Req: IMPERATOR Rome

Ask about cheats/tables for single player games here
User avatar
Darkedone02
Expert Cheater
Expert Cheater
Posts: 449
Joined: Thu Mar 02, 2017 11:42 pm
Reputation: 27

Re: Req: IMPERATOR Rome

Post by Darkedone02 » Fri Apr 26, 2019 10:35 pm

GreenHouse wrote:
Fri Apr 26, 2019 10:25 pm
Why don't you just edit the game files? The game has the entire code exposed in the 'game' folder. There you can edit everything.
I think they want to get the achievements, this is like any other paradox grand strategy game, if you edit the files, you won't get the achievements.

User avatar
GreenHouse
Table Makers
Table Makers
Posts: 206
Joined: Fri Oct 12, 2018 10:25 pm
Reputation: 176

Re: Req: IMPERATOR Rome

Post by GreenHouse » Fri Apr 26, 2019 10:41 pm

Darkedone02 wrote:
Fri Apr 26, 2019 10:35 pm
I think they want to get the achievements, this is like any other paradox grand strategy game, if you edit the files, you won't get the achievements.
Oh ok, I didn't know that. Interesting. But you might even be able to remove that check.
Image
You don't like feeling like you're staring at the sun when using the FearlessRevolution forum? Use my dark theme for Stylish/Stylus. Guaranteed satisfaction.
https://userstyles.org/styles/171116/fe ... ution-dark

User avatar
Darkedone02
Expert Cheater
Expert Cheater
Posts: 449
Joined: Thu Mar 02, 2017 11:42 pm
Reputation: 27

Re: Req: IMPERATOR Rome

Post by Darkedone02 » Fri Apr 26, 2019 10:55 pm

GreenHouse wrote:
Fri Apr 26, 2019 10:41 pm
Darkedone02 wrote:
Fri Apr 26, 2019 10:35 pm
I think they want to get the achievements, this is like any other paradox grand strategy game, if you edit the files, you won't get the achievements.
Oh ok, I didn't know that. Interesting. But you might even be able to remove that check.
well how it works is to earn achievements, you must have ironman enabled on the game, and ironman disable the use of consoles and you can't save scum out of your game, but he has a cheat where you can enable to console during ironman. Now i think it be harder to find a game that disable the whole entire achievement check system entirely, due to the checksum checker, ironman checker, and so many other components, but you are willingly to try if you can.

User avatar
CompactDisc
Fearless Donors
Fearless Donors
Posts: 469
Joined: Tue Mar 07, 2017 11:52 am
Reputation: 451

Re: Req: IMPERATOR Rome

Post by CompactDisc » Fri Apr 26, 2019 11:00 pm

This is a preliminary version of the table I'm making for the game.
Having some issues with getting the console working in the game, but apparently there is a solution for this? I have to check that out :)
Attachments
Imperator v1.0.0 Table Beta 3.CT
(19.75 KiB) Downloaded 710 times
Happy table making!

Donations are very welcome and will go primarily to buying games/dlc for tables:
https://www.patreon.com/CompactDisc

willial0321
What is cheating?
What is cheating?
Posts: 1
Joined: Thu Apr 04, 2019 11:58 pm
Reputation: 0

Re: Req: IMPERATOR Rome

Post by willial0321 » Fri Apr 26, 2019 11:57 pm

Always appreciate the quick work CompactDisk! While most of the options work pretty well, it seems as though godmode does not work for me.

User avatar
CompactDisc
Fearless Donors
Fearless Donors
Posts: 469
Joined: Tue Mar 07, 2017 11:52 am
Reputation: 451

Re: Req: IMPERATOR Rome

Post by CompactDisc » Sat Apr 27, 2019 12:07 am

willial0321 wrote:
Fri Apr 26, 2019 11:57 pm
Always appreciate the quick work CompactDisk! While most of the options work pretty well, it seems as though godmode does not work for me.
Oddly enough, it seems to work sometimes, sometimes not. I'll take a look at that.
Happy table making!

Donations are very welcome and will go primarily to buying games/dlc for tables:
https://www.patreon.com/CompactDisc

User avatar
Dreaming Turtle
Noobzor
Noobzor
Posts: 13
Joined: Wed Jun 21, 2017 1:34 am
Reputation: 4

Re: Req: IMPERATOR Rome

Post by Dreaming Turtle » Sat Apr 27, 2019 1:56 am

CompactDisc wrote:
Fri Apr 26, 2019 11:00 pm
This is a preliminary version of the table I'm making for the game.
Having some issues with getting the console working in the game, but apparently there is a solution for this? I have to check that out :)
Thanks! Your quick work is much appreciated. Will you be making the "main" table instead of Recifense for this paradox game? If so what are the chances of @BringChaos making an extension?

User avatar
Darkedone02
Expert Cheater
Expert Cheater
Posts: 449
Joined: Thu Mar 02, 2017 11:42 pm
Reputation: 27

Re: Req: IMPERATOR Rome

Post by Darkedone02 » Sat Apr 27, 2019 3:30 am

CompactDisc wrote:
Fri Apr 26, 2019 11:00 pm
This is a preliminary version of the table I'm making for the game.
Having some issues with getting the console working in the game, but apparently there is a solution for this? I have to check that out :)
Steam version, I've suffered a CtD when using your table while playing Egypt. none of the values seems to change from the table, and when the first pop up happened, the game freeze then a crashed report appeared, that appeared all grayed out.

