheating?
Posts: 1
Joined: Mon Jan 15, 2018 12:54 pm
Reputation: 0

Re: Crusader Kings 2 v2.8.1.1 Steam (GM and More) 2017-Dec-18

Post by Obey » Mon Jan 15, 2018 1:05 pm

e479 wrote:
Sun Jan 14, 2018 8:36 pm
darkstar616 wrote:
Mon Jan 08, 2018 5:41 pm
H Con wrote:
Thu Dec 21, 2017 7:59 pm
New pointer is "CK2game.exe"+00EFA8F0. Use the offset +37 if you don't use Ruler Designer, otherwise use the offset +36.
Not working :(
For ruler designer you need to
set value to 0 for the pointer "CK2game.exe"+EFA8F0. offset +36
after the edit of your ruler to enable achievements

set value to 1 for the pointer "CK2game.exe"+EFA8F0. offset +37
to enable mods with ironman
did this exactly and turns the check box green by mods but it then turns the check box by "Steam must be Active" red and achievements are still disabled

User avatar
Alaunus
Novice Cheater
Novice Cheater
Posts: 22
Joined: Wed Mar 08, 2017 3:15 pm
Reputation: 3

Re: Crusader Kings 2 v2.8.1.1 Steam (GM and More) 2017-Dec-18

Post by Alaunus » Tue Jan 16, 2018 8:40 am

Obey wrote:
Mon Jan 15, 2018 1:05 pm
[...]but it then turns the check box by "Steam must be Active" red and achievements are still disabled
Did you disable the steam overlay for CK2? If yes you should turn it back on, no overlay = no steam achievements.

Another thing could be that you use a mod that screws around with the game rules. CK+ for example, even if it all 'seems' to check green for the game rules they still need to obey the vanilla rules for achievements.

PsIdAiPrAe
What is cheating?
What is cheating?
Posts: 2
Joined: Sun Jan 28, 2018 5:41 pm
Reputation: 0

Re: Crusader Kings 2 v2.8.1.1 Steam (GM and More) 2017-Dec-18

Post by PsIdAiPrAe » Sun Jan 28, 2018 5:44 pm

Is there a reason why 127 is the hard limit for changing base character skills? Anything higher than that and it gets set to a negative base.

User avatar
CompactDisc
Fearless Donors
Fearless Donors
Posts: 176
Joined: Tue Mar 07, 2017 11:52 am
Reputation: 93

Re: Crusader Kings 2 v2.8.1.1 Steam (GM and More) 2017-Dec-18

Post by CompactDisc » Sun Jan 28, 2018 7:53 pm

PsIdAiPrAe wrote:
Sun Jan 28, 2018 5:44 pm
Is there a reason why 127 is the hard limit for changing base character skills? Anything higher than that and it gets set to a negative base.
It's a limitation of the game itself. The skill value is defined using 1 byte of memory. So it goes from -127 to +127.

PsIdAiPrAe
What is cheating?
What is cheating?
Posts: 2
Joined: Sun Jan 28, 2018 5:41 pm
Reputation: 0

Re: Crusader Kings 2 v2.8.1.1 Steam (GM and More) 2017-Dec-18

Post by PsIdAiPrAe » Sun Jan 28, 2018 8:16 pm

Ahhhh, ok then. I've been adding diplomacy to my ruler to circumvent the vassal limit but it looks like I now have to start giving out viceroyalties to keep up.

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: Cenness, doc_haz, Google [Bot], LegendZero88, nordman