Battle Brothers

Ask about cheats/tables for single player games here
Fukara
What is cheating?
What is cheating?
Posts: 1
Joined: Tue May 02, 2017 9:22 am
Reputation: 0

Re: Battle Brothers

Post by Fukara » Tue May 02, 2017 9:22 am

ColonelRVH wrote:
Sun Apr 30, 2017 2:38 am
So which version are you guys using? If possible i will look at it.
1.0.0.5

User avatar
JTCE
Noobzor
Noobzor
Posts: 8
Joined: Fri May 12, 2017 8:21 pm
Reputation: 3

Re: Battle Brothers

Post by JTCE » Fri May 12, 2017 8:30 pm

Bump because we still need a table

Please Shinkansen, bless us with your beautiful forum posts and wonderful tables like you once did on CE. You are not the hero we deserve but the one we need.

saucefar
What is cheating?
What is cheating?
Posts: 1
Joined: Sat May 06, 2017 7:05 am
Reputation: 0

Re: Battle Brothers

Post by saucefar » Sat May 13, 2017 8:19 pm

A table would be nice indeed.

User avatar
hentai-sama
Novice Cheater
Novice Cheater
Posts: 17
Joined: Fri Mar 03, 2017 6:55 pm
Reputation: 0

Re: Battle Brothers

Post by hentai-sama » Sun May 14, 2017 12:05 am

Indeed.

User avatar
ColonelRVH
Expert Cheater
Expert Cheater
Posts: 323
Joined: Mon Mar 06, 2017 3:27 am
Reputation: 139
Contact:

Re: Battle Brothers

Post by ColonelRVH » Sun May 14, 2017 4:01 am

Had a look today on version 1.0.0.1

The game uses shared instruction for all functions so it will be really hard to make a working script.

Another ridiculous thing that i noticed as for Gold for example. First time i found it, it's a 4 bytes type, second time it's a float type. It might be the reason that some scripts/trainers out there only work for the first time.

Not sure if anyone else got the same.

User avatar
JTCE
Noobzor
Noobzor
Posts: 8
Joined: Fri May 12, 2017 8:21 pm
Reputation: 3

Re: Battle Brothers

Post by JTCE » Sun May 14, 2017 5:45 pm

Same applies to Exp and Perk Points. Stats are a bit more annoying to do but it is doable.

Been using 1.0.0.1 trainer with 1.0.0.5.
Still works and somehow locks down values for HP, fatigue, and action points. It crashes after a few battles however.
CheatHappens trainer manages to modify Money, Food, Parts, Ammunition, Medicine, but I haven't tried it yet.

User avatar
JTCE
Noobzor
Noobzor
Posts: 8
Joined: Fri May 12, 2017 8:21 pm
Reputation: 3

Bump

Post by JTCE » Wed May 24, 2017 2:27 am

Bump
Because we still need a hero and table

Edit: and 17k views since this edit

anl93
Noobzor
Noobzor
Posts: 13
Joined: Mon May 29, 2017 10:12 am
Reputation: 0

Re: Battle Brothers

Post by anl93 » Tue May 30, 2017 10:34 am

does someone going to make a table :)
can we wait for a fresh new game?

comerssila
What is cheating?
What is cheating?
Posts: 1
Joined: Tue May 30, 2017 2:19 pm
Reputation: 0

Just a thought

Post by comerssila » Tue May 30, 2017 2:27 pm

There is very good guide about editing save files on steam.

https://steamcommunity.com/sharedfiles/ ... =926707194

And i think that is probably easier to make save editor, or it is even possible to make table that can edit save files.

User avatar
JTCE
Noobzor
Noobzor
Posts: 8
Joined: Fri May 12, 2017 8:21 pm
Reputation: 3

Re: Battle Brothers

Post by JTCE » Wed Jun 14, 2017 2:18 pm

Bump

anl93
Noobzor
Noobzor
Posts: 13
Joined: Mon May 29, 2017 10:12 am
Reputation: 0

Re: Battle Brothers

Post by anl93 » Mon Jun 19, 2017 3:06 pm

1.1.0.0 is out

Schnitzelmaker
Expert Cheater
Expert Cheater
Posts: 98
Joined: Fri Mar 03, 2017 6:18 pm
Reputation: 44

Re: Battle Brothers

Post by Schnitzelmaker » Mon Jun 19, 2017 7:11 pm

Took a look at the game, no wonder its so complicated to hack.

The Game is based on scripts. This scripts process in their methods the values then convert/transfer them to a cpp class, which then is published to a independent UI.
Which results in processing the values is in generic code.

The only way actually is to finding the script methods is finding strings which are used in them.
And even if they are found they are full of generic method to exchange data between the cpp class and the script method.

Found only 2 methods so far in a couple of hours and still not able to change the values.

I'm defintly not a hero. I give up too much work.

Schnitzelmaker
Expert Cheater
Expert Cheater
Posts: 98
Joined: Fri Mar 03, 2017 6:18 pm
Reputation: 44

Re: Battle Brothers

Post by Schnitzelmaker » Wed Jun 21, 2017 8:37 am

Mods might be the way to go, But they also need a lot of work to do, are really limited and also require to update with each game version update. Also it is only possible to change existing files.

Here is a simple one for game version 1.1. It let you upgrade the brother 8 times and also gives minimum of at least 500 skill points.
Extract the files into the game main folder. There should be the a new folder data with subfolder ui.

Another one, it let you unlock all perks in the perk tree. No perk points required to unlock them.
Attachments
500SkillPointsOnLevelUp.zip
(7.86 KiB) Downloaded 322 times
UnlockAllPerks.zip
(11.1 KiB) Downloaded 249 times

anl93
Noobzor
Noobzor
Posts: 13
Joined: Mon May 29, 2017 10:12 am
Reputation: 0

Re: Battle Brothers

Post by anl93 » Wed Jun 21, 2017 12:36 pm

Schnitzelmaker wrote:
Wed Jun 21, 2017 8:37 am
Mods might be the way to go, But they also need a lot of work to do, are really limited and also require to update with each game version update. Also it is only possible to change existing files.

Here is a simple one for game version 1.1. It let you upgrade the brother 8 times and also gives minimum of at least 500 skill points.
Extract the files into the game main folder. There should be the a new folder data with subfolder ui.

Another one, it let you unlock all perks in the perk tree. No perk points required to unlock them.
can you make a mod that gives 2 perk points upon level up and perk point requirement increment is 2 rather than 1.
of course this will defenitely make the late game much easier.
Ty.

User avatar
hentai-sama
Novice Cheater
Novice Cheater
Posts: 17
Joined: Fri Mar 03, 2017 6:55 pm
Reputation: 0

Re: Battle Brothers

Post by hentai-sama » Tue Jul 11, 2017 1:48 am

Is it possible to make bigger inventory space? Always when i try to edit it some error crash the game.

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users