User avatar
CompactDisc
Fearless Donors
Fearless Donors
Posts: 469
Joined: Tue Mar 07, 2017 11:52 am
Reputation: 451

Re: Req: IMPERATOR Rome

Post by CompactDisc » Sat Apr 27, 2019 7:40 am

This version has fixed godmode.

I'll try adding more features later this weekend.
Only had time to fix bugs this morning :)
Attachments
Imperator v1.0.0 Table Beta 4.CT
(32.7 KiB) Downloaded 777 times
Happy table making!

Donations are very welcome and will go primarily to buying games/dlc for tables:
https://www.patreon.com/CompactDisc

rambo99jose
Cheater
Cheater
Posts: 42
Joined: Sun Mar 18, 2018 6:24 am
Reputation: 9

Re: Req: IMPERATOR Rome

Post by rambo99jose » Sat Apr 27, 2019 8:37 am

DEPRECATED, USE THIS UPDATED ONE viewtopic.php?p=88261#p88261

Redid my previous table, had some screw ups. Still for CDX edition

.:|Features|:.
  • fearless123456 character and own nation pointers
  • fearless123456 insta build/recruit
  • national unrest pointer
  • No peace demand costs (it works now \o/
    ), also toggleable No aggressive expansion
EDIT 1:
.prominence was in the wrong place lol
.labels show x1000 for those pointers that apply
Attachments
imperator.CT
(322.65 KiB) Downloaded 790 times
Last edited by rambo99jose on Thu May 02, 2019 4:34 am, edited 1 time in total.

saucefar
Cheater
Cheater
Posts: 27
Joined: Sat May 06, 2017 7:05 am
Reputation: 1

Re: Req operator Rome

Post by saucefar » Sat Apr 27, 2019 9:43 am

IgnisGlaciem wrote:
Thu Apr 25, 2019 10:29 pm
Eljua wrote:
Thu Apr 25, 2019 9:47 pm
Gold is relatively simple. Search 4 bytes, value between Gold*100 and Gold+1*100.

So if your gold is at 125, search for between 125000 and 126000.
You say *100 but then give *1000. I'm searching with both sets of values and can't find anything. Tips?
If you have 100 gold its between 99000 and 101000 in 4byte.

thorxic
Fearless Donors
Fearless Donors
Posts: 11
Joined: Wed Mar 08, 2017 3:20 pm
Reputation: 0

Re: Req operator Rome

Post by thorxic » Sat Apr 27, 2019 5:20 pm

saucefar wrote:
Sat Apr 27, 2019 9:43 am
IgnisGlaciem wrote:
Thu Apr 25, 2019 10:29 pm
Eljua wrote:
Thu Apr 25, 2019 9:47 pm
Gold is relatively simple. Search 4 bytes, value between Gold*100 and Gold+1*100.

So if your gold is at 125, search for between 125000 and 126000.
You say *100 but then give *1000. I'm searching with both sets of values and can't find anything. Tips?
If you have 100 gold its between 99000 and 101000 in 4byte.
In ultra simple English: Add three zero's after your number on all values to find them.
If you want to find 100, search between 99 and 101 which, when you add 000, becomes 99000 and 101000

Flupper
Noobzor
Noobzor
Posts: 5
Joined: Thu Mar 09, 2017 1:00 pm
Reputation: 0

Re: Req: IMPERATOR Rome

Post by Flupper » Sat Apr 27, 2019 7:36 pm

Anyone figured out how to change your leader/heir etc. traits/attributes via console command ? In CK2 and EUIV it was add_trait and in Stellaris add_trait_leader.

User avatar
The Mogician
Expert Cheater
Expert Cheater
Posts: 343
Joined: Sat Mar 04, 2017 12:00 am
Reputation: 127

Re: Req operator Rome

Post by The Mogician » Sat Apr 27, 2019 7:55 pm

thorxic wrote:
Sat Apr 27, 2019 5:20 pm
saucefar wrote:
Sat Apr 27, 2019 9:43 am
IgnisGlaciem wrote:
Thu Apr 25, 2019 10:29 pm

You say *100 but then give *1000. I'm searching with both sets of values and can't find anything. Tips?
If you have 100 gold its between 99000 and 101000 in 4byte.
In ultra simple English: Add three zero's after your number on all values to find them.
If you want to find 100, search between 99 and 101 which, when you add 000, becomes 99000 and 101000
No, that's not how it works. If you hover your cursor over the amount of money, they will give you a decimal number, so say it says 100 on top, it can be 100.20 i you hover over it. However, it can be anywhere from 100.15 to 100.24, therefore you cannot just add 3 zeroes.

Tinuviel
What is cheating?
What is cheating?
Posts: 2
Joined: Fri Apr 26, 2019 10:15 am
Reputation: 0

Re: Req: IMPERATOR Rome

Post by Tinuviel » Sat Apr 27, 2019 8:10 pm

CompactDisc wrote:
Sat Apr 27, 2019 7:40 am
This version has fixed godmode.

I'll try adding more features later this weekend.
Only had time to fix bugs this morning :)
This table does not seem to work for me. The 'Main Script' doesn't activate when I try, Cheat Engine hangs for a moment or two and the Main Script is still disabled.

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users