Making a script for a double value

Anything Cheat Engine related, bugs, suggestions, helping others, etc..
User avatar
SunBeam
Administration
Administration
Posts: 2442
Joined: Sun Feb 04, 2018 7:16 pm
Reputation: 958

Re: Making a script for a double value

Post by SunBeam » Thu Jan 31, 2019 1:05 pm

So this is what I got so far; will look at some point into figuring out the vtable for the current objects (not the global ones). But as proof of concept, I think that should do.

P.S.: Might not work for your .exe, seeing you use a different one. Let me know if you need mine; can't be arsed to adjust it to yours (mine says v20.2, bottom-right when you press Esc in-game).

BR,
Sun
Attachments
Synthetik_dumper.zip
(137.08 KiB) Downloaded 45 times

User avatar
Tahtawy
Expert Cheater
Expert Cheater
Posts: 58
Joined: Fri Mar 03, 2017 7:36 pm
Reputation: 28

Re: Making a script for a double value

Post by Tahtawy » Fri Feb 01, 2019 9:16 pm

WOW.

Sun, I understood only about 20% of what you posted. I'm still really new to Code Injection. I'm really embarrased about my total lack of knowledge but I will try to work on the game more, maybe I can eventually puzzle out what you posted.

My game is the latest 23.2 version.

I'm guessing the globals file includes all the base addresses for the variable in game and it's really extensive.

Can I use the same program that you used to dump the globals in my version as well?

thefinalpriest
What is cheating?
What is cheating?
Posts: 1
Joined: Sat Feb 02, 2019 3:51 am
Reputation: 0

Re: Making a script for a double value

Post by thefinalpriest » Sat Feb 02, 2019 3:54 am

Hi, guys I'm seeing you're doing progress with a table for 23.2

I know about perhaps 1% of both of you combined... so I just want to say that you have someone (Me) hoping to see this thread come bearing fruits soon.
Cheers

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users