Can't get a table to work

Anything Cheat Engine related, bugs, suggestions, helping others, etc..
Post Reply
Zenzetta
What is cheating?
What is cheating?
Posts: 3
Joined: Mon Sep 24, 2018 6:19 am
Reputation: 0

Can't get a table to work

Post by Zenzetta » Mon Sep 24, 2018 6:22 am

I'm new to using Cheat Engine, trying to use this table here.

viewtopic.php?f=4&t=7822#p59082

It won't enable for me though, I can't even load the list of cheats.

I try to manually input the ct and get this.

https://i.imgur.com/4HNGBEg.png

Any idea what I'm doing wrong?

User avatar
Betcha
Expert Cheater
Expert Cheater
Posts: 68
Joined: Sun Nov 26, 2017 5:39 pm
Reputation: 22

Re: Can't get a table to work

Post by Betcha » Mon Sep 24, 2018 7:08 am

Paste that code in notepad, then Save as > Save as type > All files and name it as Whatever.ct
Or open any Cheat Engine table as notepad, replace everything with that code and Save.

User avatar
TheyCallMeTim13
Administration
Administration
Posts: 1179
Joined: Fri Mar 03, 2017 12:31 am
Reputation: 242
Contact:

Re: Can't get a table to work

Post by TheyCallMeTim13 » Mon Sep 24, 2018 12:00 pm

^ You can also just copy the text, then on any table opened in CE select the address list and paste. This will add the memory records to the table, it can be done with a new/empty table or a preexisting one.

Zenzetta
What is cheating?
What is cheating?
Posts: 3
Joined: Mon Sep 24, 2018 6:19 am
Reputation: 0

Re: Can't get a table to work

Post by Zenzetta » Mon Sep 24, 2018 4:32 pm

Betcha wrote:
Mon Sep 24, 2018 7:08 am
Paste that code in notepad, then Save as > Save as type > All files and name it as Whatever.ct
Or open any Cheat Engine table as notepad, replace everything with that code and Save.
Failed to load because data error?

Zenzetta
What is cheating?
What is cheating?
Posts: 3
Joined: Mon Sep 24, 2018 6:19 am
Reputation: 0

Re: Can't get a table to work

Post by Zenzetta » Mon Sep 24, 2018 4:42 pm

TheyCallMeTim13 wrote:
Mon Sep 24, 2018 12:00 pm
^ You can also just copy the text, then on any table opened in CE select the address list and paste. This will add the memory records to the table, it can be done with a new/empty table or a preexisting one.
Just keep getting a variety of errors?

User avatar
TheyCallMeTim13
Administration
Administration
Posts: 1179
Joined: Fri Mar 03, 2017 12:31 am
Reputation: 242
Contact:

Re: Can't get a table to work

Post by TheyCallMeTim13 » Mon Sep 24, 2018 5:03 pm

Zenzetta wrote:
Mon Sep 24, 2018 4:42 pm
...
Just keep getting a variety of errors?
Try this table, it opens and the script passes a syntax check; but I don't have the game.
From: viewtopic.php?f=4&t=7822#p59082
table.CT
http://fearlessrevolution.com/viewtopic.php?f=4&t=7822#p59082
(5.41 KiB) Downloaded 14 times
EDIT:
If you have two open tables, you should be able to select the memory records and copy, then click in the address list on the other table and paste that onto it.

EDIT2:
You might try uninstalling CE, redownloading and reinstalling; and let it reset the settings. If the above doesn't work like it should.

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users